Gustav III:s Väg 23

Bilder

Utgångspris

4 490 000 kr

Bevaka slutpriset

Gustav III:s Väg 23 , Bromma Abrahamsberg , Stockholm

Drömboende i högt och fritt belägen gavellägenhet där ljuset flödar in genom väl tilltagna fönster utan insyn. Luftig sällskapsyta med funkischarm och öppen spis. Väl tilltagen takhöjd. Balkong med kvällssol. Fina ytskikt & stilfullt renoverat kök. Vackra stavlagda ekgolv. Välbelägen nära T-bana, butiker, grönområde, skola m.m

77 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
3 411 kr inkl värme, VA samt basutbud Tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
203
Byggår:
1939
Driftskostnad:
883 kr/månad
Utgångspris:
4 490 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 540 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

Synnerligen tilltalande våning i högt och fritt läge med luftiga rum och trivsam planlösning. Öppet och ljust med stora funkisfönster i tre väderstreck. Genomgående härlig atmosfär där det ogenerade gavelläget tillför. Beläget på en utav Abrahamsbergs högsta punkter, vilket ger ett speciellt ljus och en fri vy från sällskapsyta och den västvända balkongen, med nylagt trägolv för skön barfotakänsla. Funkischarmen är genomgående i hela lägenheten och blir påtaglig bland annat i den tilltagna takhöjden, de stora fönsterna samt den rundande öppna spisen och ekparketten i fiskbensmönster. Rummen är lättmöblerade och ljusa. Dubbla glasade balkongdörrar, en från såväl sällskapsrum som master bedroom. Kvällssolen slår trivsamt ner och erbjuder en underbar och ogenerad miljö att njuta av middagar under bar himmel på balkongen. Lägenheten har även en fransk balkong i sovrum 2. Perfekt för att vädra sängkläder och släppa in frisk luft i lägenheten. Insynsfritt även åt detta håll tack vare frodig grönska och bra avstånd mellan husen. Stilrent kök med trevlig matplats för familjen. Helkaklat badrum med badkar och stort fönster. Välkomnande hall som rymmer ytterkläder.

Gedigen tegelfastighet i gott skick och trivsam förening med god ekonomi, vilket avspeglar sig i avgiften. Några minuters gångavstånd till såväl T-bana och butiker som bra skolor och dagis. Buss utanför porten, om man vill avstå promenaden. Lugnt trivsamt och inbott.
En härlig lägenhet som har en skön atmosfär som bör upplevas!

Välkommen på visning...

INTERIÖR

Stilrent trapphus med granit och stora fönster leder upp till den gedigna säkerhetsdörr som utgör entré till lägenheten.

ENTRÈHALL - Väl tilltagen och öppen mot angränsande rum. Klinkergolv utgör ett tåligt underlag. Vita väggar, vilket är gemensamt för hela lägenheten. Hatthylla i original utgör en trevlig detalj. Inbyggd garderob. Säkerhetsdörr ger en trygg och tyst inomhusmiljö.

SÄLLSKAPSRUM - Underbart rum där ljuset flödar in genom stora funkisfönster i två väderstreck. Glasad balkongdörr öppnar upp mot ogenerad trallbelagd balkong med kvällssol. Rummet är lättmöblerat och tilltalande med vita väggar och stavlagt ekgolv i fiskbensmönster. Vacker öppen spis utgör rummets hjärta. Funkisrundad med granitinslag som möter ekgolvet. Rummet är stort nog att rymma både soffgrupp och matbord, om man så önskar.

MASTER BEDROOM - Invid sällskapsdel ligger ett vackert sovrum med plats för dubbelsäng samt lättare möbel. Ekparkett i fiskben även här. Det stora fönstret bjuder på insynsfri vy ut mot grönska. Balkongdörr öppnar upp mot balkongen. Förvaring i inbyggd garderob. Trivsamt!

KÖK - Hemtrevligt kök som renoverats 2015, med stilren inredning i vitt samt arbetsytor i ek som fint matchar den nylagda ekgolvet. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Gashäll samt varmluftsugn, micro i arbetshöjd. Frihängande fläkt. Diskmaskin.
Två stora fönster vetter ut mot fin grönska och ger köket extra charm. MATRUM/SOVRUM i öppen planlösning till kök. Hör finns plats för rejält matbord. Rummet kan även nyttjas som sovrum, om behov skulle finnas.

SOVRUM 2 - Trevligt och rofyllt sovrum med fransk balkong ut mot grönska. Plats för säng samt arbetsplats. Garderobsvägg i fullhöjd. Plastmatta på golv.

BADRUM - Helkaklat badrum med vita väggar och golv med beige nyans. Stort fönster för dagsljus och vädring. Badkar, handfat, handdukstork och wc. Förberett för tvättmaskin. Värmegolv från elslingor.

Sammanfattningsvis en lägenhet som erbjuder "det lilla extra" när det kommer till trivsel och atmosfär. Här infinner sig omgående en känsla av välbefinnande tack vare det fria lugna läget, ljuset och den öppna spisen, som sprakar trivsamt den kalla årstiden. Köket inbjuder till trivsamma middagar och balkongen lockar med kvällssol och sköna stunder utmed den solvarma tegelväggen. Kort sagt, ett boende med hög livskvalitet för den kräsne.

Välkommen till Gustav III:s väg 23!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Pris

4 490 000 kr Utgångspris

Avgift

3 411 kr inkl värme, VA samt basutbud Tv och bredband

Andel i föreningen

8,174%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1939

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2009
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3,7 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

10 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Övrigt: 3100
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Posten övrigt är uppskattad kostnad för gas. Driftskostnaderna är baserade på tidigare ägares angivna kostnader.

Förening

Namn

Brf Grammatikan 1

Om föreningen

Föreningen äger sedan 2003 fastigheten Grammatikan 1 med tomträtt. Trevlig förening som består av 18 lägenheter varav en upplåts med hyresrätt samt 1 garage, som besitts av förre ägaren till fastigheten . Föreningen har tidigare sålt 2 st hyresrätter vilket hjälpt till att få en mycket bra ekonomi. Inga avgiftsändringar planerade enligt styrelsen.
Tomträttsavtalet skrivs om 2019-03-31.

Fastigheten är i gott skick och inga större renoveringar är planerade. 2003 har rörstammar och elstigar i fastigheten bytts ut samt alla fönster målats och renoverats. Tidigare har det installerats bergvärme vilket sänkt uppvärmningskostnaderna i jämförelse med enbart olja som det var tidigare. Idag används oljan enbart vid "toppar" när utomhustemperaturen går ner vintertid.
Taket renoverades 2013 och en fönsterrenovering har skett 2014.
Föreningen disponerar 4 st P-platser och det är kö till dessa. Fri parkering på gatan utanför.
Huset är anslutet till ComHem och basutbud Tv samt bredband ingår i avgiften.

I huset finns ett cykelförråd samt en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt två torkskåp och ett separat torkrum.

Trappstädningen sköts av städfirma.

Föreningen tar ut en avgift för överlåtelse på 1.100 av säljaren och pantsättning debiteras med 443 kr.

.

Om området

Bromma Abrahamsberg

Abrahamsberg är ett mycket lugnt, trivsamt och centralt beläget område. Större delen av bebyggelsen växte upp under 30- och 40-talet i form av Brommas karaktäristiska smalhus. Här finns gott om grönområden och lekparker som ger en fin livskvalitet.
I närområde finns många härliga promenadstråk i skogen och utmed Mälaren. På cykelavstånd finns Kärsön med bad och orörd natur samt Drottningsholms slott med dess vackra park. Judarnskogen som är ett mycket omtyckt naturreservat och i anslutning även Ängbybadet.

Kommunikation

T-banan (gröna linjen) som tar dig in till City på mindre än 20 minuter. På promenadavstånd ligger Brommaplan med ett stort antal busslinjer samt T-bana. Två stationer från Abrahamsberg mot City ligger Alvik med tvärbana och diverse närservice.

Närservice

I Abrahamsberg hittar du närservice såsom Ica samt små lokala butiker. I området finns det också café, pizzeria och restauranger. Abrahamsbergsskolan och Olovslundskolan, populära skolor med årskurser 0-9 samt bra förskolor.

Parkering

Fri parkering sker på gatan utanför huset. Under vinterhalvåret är det städgata en gång i veckan.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Abrahamsberg
500 m
Källan Ekobutik AB
570 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
2,2 km
Bromma Blocks
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Montessorikooperativet Liten och Stor
260 m
Förskolan Abrahambergsvägen 92
330 m
Kollektivtrafik
Gustav III:s väg
40 m
Rörläggarvägen
200 m
Grundskolor
Abrahamsbergsskolans Fritidshem
350 m
Abrahamsbergsskolan
350 m
Gymnasium
Kristofferskolans Gymnasium
450 m
Waldorfskolefederationen
450 m
Universitet & Högskolor
Waldorflärarhögskolan WLH
450 m
Kulturmatematik Anita Berlin
530 m
Banker
Swedbank
700 m
SEB
810 m
Golfbanor & Golfklubbar
Spånga Golf & Squash AB
1,1 km
Björklidens Golfklubb
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Olofslunds Bollplan
630 m
Stora Mossens Idrottsplats A-Hallen
990 m
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
1,4 km
Kärsögården
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson eller Daniel Carlstedt för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Daniel Carlstedt

Daniel Carlstedt

Bromma

Reg. fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-788 36 76

daniel.carlstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte