Follingbogatan 24, 3 tr

Bilder

  • Lägenhetens placering
  • Planskiss 2D
  • Follingbogatan 24!

Accepterat Pris

2 700 000 kr

Follingbogatan 24, 3 tr , Bromma Beckomberga , Stockholm

FAST PRIS - Tillträde i mars 2017. Bli först med att flytta in i denna helt nyproducerad 2:a om 49 kvm i en mycket vacker fastighet från början av förra seklet. Öppen planlösning, fantastisk takhöjd på 3,2 M och stora fönsterpartier med spröjs och djupa nischer. Våning 3 av 4. GARAGE finns för 1000 kr/mån.

49 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 431 kr inkl värme, VA och KabelTV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
332
Byggår:
2017
Driftskostnad:
495 kr/månad
Accepterat Pris:
2 700 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49 kvm

Rumsbeskrivning

NYPRODUCERAD! Nu finns möjligheten att bli ägare till denna stilsäkra 2:a som ligger högt upp i huset med öppen planlösning och låg avgift. Lägenheten har genomgående påkostade materialval och härlig rymd tack vare 3,2m takhöjd och stora spröjsade fönster.

HALL: Från det fina trapphuset når vi in i bostadens hall. Här möts vi av en välkomnande entré, där det ligger en vacker ekparkett på golvet som sedan är genomgående i hela bostaden. Hallen har generösa ytor för förvaring och avhängning då den är inredd med två garderober samt städskåp.

KÖK/VARDAGSRUM: Generöst rum på drygt 20 kvadratmeter med kök och vardagsrum i öppenplanlösning. Här kan man enkelt möblera både med soffa, tv-möbel samt matbord. Två stora fönsterpartier med spröjs och djupa nischer samt fantastisk takhöjd. Exklusivt kök från VEDUM med vita köksskåp, arbetsytan består av en mörk laminatskiva. Ovan arbetsytan sitter en vitkakelsättning. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, inbyggnads mikrovågsugn, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin.

SOVRUM: Lyxigt sovrum med hotellkänsla. Gott om plats för dubbelsäng samt en mindre arbetshörna. Stort spröjsat fönster. Samma fina parkettgolv som i resten av lägenheten och väggarna går i en ljus kulör. I Sovrummet finns även en rymlig klädkammare/Walk-in-closet som rymmer det mesta i klädväg.

BADRUM: Tillbaka i hallen så når vi lägenhetens badrum. Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med Dusch med glasvägg, WC, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och ovan dem en arbetsbänk och skåp. I golvet finns det komfortvärme med termostat.

Övrigt: Önskas exakta materialval/tillval så kontakta mäklaren för mer info.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

2 700 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 431 kr inkl värme, VA och KabelTV

Andel i föreningen

0,007479%

Andel av årsavgiften

0,006565%

Tillträde

Prel. inflytt mars 2017

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamma utrymmen så som:
1 st grovtvättstuga samt 1 st torkrum beläget i källarplan
1 st gemensamhetslokal
1 st bastu med tillhörande dusch/omklädning - och relaxrum beläget i källarplan
8 st st cykelrum
4 st barnvagnsrum/rullstolsförråd
1 st hobbyrum/verkstad

Fastighetsbeteckning

Stockholm Parkträdet 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 940 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Övrigt: 1140
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

*Uppskattade driftskostnader* där "övrigt" avser uppvärmningen av varmvattnet.

Övrigt

Till lägenheten finns ett vindsförråd.

Förening

Namn

Riksbyggen BRF Trädgården

Om föreningen

Riksbyggen BRF Trädgården består av totalt 106 lägenheter som är under uppförande i Beckomberga som är en lummig och barnvänlig stadsdel där mycket nyproduktion vuxit fram den senaste tiden. Något som ger en väldigt god standard på området. Man äger själv (ej tomträtt) fastigheten Parkträdet 5 i Stockholm med adresserna Follingbogatan 24-30 och 28A samt Styresman Sanders väg 15 och 19. Den totala bostadsytan uppgår till 6.993 kvm.

De tidigare sjukhusbyggnaderna har totalrenoverats och byggts om med stil och precision. Exklusiva materialval, extra takhöjd på ca 3,2 meter och vackert ljusinsläpp präglar lägenheterna och gör dem till ett boende av absoluta toppklass. De första lägenheterna tillträds i februari 2017 och de senare i augusti samma år.

Föreningen tillämpar individuell debitering för uppvärmning av varmvattnet. Avtal för hushållsel finns tecknat genom föreningen där varje lägenhet har en egen undermätare. Föreningen debiterar sedan bostadsrättsinnehavaren för dennes faktiska förbrukning.

För mer utförlig information om föreningen och nybyggnadsprojektet, besök gärna https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/stockholm/brf-tradgarden/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

106

TV och Bredband

Tillgång till bredband, TV och telefoni genom fiber via Ownit.

Parkering

Varje lägenhet har möjlighet att hyra en garageplats. Garaget har infart från Styresman Sanders Väg och utfart till Follingbogatan. I garaget finns spolplats samt möjlighet till laddning av tex elbil. Hyra för garageplats är 1000 kr/månad. Går även att hyra MC-plats för 400 kr/månad i mån av plats.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Beckomberga ligger ca 10 km väster om Stockholm. Beckomberga har under de senaste åren ändrat skepnad och bebyggts. Här har en trivsam stadsdel vuxit fram med stilfull arkitektur och blandad bebyggelse.
I Beckomberga finns den lantliga känslan kvar i området, även om stadspulsen gör sig påmind på behagligt avstånd. Man har ett stort utbud av närservice på gångavstånd samt fina gångpromenader runt hörnet i härlig parkmiljö. I området finns service, skolor och daghem och med närheten till skog och sjöar blir fritiden aktiv.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget som ligger på 15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg). Från Brommaplan går dessutom ett flertal busslinjer till bl.a. Solna, Sundbyberg, Kista och Mälaröarna.

Närservice

I närområdet finns matbutiker, restauranger samt caféer. Goda kommunikationer finns dessutom till Vällingby Centrum samt till Brommaplan, där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger. I området finns flera förskolor och grundskolor. Bromma Blocks, en butiksgalleria på behändigt avstånd med riktigt stort utbud av shopping i alla former. Kort sagt, närhet till "det mesta".

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Söderberga
380 m
Grimsta Livs KB
390 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,7 km
Spånga centrum
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Beckombergaskolans Fritidshem
100 m
Beckomberga Förskolor Skogsmyran
140 m
Kollektivtrafik
Bromma sjukhus
140 m
Bromma sjukhusgrindar
290 m
Grundskolor
Beckombergaskolan
100 m
Beckombergaskolans Särskola
100 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,4 km
Spånga gymnasium
2,4 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3 km
Banker
SEB
1,6 km
FOREX Bank
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
240 m
Råcksta Bollplan
830 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
240 m
Nälstabadet
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte