Bäckbornas väg 35

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med utgång till balkongen
  • Vardagsrum med skjutdörrar mot matsal
  • Välplanerat vardagsrum med generösa ytor
  • Vardagrum med sällskapshörna
  • Smakfullt renoverat kök med fint ljusinsläpp

Bäckbornas väg 35 , Bromma Beckomberga , Stockholm

Smakfullt renoverad till genomgående toppskick. Stora fönster gör lägenheten genomgående ljus och trivsam. Balkong i soligt sydvästläge med allmänning intill. Synnerligen välskött BRF som nyligen sänkt avgiften två gånger (totalt 19 %). Barnvänligt området med närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer.

103 kvm, 4,5 rok

Månadsavgift:
5 647 kr inkl värme, VA, sophantering & parkering (mot tillstånd)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
103 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1991
Driftskostnad:
530 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning
KÖK

Induktionshäll (2011), spisfläkt (2011), ugn (2011), micro (2011), kyl (2011), frys (2011), diskmaskin (2014).

BADRUM

WC, handfat, badkar, badrumsskåp, handdukstork, tvättmaskin (Electrolux 2011)

WC/DUSCH

WC, handfat, duschkabin, badrumsskåp.

TVÄTTSTUGA

Gemensamma tvättstugor finns att tillgå i föreningen.

ENTRÉ:
Välkommen att ta klivet in i en mycket smakfull lägenhet som renoverats och vårdats med omsorg. Vid entrén erbjuds först bra förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar och avhängningsmöjligheter vid hatthylla. Här finns ett ekparkettgolv och vitmålade väggar vilket är genomgående för hela lägenheten. Vid den inre hallen öppnar lägenheten upp sig på ett trevligt sätt och du led vidare in i lägenheten.

KÖK:
Köket renoverades 2011 med fin känsla och precision. Vita skåpsluckor, mörk bänkskiva och grått kakel som matchar snyggt mot ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna. Vitvaror i rostfritt nya från 2011, frånsett diskmaskinen som är från 2014. Köket är mycket välplanerat med gott om skåp till förvaring och generösa arbetsytor samt matplats för en stor familj.

VARDAGSRUM:
Detta är rymligt med plats för sällskapshörna och generösa ytor som gör det lätt att möblera. Här ges ett mycket fint ljusinsläpp från stort fönsterparti mot sydväst där även utgång till den stora balkongen finns. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Intill vardagsrummet finns ett extra rum som med fördel kan användas som matsal tack vare de skjutdörrar som har installerats här 2016.

BALKONG:
Från vardagsrummet kan du ta klivet ut på en stor balkong med perfekt läge i syd-väst, vilket ger chans till sol i stort sett hela dagen. Här ryms bordsgrupp och ett trägolv finns utlagt och ger en behagligare känsla att gå på. Markis finns och är tacksamt att fälla ner på heta sommardagar.

SOVRUM 1:
Master bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM 2:
Även detta är rymligt och har ekparkett samt vitmålade väggar. Fint ljusinsläpp från fönster i vinkel.

SOVRUM 3:
Detta sovrum har skapats genom att skjutdörrar satts upp mellan detta och vardagsrummet. Här ryms dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Ekparkett och vitmålade väggar.

ARBETSRUM:
Detta har på ett trevligt sätt inretts 2016 med vitmålade väggar och helteckningsnatta. Perfekt för den egna företagaren eller den som önskar ha kontoret hemma. Kan med fördel även användas som extra sovrum eller förråd.

BADRUM:
Detta är helkaklat i ljusa färger med vitt klinkergolv och vitt kakel med grå bård. Här finns WC, handfat, badkar, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin. Även torktumlare ryms om behov för detta finns.

WC/DUSCH:
Ljusgrön plastmatta på golvet och väggar målade i vitt. Här finns WC, handfat, duschkabin och ett badrumsskåp.

Sammantaget ett mycket bra och trivsamt boende i barnvänligt område med bra kommunikationer mot city.

Välkommen till Bäckbornas väg 35!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

5 647 kr inkl värme, VA, sophantering & parkering (mot tillstånd)

Driftskostnad

6 360 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 240 kr
Försäkring: 3 120 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,2054%

Andel av årsavgiften

1,20527%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2009
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har tillgång till ett antal extra förråd som kan hyras i mån av plats. Tillgång finns till gemensamt cykel/barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 2

Övrigt

Förutom det förråd/klk som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll. Ytterligare p-plats kan hyras mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Förening

Namn

Brf Mittenbäcken

Om föreningen

Föreningen bildades 1990 och förvärvade fastigheten Naturvården 2 år 1991 som idag upplåts med tomträtt. Föreningen upplåter 97 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Byggnaderna stod klara 1991 och har ett genomgående bra skick tack vare löpande underhåll såsom målning, stamspolning mm.. Totalt har föreningen 97 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Medlemmar har tillgång till gemensamhetslokal.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida, www.mittenbacken.se, för mer information.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

97

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Bredband/TV/Telefoni levereras av Comhem där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang. Bredband kan även tecknas genom Tele2.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar

Byggnaderna är i genomgående gott skick och underhålls löpande. Under 2018 planeras bl.a. stamspolning göras. Men inga större renoveringar planeras för närvarande.

Ekonomi

Man har idag en mycket välordnad ekonomi och har sänkt avgifterna två gånger det senaste åren. Först 12 % från 1:a januari 2015 och sedan ytterligare 8 % från 1:a juli samma år. Man har även de senaste åren kunnat amortera flitigt på sina lån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Marken ägs med tomträtt

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, dagis, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns ett populärt dagis och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Söderberga
440 m
Coop Nära
540 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,6 km
Spånga centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Björntjänst
70 m
Stallet Förskola
280 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
6,2 km
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
330 m
Raoul Wallenbergskolan
700 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,7 km
ESS-gymnasiet
1,9 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,4 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,4 km
Banker
SEB
1,5 km
FOREX Bank
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,3 km
Bromma Golf
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
500 m
Råcksta Bollplan
1000 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
500 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte