Äppelviksvägen 2 A

Bilder

  • Brf Lindarna, skuldfri Brf i bästa läge
  • Balkong med vacker vy mot grönska
  • Härlig sällskapsyta med rymd
  • Sällskapsdel med fint ljus och härlig rymd
  • Sällskapsyta med snedtak och takkupor

Utgångspris

7 900 000 kr

Bevaka slutpriset

Äppelviksvägen 2 A , Bromma Äppelviken , Stockholm

Eftersökt 55+ boende, 4:a ombyggd till 3:a, i skuldfri Brf med låga avgifter. Lugnt beläget i Äppelvikens trivsamma idyll. Högst upp i huset med soligt balkong i SV. mot föreningens skyddade innergård. Bekymmersfritt och bekvämt med närhet till 12:an och diverse småbutiker. Gångavstånd till Alviks Torg och Mälaren.

105 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
3 065 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
105 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
2005
Utgångspris:
7 900 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

105 kvm

Rumsbeskrivning

Modern och stilfull byggnad uppförd 2005 på eftersökt adress i Äppelviken. Här finns alla bekvämligheter på plats, vilket torde erbjuda ett bekymmersfritt boende för den som kanske vill komma ifrån villaägandets alla "måsten".
Trivsam Brf utan skulder med mycket låga avgifter som följd. Gemensam gård som blommar vackert från vår till höst vilken utgör blickfång från denna lägenhets balkong. Väderstrecket ger goda solchanser.
Miljön är lugn och tilltalande.
Fastigheten ligger granne med villabebyggelsen, vilket utgör ett fint blickfång från sällskapsytan och kökets fönster. Sovrummen ligger skyddade emot föreningens charmiga innergård. Rejält våtrum som även rymmer tvättmaskin samt tumlare. Dessutom gäst-wc, vilket också är ett plus.
Bra med förvaring i lägenhetens garderober samt i dubbla klädkammare. Dessutom finns ett förråd i källarplan som tillhör bostaden.

Ett drömboende för den som söker ett lugnt och bekvämt hem i Gamla Brommas charmiga kvarter. En lagom stor bostadsrättsförening med mycket låg omsättning. Hit flyttar man och trivs.
Gångavstånd ner till Alviks Torg med stort utbud av butiker, restauranger, T-bana, tvärbana och bussar.

Eftersökt och bekvämt boende endast "en bro från stan" och ca 15 -20 minuters pendelavstånd från porten till City.

Varmt välkommen på visning!

Välkomnande entréer från såväl Äppelviksvägen som från innergården. Gedigna ekportar och genomgående påkostade material i såväl trappuppgång som i våningarna. Hiss tar dig bekvämt högst upp i huset, där lägenheten är belägen. En ostörd vindsvåning med spännande planlösning och klassisk vindscharm med bl.a. snedtak och takkupor, vilket ger en trivsam atmosfär. Säkerhetsentrédörr med eleganta speglar ger en säker och tyst inomhusmiljö.

HALL - Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i garderober och på hatthylla. Ekgolv och ljus färgsättning, vilket är gemensamt för bostadens alla rum.

GÄST-WC - Från hallen når man lägenhetens extra-wc. Grått klinkergolv och vita väggar.

KÖK - Rymligt kök med plats för rejält matbord. Fönster ut mot angränsande villaområde med vacker grönska och blommande trädgårdar. Ett praktiskt kök som är fullt utrustat med vitvaror i arbetshöjd och stilfulla tidlösa materialval i vitt och trä. Gott om förvaring och bra arbetsytor.

SÄLLSKAPSYTA - Generös sällskapsdel som rymmer både matsalsdel och soffgrupp. Fönster och fin insynsfri vy ut mot villaträdgårdar. Vill man skapa en öppnare planlösning i lägenheten kan man kanske öppna upp väggen mot köket.
Detta rum är på originalritningen uppdelat i 2 rum. Här kan man med enkelhet skapa sig ett extra sov- eller arbetsrum utan att inkräkta på vardagsrummets funktion.

SOVRUM 1 - Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt möblemang. Ljust rum med fönster mot sydväst. Fri utsikt mot vacker grönska.

SOVRUM 2 - Ljust och trevligt rum med helglasad altandörr ut mot den soliga balkongen i sydlvästäge. I rummet får säng samt lättare möbel plats.

BALKONG - Balkong i soligt SV-läge med fin vy över vackert anlags innergård samt angränsande villaträdgård. Sol från förmiddag till kväll. Gott om plats för sittgrupp.

BADRUM/TVÄTTSTUGA - Väl tilltaget våtrum som är helkaklat i grå toner. Dusch bakom glasad vägg, handfat samt vägghängd wc. Tvättmaskin och tumlare.

FÖRRÅD - Väl tilltagen klädkammare.

Sammanfattningsvis ett mycket tilltalande boende i skuldfri förening med påkostade materialval och rogivande atmosfär. Förstklassigt beläget, lugnt men ändå centralt. Endast två minuters promenad till Alléparkens spårvagnsstation och knappt 10 minuter ner till Alviks Torg med tvärbana, bussat T-bana och stort utbud av butiker och restauranger.

Välkommen till Äppelviksvägen 2 A

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Pris

7 900 000 kr Utgångspris

Avgift

3 065 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV

Andel i föreningen

5,669%

Andel av årsavgiften

5,669%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 november 2008
Energiprestanda: 40 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd i källarplan ingår.

Fastighetsbeteckning

Lindarna 9

Allmänt om fastigheten

Kommentar

Säljaren är ett dödsbo. Nu saknas information om driftskostnader.

Förening

Namn

Brf Lindarna

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lindarna 9 som är bebyggd med ett flerfamiljshus byggt 2005 i två våningar samt med en vindsvåning.
Totalt har huset 18 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt.
Föreningen är en seniorförening som antar fysiska personer över 55 år som medlemmar. Dock räcker det att en medlem i hushållet är 55 år fyllda vid inflyttning.
Föreningens medlemmar disponerar ett gemensamhetsrum med handikapptoalett och pentry. Detta kan även bokas som övernattningslägenhet.
Föreningen har ett antal P-platser, dock kötid för dessa.
Föreningen är idag helt skuldfri vilket bidrar till de extremt låga månadsavgifterna.
Fastigheten är ansluten till ComHem

Antal lägenheter

18

Om området

Bromma Äppelviken

Äppelviken är den första trädgårdsstaden som byggdes på stadens mark i Västerort, den andra trädgårdsstaden i Stockholm efter Gamla Enskede. Stadsdelen består idag av en varierad villabebyggelse och vackert grönskande trädgårdar. Närheten till Mälaren samt det centrala men ändå lugna läget gör området mycket eftersökt.
Stadsdelen har fått sitt namn efter torpet Äppelviken. Torpet utvecklades sedermera till en gård och manbyggnaden ligger kvar på Äppelviksvägen 31. Vid vattnet ligger ett antal äldre hus som från början uppfördes som sommarvillor i början av 1900-talet.
Staden köpte marken 1908. Planen kännetecknas av att vägarna placerats där naturen gav bäst förutsättningar och att utsiktspunkter och natursköna partier skulle framhävas.

Tomterna varierade i storlek men marken hade varit dyr för staden att köpa in, varför marknadsföringen främst riktades till medelklassen. 1914 togs en ny pontonbro mellan Kungsholmen och Traneberg i bruk och detta gjorde området mer attraktivt. De första tomterna började bebyggas 1913. Många av villorna ritades av stadens egna arkitekter vid lantegendomsnämden, Gustav Pettersson och Edvin Engström. Villorna har ofta en måttfull nationalromantisk stil. Den fortsatta utbyggnaden av Äppelviken i områdets västra del gjordes efter en del planändringar, vilket resulterade i en större enhetlighet och 1920-talsklassicismens formspråk blev nu tydligt.

Kommunikation

12:ans spårvagnslinje går genom hela Äppelviken och tar dig enkelt och smidigt till Nockeby Torg eller Alvik där tunnelbanan tar dig vidare in mot Stockholms city eller mot Hässelby Strand. Från Alvik går det bussar mot Solna eller tvärbana mot Gullmarsplan/Sickla.

Närservice

Närhet till ICA-butiker i Alvik, Smedslätten samt Ålstens Torg, SEB-Äppelviken, Restauranger, Blomsterbutik, Bilservice, Bokhandel, Frisör m.m.

Parkering

Fri parkering i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Kasras Livs och Tobak
290 m
ICA Supermarket Alvikstorg
570 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
650 m
Lindhagen
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Hoppetossa Musketören
310 m
Förskolan Äppelvikstorget
320 m
Kollektivtrafik
Äppelviken Alléparken
100 m
Alviksvägen
300 m
Grundskolor
Äppelviksskolan
600 m
Smedslättsskolan Pandor
630 m
Gymnasium
Bromma Gymnasium
840 m
Lycée Francais Saint Louis Fritidshem
1,1 km
Universitet & Högskolor
Firma Per Åkefeldt
400 m
Malen AB
580 m
Banker
Handelsbanken
150 m
SEB
180 m
Golfbanor & Golfklubbar
Björkliden Bodaholm Golf AB
1,9 km
Björklidens Golfklubb
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Nockeby Bollplan
360 m
Abrahamsbergs Bollplan
470 m
Simhallar & Utomhusbad
Oxhålsbadet Stora Essingen
930 m
Lilla Essingen Mälaren
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte