Gubbkärrsvägen 19A

Bilder

  • Sällskapsrum med utgång till balkong
  • Inglasad balkong
  • Sällskapsrum och kök i öppen planlösning
  • Sällskapsrum
  • Kök med gott om förvaring

Fast Pris

5 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Gubbkärrsvägen 19A , Bromma Nockebyhov , Stockholm

En suverän planlösning i en synnerligen efterfrågad storlek. Vackert ljusinsläpp i två vädersteck, hög materialstandard och generös takhöjd. Välbeläget med närhet till såväl Mälarens vackra promenadslingor, bad- och båtliv samt Judarns naturreservat. Ålstens Torg med butiker, och 12:ans spårvagn på kort gångavstånd samt buss utanför porten som smidigt tar dig till T-bana vid Brommaplan. Bra skolor i närområdet och gott om förskolor. Småbutiker och restauranger i kvarteret bidrar till trivseln. En promenad över Nockebybron och ni når Drottningholms vackra slottspark. Ett tilltalande boende i gedigen fastighet med yteffektiv planlösning och härlig nyskicksatmosför. Genuint trevligt närområde där man åtnjuter det bästa av två världar. Direkt närhet till vacker Mälarnatur och den lugna småstadsatmosfären på bla Nockeby Torg och dess omgivande villaidyll och ändå kort pendlingsavstånd till City. Området är välplanerat och kommer att ha en smakfull inramning med anlagda ytor. 80 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. 14 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Sammantaget en välplanerad 4:a som erbjuder hög livskvalitet och ett bekymmersfritt boende. Välkommen till Gubbkärrsvägen 19B!

98 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 498 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
98 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
111106
Byggår:
2016
Fast Pris:
5 795 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning

En suverän planlösning i en synnerligen efterfrågad storlek. Vackert ljusinsläpp i två väderstreck, hög materialstandard och generös takhöjd. Välbeläget med närhet till såväl Mälarens vackra promenadslingor, bad- och båtliv samt Judarns naturreservat. Ålstens Torg med butiker, och 12:ans spårvagn på kort gångavstånd samt buss utanför porten som smidigt tar dig till T-bana vid Brommaplan. Bra skolor i närområdet och gott om förskolor. Småbutiker och restauranger i kvarteret bidrar till trivseln. En promenad över Nockebybron och ni når Drottningholms vackra slottspark. Ett tilltalande boende i gedigen fastighet med yteffektiv planlösning och härlig nyskicksatmosför. Genuint trevligt närområde där man åtnjuter det bästa av två världar. Direkt närhet till vacker Mälarnatur och den lugna småstadsatmosfären på bla Nockeby Torg och dess omgivande villaidyll och ändå kort pendlingsavstånd till City. Området är välplanerat och kommer att ha en smakfull inramning med anlagda ytor. 80 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. 14 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Sammantaget en välplanerad 4:a som erbjuder hög livskvalitet och ett bekymmersfritt boende. Välkommen till Gubbkärrsvägen 19B!

Stort SÄLLSKAPSRUM och KÖK i öppen planlösning. I sällskapsrummet är väggarna målade i vitt och golvet är av ekparkett. Från sällskapsrummet nås den stora, inglasade, balkongen.

Köket är L-format och erbjuder gott om förvaring bakom de vita skåpsluckorna. Mellan över och underskåpen sitter ett stilrent kakel i grått och ovanpå underskåpen vilar bänkskivor av laminat som utgör ordentliga arbetytor.

Helkaklat BADRUM utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Förutom badrummet finns även en GÄST-WC som är belägen mitt emot badrummet.

Tre bra SOVRUM med vitmålade väggar och ekparkett som golv. Sovrum 1 är det största vilket även har ingång till klädkammare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 7, hiss finns

Pris

5 795 000 kr Fast Pris

Avgift

5 498 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,0534%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

PARKERING:
80 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. 14 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till garage- och parkeringsplatserna är det separat kö.

GEMENSAMMA ANLÄGGNINGAR:
Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd på entréplan eller i källaren. Barnvagn- och rullstolsförråd finns i samtliga trapphus. Cykelrum finns i varje hus. Postboxar finns i anslutning till entrén i trapphuset. Tidningshållare finns intill bostadsdörren. Sophantering med nedgrävda behållare utomhus för källsortering.

TV & BREDBAND:
Föreningen tecknar gemensamt avtal med Telia för bredband med TV och telefoni. En digitalbox för TV per lägenhet ingår. Telia Triple Play debiteras som en obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån utöver månadsavgiften.

FÖRRÅD:
Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd som
inryms i källarplanet i trapphus 11

DRIFTSKOSTNAD:
Individuell varmvattenförbrukning om ca 1630kr/år (enligt ekonomisk plan). Kostnaden kommer att variera beroende hur mycket varmvatten som används i hushållet. Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer. I avgiften ingår värme och kallvatten.

Förening

Namn

Brf Nockebylunden

Om föreningen

Brf Nockebylunden består av 117 lägenheter fördelade i två huskroppar med adress Nockeby Backe 4 samt Gubbkärrsvägen 19A-B. Erséus Arkitekter har ritat husen med fasader i hårdbränt mörkt tegel med vit och grå puts. Borätt, en del av JM, är byggherre. Borätts bostäder är tystare än vad svenska byggregler kräver, med extra tjocka väggar och bjälklag vilket ger mycket god ljudisolering mellan lägenheterna. Koncernen är europaledande på lågenergihus.
Inflyttning sker 3-4kvartalet 2016 samt 1 kvartalet 2017.

Om området

Bromma Nockebyhov

Mellan Mälarens strand och Judarskogen i Bromma ligger Nockebyhov Mälarstrand. Bebyggelsen är varierad och uppförd framför allt under 1950-talet. Stadsdelen var så gott som obebyggd fram till 1913. År 1935 köpte Stockholms stad större delen av mark för att möta behovet av ökat bostadsbyggande. Nockebyhov är idag bebyggt med såväl villor som radhus och lägenheter, med fokus på mycket grönska mellan husen och en trivsam och idyllisk boendemiljö. Charmiga Nockebyhovsskolan klass 1-3 ligger skyddat i grönområde vid områdets egna bollplan. Dagmamma och dagis på nära håll i området. Judarnskogens naturreservat erbjuder naturupplevelser och fina promenader i orörds trollskog. Längs med Mälarens strand slingrar sig promenadvägar förbi båthamnar, badplatser, klippor och stränder. Närmaste badplats är Ängbybadet. Nockebyhov är ett område som kommer att förtätas på ett balanserat sätt under kommande år, bl a med byggnation av flerfamiljshus närmare Drottningholmsvägen. Bostadsrätter i punkthus form vid Tyska Bottens väg planeras, liksom radhus på några platser i området.

Kommunikation

Nockebybanan som går till Alvik finns på bekvämt promenadavstånd. Vid Drottningholmsvägen finns bussförbindelse till Brommaplan och ut mot Mälaröarna. Vid Bromma finns tunnelbanans gröna linje som tar dig till City på ca 15 minuter.

Närservice

Nedanför Nockebylunden finns en närbutik och blomsteraffär. Vid Nockeby Torg finns matbutik, konditori, kemtvätt, skomakare och apotek. Vid Brommaplan finns all tänkbar service med mataffärer, banker, gym, konditori, tandläkare, vårdcentral och restauranger. Vid Bromma flygplats ligger Bromma Blocks, ett av Stockholms mest populära köpcenter.

Parkering

80 garageplatser. Går att hyra för 1 400 kr/mån. 14 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Till garage- och parkeringsplatserna är det separat kö. I övrigt tillämpas friparkering på gatorna i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Engströms Livs
700 m
N3j Thai Supermart
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gubbkärrsvägen 29 Förskola
110 m
Skogsgläntan Förskola
110 m
Kollektivtrafik
Gubbkärrsvägen
90 m
Nockeby
120 m
Grundskolor
TIL-pedagogik
190 m
Nockebyhovsskolan
640 m
Gymnasium
Kristofferskolans Gymnasium
1,3 km
Waldorfskolefederationen
1,3 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
810 m
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
840 m
Banker
Swedbank
1,4 km
Handelsbanken
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Spånga Golf & Squash AB
950 m
Bromma Golf
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängby Tennisklubb
1,3 km
Olofslunds Bollplan
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Kärsögården
880 m
Ängbybadet Ö Mälaren
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Daniel Carlstedt för mer information!

Daniel Carlstedt

Daniel Carlstedt

Bromma

Reg. fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-788 36 76

daniel.carlstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte