Gliavägen 56C

Bilder

Utgångspris

8 900 000 kr

Bevaka slutpriset

Gliavägen 56C , Bromma Bromma Kyrka , Stockholm

Drömboende om 310 kvm för den stora familjen! Yteffektiv och påkostad villa i högt, fritt och barnvänligt läge. Sällskapsytor med rymd, exklusivt kök, 6-7 sovrum, bra våtrum. Källarplan med egen ingång, perfekt tonårs- eller uthyrningsdel. Dubbelgarage. Lättskött tomt och ogenerade uteplatser med sol från morgon till kväll.

204 kvm, 9 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
204 kvm
Biarea:
106 kvm
Tomtarea:
637 kvm
Byggår:
2003
Driftskostnad:
3 074 kr/månad
Utgångspris:
8 900 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Högsta bud: 9 200 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

9 rum varav 6 - 7 sovrum

Boarea

204 kvm

Biarea

106 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Gliavägen 56 C. En väl tilltagen och synnerligen påkostad villa byggd 2003. Bekymmersfritt boende, genomtänkt planerad in i minsta detalj för att göra vardagen trivsam och enkel för barnfamiljen. Välbyggt och energieffektivt med mycket låga driftskostnader som följd. Generöst med glasade ytor ger ett ljust och tilltalande hem. Huset erbjuder sällskapsytor utöver det vanliga och 6-7 sovrum. Exklusivt kök samt påkostade våtrum. Källaren är även den ljus och trivsam där full takhöjd ger boytekänsla. Här nere finns för dagen två sovrum, wc, dusch samt bastu, tvättstuga och gott om förvaringsyta. Praktisk grovingång för leriga stövlar och smutsiga hundtassar. Dubbelgarage som är inredningsbart, om man så skulle önska. I garaget finns yta nog för att inreda lägenhet till tonåring eller kanske ha som uthyrningsdel, allt efter önskemål och behov...

Villan är högt belägen på barnvänlig skafttomt. Lite av "Bullerbyatmosfär" på en utav Bromma kyrkas högsta lägen. Väl inbäddad i Brommas trivsamma trädgårdsstad med sparsamt trafikerade smågator och mycket grönområden. Här leker barnen skyddat på såväl tomt som vändplan och inte minst i angränsande allmänning. Ett perfekt tillfälle för lek och bus med kojbygge och upptäcksfärder i skog och mark. Naturreservatet Kyrksjön, på gångavstånd från huset, erbjuder härliga elupplysta promenadslingor och bad vid brygga. På vintern åker man skridskor på sjön. Bromma golf, även det på nära håll, erbjuder förutom golfen även skidspår under snörika vintrar.

Populära skolor och bra dagis på gångavstånd. Ängby torg med butiker och restaurang i närområdet. Björklunds Hage, ett trevligt mål för promenaden, med stor lekplats och diverse djur i stallet att kela med. Bollplaner med konstgräs i närområdet, för den som spelar fotboll.
Bromma Blocks, några minuters bil eller bussfärd bort, erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger. Buss i området som smidigt tar dig vidare till bl a Brommaplan med T-bana och butiker. Kort sagt, ett välbeläget hus med närhet till det mesta!

Välkommen in!

Stensatt gång leder fram till entré under tak...

HALL - Mycket väl tilltagen hall med ljus och välkomnande atmosfär. Marmorgolv med vattenburen golvvärme. Vattenburna golvslingor ligger på hela entré- och källarplanet och ger en trevlig och effektiv uppvärmning. Dubbelgarderob ger plats för ytterkläder.

GÄSTWC/DUSCH - Från hallen nås våtrum med wc, handfat och dusch. Eluppvärmd handdukstork. Vacker Kolmårdsmarmor på golv och kaklade väggar i vitt. Fönster ger dagsljus och bra vädringsmöjlighet.

KÖK - Stilsäkert kök i ek som möter granit på arbetsytor. Påkostade materialval som åldras vackert. Gott om förvaring i skåp och lådor. Integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Keramik-,grill- samt gasolhäll gör matlagningen rolig. Rostfri frihängande fläkt. Halogenbelysning.
Fönster i tre väderstreck ger fint ljus. Marmorgolv utgör praktiskt golv.
MATPLATS som rymmer den stora familjen. Inbyggda halogenspotlights med dimfunktion ger en trivsam belysning.

Glasad altandörr leder ut till UTEPLATS med morgon- och förmiddagssol. Trivsamt!

MATSAL - Bakom dubbla skjutdörrar möter ljust rum med burspråksfönster. För dagen används rummet till matsal, men blir även ett trevligt bibliotek eller kanske sovrum, om så önskas. Ekgolv.

SÄLLSKAPSYTA - Luftigt sällskapsrum med fönster i tre väderstreck, braskamin samt utgång till ogenerad altan med kvällssol. Rummet rymmer med lätthet både soffgrupp och matsalsdel, om man så önskar. Ekgolv och ljus färgsättning utgör tacksam bas att möblera mot.

ÖVERVÅNING

ALLRUM - Trivsamt allrum med ryggåstak, vilket ger härlig rymd. Ekgolv, vilket är gemensamt för övervåningens alla rum.

SOVRUM - Fyra bra sovrum varav ett master bedroom med fransk balkong och ett i fil liggande sovrum, som även det rymmer dubbelsäng. Ytterligare två sovrum som rymmer enkelsäng samt arbetsplats. Garderober i samtliga rum. Ljusinsläpp i två väderstreck ger ljusa sovrum.

KLÄDKAMMARE/WALK-IN-CLOSET - Från allrummet nås två väl tilltagna förråd med plats för kläder och dylikt.

BADRUM - Väl tilltaget badrum med såväl bubbelbadkar som dusch. Handfat i kommod. WC. Inbyggda dimbara halogenspotlights. Handdukstork eluppvärmd. Helkaklat med beiga väggar och matchande klinkers på golv. Golvvärme från elslingor.

NEDRE PLAN

Betsad trätrappa leder ner till rymligt källarplan, som med full takhöjd och ljusa trevliga ytor har full boytekänsla. Ljust klinkergolv med golvvärme från vattenburna slingor.

GROVENTRÈ - Praktisk entré i källarplan. Plats för ytterkläder och arbetsyta på väggfast bänk.

SOVRUM - Två bra sovrum med plats för såväl säng som arbetshörna.

TVÄTTSTUGA - Gott om förvaring och bra arbetsyta för klädvård. Tvättmaskin och tumlare. Ingång till FÖRRÅD/MATKÄLLARE som ger extra förvaringsyta.

BASTU/DUSCH - Klassisk bastu samt dusch bakom skjutvägg i plexiglas. Eluppvärmd handdukstork.

WC - Toalett med handfat.

FÖRRÅD - Förrådsutrymmen och garderober för förvaring

DUBBELGARAGE - Väl tilltaget garage med plats för två bilar.

Sammanfattningsvis ett bekymmersfritt och praktiskt boende i eftersökt läge. Ett hus för de som uppskattar annat än att renovera. Här erbjuds en villa i skick att bara flytta rakt in...
Välkommen till Gliavägen 56 C!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla med källare

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Bergvärme 2002

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 januari 2016
Energiklass: B
Energiprestanda: 34 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare/betongplatta
Grundmur: Betong
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Lättskött tomt som är fint anlagd med stensättningar och murar i Keystonesten från 2004. Naturtomt samt rabatter som blommar vackert från vår till höst. Syrén och vacker träd samt buskar utgör inramning till uteplats, som sommartid är helt ogenerad. Trivsam grillplats där man gärna sitter länge och njuter av eftermiddags- och kvällssolen. Ytterligare uteplats som bjuder på sol från morgon till lunch vilken nås från köket.

Bilplats för minst två bilar på uppfart till huset.

Tomt förvärvades 2002 av säljare och Västkuststugan stod för husleverans. Huset modifierades utifrån grundritning efter säljarens behov och önskemål.

Vitvaror från 2002
Spishäll samt gasol, Siemens
Grill AEG
Ugn, fläkt, micro och kyl/frys Siemens
Tvättmaskin samt tumlare Siemens
Diskmaskin Siemens bytt ca 2011

Centraldammsugare installerad i huset.

Radonmätning utförd 2015-12-18-2015-12-23. Årsmedelvärde 70 Bq/kvm
Husets taxerade yta är boyta 202 kvm + biyta 107kvm
Huset är försett med larm från Sector alarm.
Fiber från Telia indraget i huset.

I garaget finns 3-fas el
Dubbla TV+telefonuttag i alla rum. Kan underlätta om man vill dra fiberkablar till rummen.

Föreliggande objektsbeskrivning är upprättad i enlighet med uppgifter från säljaren och torde kontrolleras i samråd med denne.

Fastighetsbeteckning

Storskogen 49

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 891 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 373 kr
El: 8 000 kr
VA: 2 158 kr
Renhållning: 1 686 kr
Försäkring: 7 674 kr
Övrigt: 5000
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Fördelning mellan uppvärmning och hushållsel är uppskattade siffror. Övrig kostnad avser larm. 14-dagarstömning av sopor.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

5 732 000 kr

Summa pantbrev

3 800 000 kr

Tomt

Areal: 637 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt friköpt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Villa, 0180-86/73
Förmån, Officialservitut: Ledningar, 0180-A107/1994
Förmån, Officialservitut: Väg, 0180-A107/1994
Förmån, Officialservitut: Väg, 0180-A107/1994
Förmån, Officialservitut: Väg, 0180-A107/1994
Förmån, Officialservitut: Väg, 0180-A107/1994
Inskrivning, Avtalsservitut villa, 22/110

Om området

Bromma Bromma Kyrka

Stadsdelen Bromma Kyrka är ett vackert och lugnt villaområde beläget kring Bromma kyrka. Kyrkan är från 1100-talet och är en av Stockholms äldsta byggnader. Området består mestadels av villor i en grönskande miljö. Från Bromma Kyrka når du fina promenadstråk runt Kyrksjön som sommartid även erbjuder badmöjligheter. Bra skolor och trivsamma daghem finns i området. Bollplaner med konstgräs och grus. Charmiga Ängby Torg på nära håll med småbutiker och café. Närhet till Åkeshov där simhall, tennis samt idrottshall finns. För den idrottsintresserade finns golfbana vid Bromma flygfält eller Ängby Idrottsplats i närområdet. Ett populärt utflyktsmål för familjen är Björklunds Hage, en 4H gård med djur samt härliga aktivitetsområden för alla åldrar.

Kommunikation

Bromma Kyrka har utmärkta busskommunikationer till många områden. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård-Solna Centrum. Buss 117 som trafikerar Brommaplan - Spånga station (pendeltåg). Från Brommaplan går ett flertal busslinjer till bl.a. Solna, Sundbyberg, Kista och Mälaröarna samt Tunnelbana till Stockholms City.

Närservice

I området finns en stor och välsorterad ICA Supermarket. Vid Brommaplan några minuter bort finns ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, systembolag, konditori, banker, träningscenter, vårdcentra osv. I Bromma Kyrka finns både lekplats, dagis samt Bromma Kyrkskola.

I närheten

Livsmedelsbutiker
N3j Thai Supermart
1,1 km
ICA Supermarket
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1000 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ringarstigen Förskola
440 m
Klockaregårdens Förskola
630 m
Kollektivtrafik
Bromma kyrka
380 m
Attundavägen
410 m
Grundskolor
Bromma Resursskola
1,2 km
Nya Elementars Särskola
1,2 km
Gymnasium
Stockholms Praktiska Gymnasium
1,8 km
Yrkesplugget Uppsala
1,9 km
Universitet & Högskolor
Hagwallkonsult AB
1,5 km
Internet Working University
1,7 km
Banker
Nordea Bank AB
1,5 km
Handelsbanken
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
770 m
Björkliden Bodaholm Golf AB
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängby Idrottsplats
1,1 km
Nya Elementars Bollplan
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
1,2 km
Vattenhuset AB
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte