Karen Blixens gata 13

Bilder

  • Såld!
  • Inglasad balkong med plats för bordsgrupp
  • Balkong i soligt läge med utsikt mot allmänning
  • Vardagsrum mot kök och matplats
  • Vardagsrum och matplats med fint ljusinsläpp
  • Välplanerat kök med gott om förvaringsutrymme

Karen Blixens gata 13 , Bromma Blackeberg , Stockholm

Ett boende av hög klass och i bästa skick som stod inflyttningsklart 2014.Stor inglasad balkong i söder med ogenerat läge intill allmänning som ger chans till sol hela dagen. Väldisponerad med möjlighet att bygga om och använda som 5:a. Generösa ytor med två badrum och förvaringsutrymme i klädkammare samt extra förråd i källaren.

Hiss finns i huset och går att ta direkt till föreningens garage i källarplanet där p-plats kan hyras.

Här bor du lugnt och tryggt med naturen och Mälaren som granne. Vackra vandringsstråk runt knuten som bjuder in till avkopplande motion. På kort gångavstånd finns Blackebergs torg med uppskattad närservice samt tunnelbana.

För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare - Niklas Bergsten 070-4180011.

107 kvm, 4,5 rok

Månadsavgift:
5 405 kr inkl värme, avlopp, kallvatten och sophantering. Tillkommer 220 kr för Telia Triple Play (bredband/TV/tele)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
107 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11304
Byggår:
2014
Driftskostnad:
1 520 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum

Boarea

107 kvm

Rumsbeskrivning
Hall/klk

Hall med plats för avhängning vid befintlig hatthylla och gott om förvaringsutrymme i rymlig klädkammare. Vitmålade väggar och parkettgolv i valnöt som på ett trevligt sätt är genomgående för hela lägenheten. Dörrar i glas till sovrummen släpper in ett fint ljus i hallen.

Kök

Välutrustat kök med gott om plats för förvaring och generösa arbetsytor. Vitvaror från Electrolux år 2014 i form av kyl, frys, induktionshäll, spisfläkt, ugn, micro och diskmaskin. Påkostade tillval med bänkskiva i granit och cristalite diskho. Rymlig matplats där ett fint ljusinsläpp ges.

Vardagsrum

Detta har en social och öppen planlösning med matplatsen. Här ges ett fint ljusinsläpp från flera väderstreck och generösa ytor gör det lätt att möblera. Här kan med fördel ett extra rum skapas som gör lägenheten till en 5:a. Utgång från vardagsrummet finns till den soliga balkongen i söder.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng. Garderober med skjutdörrar ger goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2 och 3

Dessa sovrum är rymliga och fungerar utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Stora fönster bjuder på ett fint ljusinsläpp.

Badrum

Helkaklat badrum i stilfullt utförande med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustning i form av WC, handfat, badkar, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

WC/Dusch

Inrett i samma stil som badrummet med svart klinkergolv och vitt kakel. Här finns WC, handfat, dusch och badrumsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 12, hiss finns

Avgift

5 405 kr inkl värme, avlopp, kallvatten och sophantering. Tillkommer 220 kr för Telia Triple Play (bredband/TV/tele)

Driftskostnad

18 242 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 611 kr
Försäkring: 4 571 kr
Övrigt: 3 060 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Posten under "övrigt" avser kostnaden för uppvärmning av varmvattnet som bostadsrättshavaren själv betalar.

Andel i föreningen

0,7346%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Europén 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källar-/entréplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Med utgång från vardagsrummet finns en mycket fin och stor balkong som har ett tilltalande läge intill grön allmänning i söder. Perfekt för att avnjuta dagens måltider och samtidigt med ett ogenerat läge lyssna till fåglarnas behagliga kvitter. Denna är dessutom inglasad och kan på så sätt även nyttjas på solig vår- och höstdagar.

Förening

Namn

Brf Kvarnhjulet

Om föreningen

Brf Kvarnhjulet innehar fastigheten Europén 1 med adresserna Karen Blixens gata 7, 9, 11, 13. Marken upplåts med tomträtt och omfattar 3 st flerfamiljshus med 176 bostadsrättslägenheter samt 82 garageplatser och 67 parkeringsplatser. Inflyttning började hösten 2014 då den första huskroppen stod färdig. Byggnadsprojektet har genomförts på totalentreprenad av JM AB, garantibesiktning har skett i lägenheterna efter 2 år där vissa mindre brister i lägenheterna kommer att åtgärdas inom det närmaste halvåret.

Redan från start skapade man i föreningen en trygg och stabil ekonomi. Man har gjort en känslighetsanalys och kalkylerat med en räntebuffert på hela 1 procentenhet. Dvs i föreningens låneportfölj med bindningstider på 1-5 år finns det utrymme för 1 procentenhet högre ränta än kalkylerat. Ett 10-års hyresavtal har tecknats med Stockholms kommun om en förskola i entréplan i hus 1.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Agent förvaltning. För mer info om föreningen, besök gärna deras hemsida www.brfkvarnhjulet.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

176

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Telia där triple play (bredband upp till 100/10 Mbit, digital-TV abonnemang Lagom, IP-telefoni) ingår till en extra kostnad på 220 kr i månaden. Telia digitalbox samt bredbandsswitch som stödjer trådlöst Internet ingår och tillhör förningen/bostadsrättshavaren. Önskas ytterligare TV-kanaler så kan detta tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har tillgång till 82 garageplatser och 67 p-platser. Dessa kostar 900 kr respektive 450 kr per månad att hyra och fördelas enligt separat kösystem. Detta hanteras av Mobilpark AB (Tel - 018-101560, uthyrningen@mobilpark.se).

Renoveringar

Byggnaderna är nybyggda 2014-2015 och endast löpande underhåll kommer att krävas inom överskådlig framtid.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Blackeberg

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av strävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har utgångspunkten varit att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Här finns fina promenadvägar och en lummig grönska som tillsammans med närheten till Mälaren gör stadsdelen synnerligen trivsam.

Området ligger granne med Grimstas skogar som bjuder in till en aktiv livsstil. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför avkopplande charm. En kort promenad tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kanaan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Längs med strandpromenaden ligger även småbåtshamnen Kvarnvikens båtsällskap med ca 300 båtplatser. Välbevarade Ljunglöfska Slottet erbjuder restaurang och konferensanläggning.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt in till Stockholms City på cirka 20 min eller vidare ut mot slutstation Hässelby Strand.

Närservice

Mitt i området ligger Blackebergs Centrum som du når på ca 5 min gångavstånd. Här finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Behöver du lite större utbud för shopping kan du ta tunnelbanan till Vällingby centrum, där det finns mer än 200 butiker, restauranger och caféer. Ytterligare shopping finner du i populära Bromma Blocks på kort bilväg.

I området finns Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Dessutom finns det flertalet såväl privata som kommunala förskolor. I ett av husen finns dessutom en förskola med plats för sammanlagt 90 barn.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Muayad - Jenan Livs
320 m
Hemköp
670 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,9 km
Spånga centrum
4,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solbackens Förskolor
400 m
Förskolan Björnsonsgatan 132
420 m
Grundskolor
Förskolan Björnsonsgatan 132
420 m
Södra Ängby Skola
1 km
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
800 m
ESS-gymnasiet
2,1 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,3 km
Banker
Handelsbanken Vällingby
1,8 km
SEB
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
400 m
Kungl.Drottningholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Blackebergshallen
730 m
Blackeberg Östra Bollplan
800 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
2 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte