Nockeby Backe 4

Bilder

Utgångspris

2 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Nockeby Backe 4 , Bromma - Nockeby , Stockholm

VISNING 26/3 kl 14:20
Nyproducerad och välplanerad lägenhet med öppen, flexibel planlösning. Inredningen präglas av hög standard, med noggrant utvalda material och stora fönsterytor. Rummen badar i ljus. Inglasad balkong mot grön innergård. Närhet till Mälaren och naturreservat. Nära buss, butik och 12:an. Gångavstånd till T-bana. Välkommen på visning hälsar Joel Beck-Friis HusmanHagberg

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 871 kr Inkl värme + bredband 220 kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
91105
Byggår:
2015-2017
Driftskostnad:
494 kr/månad
Utgångspris:
2 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 150 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

Trivsamt belägen nyproducerad lägenhet med Mälaren något stenkast från porten samt Judarns vackra naturreservat på någon minuts gångavstånd. Butiker och trivsamma kvartersrestaurangger i närområdet och Brommaplans stora utbud av butiker, T-bana och annan närservice ca 15 minuter bort eller 5 minuter med bussen. Ett eftersökt läge i Bromma med det bästa av två världar. Naturskönt läge med goda möjligheter till rekreation samt närheten till city, som smidigt nås via buss alternativt 12:ans spårvagn och T-bana, på ca 20 minuter.

Välplanerad lägenhet om 2 rok och 64 kvm med öppen, flexibel planlösning mellan köket och det LUFTIGA VARDAGSRUMMET. Ett trivsamt, ljust och lättmöblerat rum med glasad vägg ut mot den grönskande innergården och den MÖBLERBARA INGLASADE BALKONGEN. Läget känns fritt tack vare det generösa avståndet mellan huskropparna. Ståtliga tallar utgör blickfång och till sommaren kommer gården att vara vackert grönskande med en anlagd "park" mellan husen. En tilltalande vy från såväl vardagsrum, balkong som kök.

STILRENT KÖK som är utrustat med vita, släta luckor, helintegrerad diskmaskin, varmluftsugn, energisnål induktionshäll, micro samt kyl och frys. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Köket är trivsamt avdelat mot vardagsrum, vilket skapar en perfekt plats för matbordet. Fin blick ut mot grön gård genom stort fönster. Härligt ljus och trivsam atmosfär.

SOVRUM som rymmer såväl dubbelsäng som lättare möblemang och vätter också mot innergården. Garderob.

Rymligt helkaklat BADRUM med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Dusch bakom duschvägg i glas samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Förberett för den som önskar sätta in badkar. Dessutom plats för förvaring ovanför tvätt och tork.

Välkomnande HALL med skjutdörrsgarderob. Här ryms även ett lättare möblemang. Designertapet i hallen ger ett härligt första intryck.
WALK-IN-CLOSET som rymmer det mesta i klädväg, utrustad med Elfa system vilket man kan anpassa och inreda för just sina behov med många smarta lösningar.

Inredningen präglas av hög standard, med noggrant utvalda material och fönster med stora ljusinsläpp.
På golvet ligger en enhetlig mattlackad ekparkett.

De luftiga lägenheterna omringar en gemensam innergård med grönskande planteringar, träd, pergola, belysning och flera sittgrupper.

Sammanfattningsvis ett modernt och bekymmersfritt boende i härligt Mälarnära läge med naturen runt hörnet. Mycket goda kommunikationer med Nockebybanan eller bussar till Brommaplan och Islandstorget. Planlösningen är spännande och genomtänkt, man trivs från första stund.
Ett välbeläget hem att trivas i...

Välkommen på visning av nockeby Backe 4!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Pris

2 995 000 kr Utgångspris

Avgift

3 871 kr Inkl värme + bredband 220 kr/mån

Andel i föreningen

0,7633%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015-2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Husen i Nockeby Terrass byggs i fyra till sex våningar med utblick över kupoltaket på S:t Birgittas kyrka och det vackra Drottningholm. De 67 bostäderna består dels av ett längre lamellhus och dels ett punkthus. Bostäderna får samtliga balkong eller uteplats, varav vissa blir inglasade. Till varje lägenhet hör ett eget lägenhetsförråd på entréplan eller i källaren.

Fastighetsbeteckning

Del av Stockholm Ceremonien 8

Övriga byggnader

Garage under gården med infart från Nockeby backe kommer att byggas, och utöver detta anläggs utvändiga p-platser på en infartsparkering. Praktiska cykelrum finns även i varje hus, liksom barnvagns- och rullstolsförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 930 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 1 130 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Nockebylunden

Om föreningen

Brf Nockebylunden äger fastigheten Ceremonien 5 själv (ej tomträtt) och består av totalt 117 lägenheter fördelade i två huskroppar med adress Nockeby Backe 4 samt Gubbkärrsvägen 19A-B. Erséus Arkitekter har ritat husen med fasader i hårdbränt mörkt tegel med vit och grå puts. Inflyttning har skett under hösten 2016 och fortsätter en bit in under 2017. Modernt planlösta med variation från 1-5 rok där hiss finns i samtliga uppgångar.

Nybyggnadsprojektet har utförts av JM Ab som byggherre. Ca två år efter inflyttningen kommer en garantibesiktning genomföras. Vid denna kan eventuellt uppkomna fel och brister i lägenheten justeras och åtgärdas.

Information om nybyggnadsprojektet går att hitta på https://boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/bromma-nockebyhov/nockebylunden/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

117

TV och Bredband

Fiber finns installerat där Telia Tripple Play (Bredband 100/100 Mbit, TV-paket lagom och IP-telefoni) ingår i avgiften. För detta tillkommer 220 kr i månaden utöver månadsavgiften. Till varje lägenhet hör en egen digitalbox.

Parkering

I källarplanet för husen på Nockeby backe finns ett stort garage med totalt ca 80 platser för föreningens förfogande. Dessa samt 14 vanliga p-platser utomhus fördelas enligt kö-system. Uthyrningen hanteras av Q-park (0771-969000). Kostnaden för att hyra är 1 400 kr/mån för garage och 400 kr/mån för p-plats. I övrigt fri parkering på gatan.

Ekonomi

BRF Nockebylunden kommer att få en god ekonomi. Bl.a. äger man marken själv (ej tomträtt) och man kommer få betydligt lägre räntor på sina lån än vad den ekonomiska planen säger. Enligt denna kalkylerade man med en snittränta på 3,78 %. Troligen kan denna nu hamna på omkring 1,5-1,6 %. För överskottet kan man t.ex. amortera av på sina lån eller sänka avgiften, men beslut tas i så fall senare om det är aktuellt.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken själv.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Engströms Livs
690 m
N3j Thai Supermart
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gubbkärrsvägen 29 Förskola
140 m
Skogsgläntan Förskola
140 m
Kollektivtrafik
Nockeby
80 m
Gubbkärrsvägen
120 m
Grundskolor
TIL-pedagogik
160 m
Nockebyhovsskolan
700 m
Gymnasium
Kristofferskolans Gymnasium
1,3 km
Waldorfskolefederationen
1,3 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
850 m
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
880 m
Banker
Swedbank
1,4 km
Handelsbanken Brommaplan
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Spånga Golf & Squash AB
930 m
Bromma Golf
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängby Tennisklubb
1,3 km
Olofslunds Bollplan
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Kärsögården
840 m
Ängbybadet Ö Mälaren
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte