Bäckbornas väg 41

Bilder

  • Såld!
  • Kök med generösa ytor
  • Kök i öppen planlösning med vardagsrummet
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Öppen planlösning ger känslan av rymd
  • Matplats med fint ljusinsläpp

Bäckbornas väg 41 , Bromma Beckomberga , Stockholm

Smakfullt renoverad till toppskick med tilltalande läge intill lugn, barnvänlig innergård. Stor balkong i väster ger vacker kvällssol. Två helkaklade badrum och fyra sovrum gör det perfekt för den stora familjen. Populärt område med mycket grönska och närhet till skolor/förskolor. Förening med god ekonomi. Hiss finns i huset...

101 kvm, 4,5 rok

Månadsavgift:
5 811 kr inkl värme, VA, bredband, TV & parkering (mot tillstånd)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
101 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1992
Driftskostnad:
695 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum

Boarea

101 kvm

Rumsbeskrivning
KÖK

Rostfri kyl (Siemens 2011), rostfri frys (do), induktionshäll (Ikea 2014), ugn (do), rostfri kolfilterfläkt (Cylinda 2003), integrerad diskmaskin (Ikea 2015).

BADRUM

WC, handfat, badkar, handdukstork, badrumsskåp, tvättmaskin (Electrolux 2015).

WC/DUSCH

WC, dusch, handfat, golvvärme, infällda spotlights.

TVÄTTSTUGA

Gemensamma tvättstugor i föreningen.

HALL:
Bra planerad hall med bra avhängningsmöjligheter. Vid entrédelen finns ett praktiskt klinkergolv i svart och i övrigt ekparkettgolv. Väggarna är målade i vitt. Vid hallens bortre del finns en walk-in-closet som ger bra förvaringsutrymme, men kan även användas som exempelvis arbetshörna. Denna har ett charmigt, runt fönster in till vardagsrummet och skärmas av med hjälp skjutdörrar i glas.

KÖK:
Stilfullt renoverat i kombination av svart och vitt samt med ekparkettgolvet som ger en trevlig kontrast. Skåpslockor, kakel och väggar i vitt samt bänkskiva i svart. Bänkspottar ger en behaglig belysning vid arbetsytorna. Gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp samt den köksö som även ger extra arbetsutrymme, men också kan användas som matplats. Väggen mot vardagsrummet har på ett genomtänkt sätt tagits bort och gett en trivsam, öppen planlösning vilket också gör rummen ljusare.

VARDAGSRUM/BALKONG:
En bra planering med generösa ytor som gör det lätt att möblera. Plats för både sällskapsdel med TV-hörna, matsalsbord och ytterligare möbler om så önskas. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Härifrån finns utgång till den stora balkongen i väster med eftermiddags- och kvällssol. Denna rymmer bordsgrupp vilket gör att man med fördel kan avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret.

SOVRUM 1:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Ekparkettgolv och väggar målade i vitt samt grå fondvägg. Även plats för ytterligare möbler så som byråer eller garderober.

SOVRUM 2:
Rymligt med plats för dubbelsäng. Ekparkettgolv och vitmålade väggar samt turkos fondvägg.

SOVRUM 3:
Även detta sovrum rymmer dubbelsäng och har plats för ytterligare möbler om så önskas. Väggarna målade i vitt samt mönstrad fondvägg och golv med ekparkett.

BADRUM:
Helkaklat badrum i vitt med grå bård och vitt klinkergolv. Bra storlek och plats för tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, där tvättmaskin finns idag. Badkar, handfat, WC, handdukstork och ordentliga badrumsskåp. Nya bänkskivor i massiv ek ger bra avställningsytor.

DUSCH/WC:
Nyrenoverat 2010 med fin känsla och precision. Moderna materialval med brunt klinkergolv och vitt kakel med kombination av både stora och mindre kakelplattor. Dessutom en vacker mosaiksättning i brun ton som löper från golv till tak på båda långväggarna. Golvvärme och infällda spotlights i taket. WC, handfat och dusch.

Sammantaget ett mycket bra boende i lugnt och barnvänligt område där det fina skicket och läget på balkongen ger möjlighet till en god livskvalitet.

Välkommen till Bäckbornas väg 41!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 811 kr inkl värme, VA, bredband, TV & parkering (mot tillstånd)

Driftskostnad

8 345 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 250 kr
Försäkring: 2 095 kr
Beräknat antal personer: 5

Andel i föreningen

1,69498%

Andel av årsavgiften

1,69502%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2008
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har en övernattningslägenhet i port 41 som kan hyras av medlemmarna för endast 100 kr/natt. Denna är fullt utrustad med kök, dusch och fyra sängplatser.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 3

Övrigt

Förutom det förråd/klk som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Förening

Namn

BRF Västerbäcken

Om föreningen

BRF Västerbäcken bildades 1993 och genomförde åren 2003-2004 ett kapitaltillskott som gjorde att man kunde amortera av stora delar av lånet. Man har dessutom fortsatt att amortera löpande varje år. Detta har varit väldigt positivt för ekonomin som idag är mycket god och inga avgiftsändringar planeras. Föreningen är bestående av totalt 68 lägenheter samt tre lokaler och ligger i välskötta byggnader från 1992-1993 som löpande underhållits. Den senaste tiden har flera förbättringar gjorts där föreningen har som långsiktigt mål att bli miljöcertifierad.

Stor och trevlig tvättstuga i bra skick med flera maskiner finns i port 43 samt cykelförråd på gården. I port 41 finns en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra för endast 100 kr/natt.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brfvasterbacken.se, för mer information. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

68

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Bredband (50/10 Mbit) och TV (Basutbud plus 8 favoriter) levereras av Comhem där detta ingå i månadsavgiften. Bredband och ip-telefoni kan också tecknas genom Bredbandsbolaget.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar

Byggnaderna är i bra skick och inga större renoveringar planeras i dagsläget. Mer info om underhåll, utfört och kommande, finns i den senaste årsredovisningen. Under 2018 planeras bland annat stammarna spolas.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och man har amorterat flitigt på sina lån de senaste 15 åren. Inga avgiftsändringar planeras i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, dagis, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns ett populärt dagis och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
470 m
ICA Nära Söderberga
490 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,5 km
Spånga centrum
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Björntjänst
120 m
Stallet Förskola
340 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
6,2 km
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
390 m
Raoul Wallenbergskolan
760 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,8 km
ESS-gymnasiet
1,9 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,5 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,5 km
Banker
SEB
1,5 km
FOREX Bank
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,4 km
Golfstar Bromma
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
560 m
Råcksta Bollplan
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
560 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte