Klintbacken 8

Bilder

  • Vardagsrum mot kök och hall
  • Vackert ljusinsläpp från fönster i vinkel
  • Härlig vy från köksfönster
  • Renoverat kök med generösa ytor
  • Kök mot vardagsrum

Utgångspris

4 895 000 kr

Bevaka slutpriset

Klintbacken 8 , Bromma Mariehäll , Stockholm

Fantastiskt läge högst upp med milsvid utsikt! Smakfull etage-lägenhet i bästa skick som renoverats och vårdats med omsorg. Totalt 123 kvm med kaklade badrum på båda planen. Stor balkong i söder ger solchans hela dagen. Moderna byggnader från 2004 med hiss i huset. Kort gångavstånd till Sundbybergs C och t-bana.

123 kvm, 4,5 rok

Månadsavgift:
5 720 kr inkl VA och sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
123 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2004
Driftskostnad:
1 416 kr/månad
Utgångspris:
4 895 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum

Boarea

123 kvm

Rumsbeskrivning
INLEDNING

Välkommen att ta klivet in i denna smakfulla lägenhet som renoverats med fin känsla och precision. Den har ett tilltalande läge högst upp på höjden i området samt även högst upp i huset. Detta gör läget svårslaget med den milsvida utsikten som ges härifrån. Med ett fint gavelläge och stor balkong i söder blir lägenheten något utöver det vanliga. Trevligt planerad med sociala ytor på entréplanet och sovrummen på övre planet samt badrum både uppe och nere. Dessutom ges synnerligen goda förvaringsmöjligheter i tre stora walk-in-closets samt ett stort källarförråd lättillgängligt i porten. Välkommen in...

HALL/KLK

Först möter en rymlig hall med plats för avhängning och mycket goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Väggar med vit-, grårandig tapet och golv med eklaminat. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i lägenheten.

KÖK

Detta har renoverats på ett smakfullt sätt 2014 med ljusgrå skåpsluckor, vitt kakel, eklaminatgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Rymlig matplats för en stor familj där fönster i vinkel ger ett mycket trevligt ljusinsläpp. Vitvaror i form av kyl (Siemens), frys (Siemens), diskmaskin (Siemens), glashäll extra bred (Miele), varmluftsugn (Miele), spisfläkt (Villavent). Från köket når du vardagsrummet via skjutdörrar med fönster.

VARDAGSRUM

Lägenhetens vardagsrum är mycket rymligt med plats för både sällskapshörna och matsal om så önskas. Här ges ett vackert ljusinsläpp från stort fönsterpartier mot söder där även utgång till den stora balkongen finns. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

BALKONG

Denna ligger i söder och ger chans att njuta av solen hela dagen. Läget längst ut mot gavel i väster ger en vacker utsikt över takåsarna där även kvällssolen kan beskådas. Rymlig med plats för bordsgrupp som gör att du med fördel kan avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret.

BADRUM

På entréplanet finns ett stort badrum med plats för tvättmaskin (Siemens 2014) och torktumlare (do) vilket finns här idag. Helkaklat med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns WC, handfat, badkar, dubbla badrumsskåp och dessutom ett fönster som gör rummet ljust och även ger en möjlighet till ventilering.

ARBETSHÖRNA

När du tar klivet upp till det övre planet möter först en hall upp där man med fördel kan ha en arbetshörna alternativt extra förvaring. Eklaminat på golv och väggar målade i vitt.

SOVRUM 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och mycket goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Härifrån ges en vacker utsikt från gavelfönster där även kvällssolen på ett fint sätt kan lysa in. Eklaminatgolv och väggar målade i ton av salviagrön.

SOVRUM 2

Även detta sovrum är rymligt med förvaringsutrymme i klädkammare. Eklaminatgolv och vitmålade väggar samt fondvägg med färgglad plansch.

SOVRUM 3

Även här är ytorna rymliga och ett fint ljusinsläpp ges från fönster mot söder. Eklaminatgolv och vitmålade väggar.

WC/DUSCH

På det övre planet finns en helkaklad WC med dusch, handfat och badrumsskåp. Svart klinkergolv och väggar med vitt kakel.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Pris

4 895 000 kr Utgångspris

Avgift

5 720 kr inkl VA och sophantering

Driftskostnad

17 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 000 kr
El: 6 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 5

Andel i föreningen

6,1706%

Andel av årsavgiften

6,1706%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 oktober 2009
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I källarplanet finns gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Minnet 15

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Möjlighet att hyra p-plats genom föreningen för 330 kr/mån. I dagsläget kötid.

Uppvärmning av lägenheten och varmvattnet ingår inte i avgiften. Nuvarande ägares kostnad för detta samt hemförsäkring är upptaget i driftskostnaden.

Förening

Namn

Brf Minnet 15

Om föreningen

Föreningen BRF Minnet 15 bildades år 2010 och består av två flerfamiljshus byggda 2004 om totalt 24 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt samt 2 lokaler som upplåts med hyresrätt. Husen är moderna med tillgång till hiss, gemensamma tvättstugor, cykel- och barnvagnsförråd samt utrymmen för lägenhetsförråd. Då husen byggdes så sent som 2004 är dessa i genomgående gott skick och inga större renoveringar föreligger.

I port 2 finns en gemensamhetslokal till medlemmarnas förfogande. Besök gärna föreningens hemsida http://minnet15.bostadsratterna.se/ för mer information.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

24

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband levereras av Comhem där önskvärt abonnemang tecknas av bostadsrättshavaren själv. Tillgång till bredband finns även genom stadsnätet Zitius.

Parkering

Föreningen har totalt 8 parkeringsplatser som kan hyras av medlemmarna. Detta kostar 330 kr/månad att hyra och fördelas enligt separat kö-system.

Ekonomi

Föreningen har en stark ekonomi och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget. 2015 gjordes en höjning med 1,5 % som ett led i allmän kostnadsutveckling.

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

E-post

styrelsen.brfminnet@gmail.com

Om området

Bromma Mariehäll

Mariehäll är en expansiv stadsdel i Bromma på gränsen mot Sundbyberg. Ett trivsamt och centralt beläget boende med ca 10 minuters gångväg till Sundbyberg Centrum och Bromma Blocks. Stort utbud av butiker och kommunikationer samt ytterligare tvärförbindelse på väg genom tvärbanans förlängning med hållplats i området. En pågående stadsförnyelse av Mariehäll har påbörjades under 2000-talet. Området växer och genom närområden som nybyggda Annedal flyttar skolor, dagis och småbutiker in i området. Här är det nära till Bällstaån med båtplatser samt härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen. Centralt område med närhet till det mesta.

Kommunikation

Tvärbanan som du når på endast fem minuters gångväg trafikerar Karlsbodavägen på sträckan Alvik - Solna och kommer enkelt att ta dig till Alvik på ca 10 min och på 15 min kommer du även nå Solna C. På gångavstånd når du även Sundbybergs C med pendel som tar dig vidare till Stockholm C. Här finns också T-banans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här.

Buss 112 trafikerar linjen mellan Spånga med pendeltågsstation och Alviks Torg där tunnelbanans gröna linje går, samt Tvärbanan mot Sickla udde. Buss 113 går mellan Islandstorget och Solna C. Dessutom finns flygbuss mot Arlanda flygplats på endast fem minuters promenad.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skull störa området.

Närservice

I och omkring Sundbybergs centrum, som ligger inom gångavstånd eller några minuter bort med buss, finns ett mycket stort utbud av service och butiker. Livsmedel, kiosker, frisörer, flera caféer och restauranger, klädbutiker mm. På promenadavstånd finns även Bromma Blocks som erbjuder shopping i 3 plan, ca 80 butiker samt restauranger och kaféer. I området finns tre förskolor, varav en i kommunal regi.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Forum
460 m
Coop Sverige AB
460 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
810 m
Solna Centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Klintbacken Förskola
50 m
Justineborgs Föräldrakooperativ
170 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
3,9 km
Trafikförvaltningen SLL
4,4 km
Grundskolor
Mariehällsskolan
450 m
Lilla Alby skola
830 m
Gymnasium
Matpedagogerna
1,1 km
Grillska Gymnasiet Sundbyberg
1,2 km
Universitet & Högskolor
Gameng AB
2,1 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
2,6 km
Banker
Handelsbanken Sundbyberg
660 m
SEB
860 m
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
1,5 km
Ulriksdals Golfklubb
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis Sundbyberg
430 m
Sundbybergs Bowlinghall AB
820 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
2,5 km
Åkeshovsspåret
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte