Karen Blixens gata 13

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum och kök i öppen plalösning
  • Insynsfritt läge intill naturen
  • Vy från balkong i nivå med trädkronorna
  • Inglasad balkong i väster med chans till kvällssol
  • Välplanerat kök med gott om förvaringsutrymme

Karen Blixens gata 13 , Bromma Blackeberg , Stockholm

3:a med fantastiskt läge högt upp och helt fritt från insyn. Från den inglasad balkongen i väster ges chans till kvällssol med en vacker utsikt mot naturen. Nybyggt 2014 med modern planlösning och genomgående toppskick. Hiss finns i huset. Lugnt område med kort promenad till tunnelbana, närservice och badplats vid Mälaren.

77 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 228 kr inkl värme, avlopp, kallvatten och sophantering. Tillkommer 220 kr för Telia Triple Play (bredband/TV/tele)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11602
Byggår:
2014
Driftskostnad:
721 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

HALL:
Praktiskt svart klinker klinkergolv och i övrigt ekparkett som är genomgående för de övriga rummen. Väggar målade i grå ton. Gott om förvaring i garderob med skjutdörrar och rymlig klädkammare.

KÖK:
Här finns matplats för ett stort sällskap med fint ljusinsläpp. Generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp. Stilfullt inrett med vita skåpsluckor, grått kakel och bänkskiva i ek. Vitvaror från Electrolux i form av kyl/frys, induktionshäll, spisfläkt (Franke), ugn, micro och diskmaskin. Samtliga från 2014. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM:
Generösa ytor som gör det lätt att möblera. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti där man har en glimt av Mälaren och insynsskyddat läge mot allmänningen. Ekparkett på golv och väggar målade i blå ton. Utgång finns här till den stora balkongen.

BALKONG:
Denna är smakfullt belägen, fri från insyn med den gröna allmänningen intill. Vackert läge mot väster som ger eftermiddags- och framförallt en fantastisk kvällssol. Den är inglasad men även möjlig att öppna upp, vilket gör att man med fördel kan använda den såväl heta sommardagar som på vår och höst.

SOVRUM 1:
Rymligt med plats för dubbelsäng. Ekparkett på golvet och väggar med grå tapeter.

SOVRUM 2:
Detta kan med fördel användas som sovrum alternativt arbetsrum. Ekparkett på golvet och väggar målade i vitt.

BADRUM:
Helkaklat och stilfullt badrum med svart klinkergolv och vitt kakel. Generöst med förvaringsutrymme i skåp och praktiska arbetsytor på bänk där tvättmaskin och torktumlare finns. Dessa är från Electrolux år 2014. I övrigt finns dusch med vikdörrar, handfat och WC.

Sammantaget ett mycket trevligt boende med hög standard och ett tilltalande läge med inglasad balkong med kvällssol. Välkommen till Karen Blixens gata 13!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 12, hiss finns

Avgift

4 228 kr inkl värme, avlopp, kallvatten och sophantering. Tillkommer 220 kr för Telia Triple Play (bredband/TV/tele)

Driftskostnad

8 657 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 676 kr
Försäkring: 2 181 kr
Övrigt: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Övrigt avser uppvärmningen av varmvattnet som man som bostadsrättshavare bekostar själv.

Andel i föreningen

0,5747%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Europén 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källar-/entréplanet.

Föreningen har tillgång till 82 garageplatser och 67 p-platser. Dessa kostar 900 kr respektive 450 kr per månad att hyra och fördelas enligt separat kösystem. Detta hanteras av Mobilpark AB (Tel - 018-101560, uthyrningen@mobilpark.se).

Förening

Namn

Brf Kvarnhjulet

Om föreningen

Brf Kvarnhjulet innehar fastigheten Europén 1 med adresserna Karen Blixens gata 7, 9, 11, 13. Marken upplåts med tomträtt och omfattar 3 st flerfamiljshus med 176 bostadsrättslägenheter samt 82 garageplatser och 67 parkeringsplatser. Inflyttning började hösten 2014 då den första huskroppen stod färdig. Byggnadsprojektet har genomförts på totalentreprenad av JM AB, garantibesiktning har skett i lägenheterna efter 2 år där vissa mindre brister i lägenheterna kommer att åtgärdas inom det närmaste halvåret.

Redan från start skapade man i föreningen en trygg och stabil ekonomi. Man har gjort en känslighetsanalys och kalkylerat med en räntebuffert på hela 1 procentenhet. Dvs i föreningens låneportfölj med bindningstider på 1-5 år finns det utrymme för 1 procentenhet högre ränta än kalkylerat. Ett 10-års hyresavtal har tecknats med Stockholms kommun om en förskola i entréplan i hus 1.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Agent förvaltning. För mer info om föreningen, besök gärna deras hemsida www.brfkvarnhjulet.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

176

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Telia där triple play (bredband upp till 100/10 Mbit, digital-TV abonnemang Lagom, IP-telefoni) ingår till en extra kostnad på 220 kr i månaden. Telia digitalbox samt bredbandsswitch som stödjer trådlöst Internet ingår och tillhör förningen/bostadsrättshavaren. Önskas ytterligare TV-kanaler så kan detta tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har tillgång till 82 garageplatser och 67 p-platser. Dessa kostar 900 kr respektive 450 kr per månad att hyra och fördelas enligt separat kösystem. Detta hanteras av Mobilpark AB (Tel - 018-101560, uthyrningen@mobilpark.se).

Renoveringar

Byggnaderna är nybyggda 2014-2015 och endast löpande underhåll kommer att krävas inom överskådlig framtid.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Blackeberg

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av strävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har utgångspunkten varit att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Här finns fina promenadvägar och en lummig grönska som tillsammans med närheten till Mälaren gör stadsdelen synnerligen trivsam.

Området ligger granne med Grimstas skogar som bjuder in till en aktiv livsstil. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför avkopplande charm. En kort promenad tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kanaan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Längs med strandpromenaden ligger även småbåtshamnen Kvarnvikens båtsällskap med ca 300 båtplatser. Välbevarade Ljunglöfska Slottet erbjuder restaurang och konferensanläggning.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt in till Stockholms City på cirka 20 min eller vidare ut mot slutstation Hässelby Strand.

Närservice

Mitt i området ligger Blackebergs Centrum som du når på ca 5 min gångavstånd. Här finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Behöver du lite större utbud för shopping kan du ta tunnelbanan till Vällingby centrum, där det finns mer än 200 butiker, restauranger och caféer. Ytterligare shopping finner du i populära Bromma Blocks på kort bilväg.

I området finns Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Dessutom finns det flertalet såväl privata som kommunala förskolor. I ett av husen finns dessutom en förskola med plats för sammanlagt 90 barn.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Muayad - Jenan Livs
290 m
Matbutiken i Blackeberg AB
660 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,9 km
Spånga centrum
4,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solbackens Förskolor
390 m
Förskolan Björnsonsgatan 132
400 m
Grundskolor
Förskolan Björnsonsgatan 132
400 m
Södra Ängby Skola
1,1 km
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
790 m
ESS-gymnasiet
2,1 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,3 km
Banker
Handelsbanken Vällingby
1,8 km
SEB
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
360 m
Kungl.Drottningholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Blackebergshallen
730 m
Blackeberg Östra Bollplan
780 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
1,9 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte