Karlsbodavägen 40

Bilder

  • Balkong med sjöutsikt
  • Vy över sällskapsdel och kök
  • Vy från köksdelen
  • Soffhörna i sällskapsdel
  • Rymlig balkong

Utgångspris

3 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Karlsbodavägen 40 , Bromma Mariehäll , Stockholm

Mycket rymlig gavellägenhet (möjlig 3:a) med vacker utsikt över Bällstaån. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger rejäla sociala ytor. Rymlig balkong mot vattnet. För shopping finns både Sundbyberg C och Bromma Blocks på 5 min gångavstånd. Föreningen har även egna båtplatser.

65 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 242 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
144
Byggår:
2006
Driftskostnad:
325 kr/månad
Utgångspris:
3 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning

Här erbjuds en mycket trevlig gavellägenhet med möjlighet att göra om till en 3:a. Rymlig balkong som har utsikt mot Bällstaån.

Varmt välkomna till Karlsbodavägen 40

Väl innanför säkerhetsdörren möts vi av en rymlig HALL med hatthylla för avhängning samt två stycken platsbyggda garderober. Tapetserade väggar i vitt. På golvet ligger ett ljust parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten.

Stilrent KÖK (Ballingslöv) i öppen planlösning mot vardagsrummet. Stort fönsterparti i sydväst ger rikligt med ljus. I och med den öppna planlösningen sätts inga begränsningar och här ryms ett riktigt stort matsalsbord om så önskas. Köket är välplanerat med god förvaring bakom vita, släta luckor med rostfria handtag. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis med häll, ugn och köksfläkt. I köksdelen finns även en enhetlig köksö som ger köket ytterligare charm och en praktisk arbetsyta. Köksön är även flyttbar. Vitmålade väggar.

VARDAGSRUM med stora fönsterpartier som medför ett härligt ljusflöde. Här finns utgången till den stora, delvis inglasade balkongen i västerläge. BALKONGEN är mycket rymlig och inbjuder till härliga middagar i kvällssolen med sjöutsikt över Bällstaån. Från vardagsrummet nås även ett förråd.
Detta rum går att dela av och få ytterligare ett SOVRUM. För att få bra ljusinsläpp mellan rummen skulle man kunna sätta glaspartier i den övre delen av väggen. Kanske en skjutdörr i glas istället för en vanlig dörr skulle passa in bra!

Rakt fram i hallen nås det fräscha, helkaklade BADRUMMET med golvvärme. Här finns en rymlig duschdel. Grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Fint badrumsskåp med spegel och väggmonterade skåp för förvaring. Under arbetsbänken står tvättmaskin och torktumlare och här finns utrymme för tvättkorg. Vägghängd WC gör det enkelt att städa och hålla fräscht.

Rofyllt SOVRUM med sjöglimt. Här finns gott om plats för dubbelsäng och byrå. Från sovrummet nås en rymlig klädkammare. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Sammanfattningsvis en trevlig och charmig lägenhet med stor balkong som erbjuder utsikt över Bällstaån. Här ges möjlighet till båtplats genom föreningens båtklubb. Ett bekymmersfritt boende med närhet till Bromma Blocks, Sundbybergs småstadsliv samt goda kommunikationer.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 7, hiss finns

Pris

3 195 000 kr Utgångspris

Avgift

4 242 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV

Andel i föreningen

1,1682%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Masugnen 8

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 700 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

Brf Bällstavik

Om föreningen

Brf Bällstavik bildades 2005 och äger med äganderätt sin mark Fastighet Masugnen 8, som är bebyggd med 3 st punkthus med totalt 69 lägenheter, idylliskt placerade på kajen till Bällstaåns mynning mot Bällstaviken. Husen färdigställdes under 2006. Byggherre Veidekke.

Föreningen har lagt ner mycket energi på göra fastighetens grönområden och ytor så trevliga som möjligt. Föreningen har egna båtbryggor, grönytor och rabatter, terrass och trädäck med flera platser för grannsamvaro vid kajen. En trädgårdsgrupp finns för dig som är intresserad och denna grupp har förskönat omgivningarna sedan föreningens var ny.

Arkitekternas vision när de ritade BRF Bällstavik: (Källa: Johanson Linnman Arkitekter AB)

Huskropparna häver sig upp från marken och ut över Bällstaviken. Ljuset och det fria läget bjuder utblickar längs viken söderut mot Ulvsundasjön eller upp utefter Bällstaån.

Ett modernt arkitektoniskt uttryck. Varje byggnad skapard av två mindre volymer - en tyngre röd som står stadigt på marken och en lätt, gracil ljus volym som sträcker sig mot vattnet.

Mellan husen intima gårdar i lugn avskildhet. Strandvegetationen smälter samman sjö och land in mot gårdarna där trädäcken blir som en förlängning av bryggan intill. En plats för gemenskap, lek och rekreation alltmedan båtarna nedanför komma och gå.

Strandpromenaden knyter samman kvarteret med omgivande miljöer.

Ett centralt läge med bra kommunikationer och med stadens hela utbud av butiker, restauranger och nöjen i Sundbyberg på andra sidan viken.

Välkommen hem!

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

69

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV (basutbud) samt 100 Mbit bredband från ComHem. Det finns även möjlighet att ansluta sig till ComHems nät för telefoni.

Parkering

Föreningen har 67 P-platser för bilar och 2 MC-platser. Föreningen erbjuder garageplats (kö), carport (kö) eller utomhus p-plats. El-uttag för motorvärmare. Varje lägenhet är garanterad en p-plats. I förrådet finns hängare/förvaring för vinter/sommardäck som kan nyttjas av föreningens medlemmar

AVGIFTER P-PLATS Garage: 1 500 kr/månad, carport 750 kr/månad, P-plats utomhus 350 kronor/månad. Det är f.n gratis att parkera på gatorna i området.

Ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

BÅTPLATSER 28 platser (varav 2 gästplatser) Enhetspris för stor båt/mindre båt är 2 500 kr per säsong. Fn kö. Gästbrygga finns för besökande båtar.
Cykel & barnvagnsrum finns i husen.

Om området

Bromma Mariehäll

Mariehäll är en mycket expansiv del av Bromma där nya bostäder vuxit upp den senaste tiden och många nya planeras framöver. Området ligger på perfekt avstånd till Sundbyberg med ett stort utbud av butiker samt goda kommunikationer.

Inte långt från Mariehäll hittar du promenadstråk längs med vattnet samt Brommakullarna som erbjuder öppna vidder och trevliga motionsmöjligheter.

Kommunikation

Tvärbana i området ger goda tvärkommunikationer. På några minuters gångavstånd når du Sundbybergs C med pendel som tar dig på tio minuter till Stockholm C. Här finns också tunnelbanans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här.

Tvärbanan trafikerar Karlsbodavägen/Bällsta Bro på sträckan Alvik - Solna Station och kommer enkelt att ta dig till Alvik på 5 minuter och på 12 minuter kommer du även nå Solna C. Tvärbanan går även söder ut mot Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla udde.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skulle störa området.

Närservice

I Sundbyberg finns också ett stort utbud av butiker, restauranger och närservice.
Dessutom är avståndet inte långt till Bromma Center, ett nytt modernt köpcentum med allt du kan önska dig.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Marc Lundqvist AB
10 m
ICA Supermarket
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
970 m
Solna Centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Personalkooperativet Optimisten Ii Ek för
240 m
Raoul Wallenberg Förskola
250 m
Kollektivtrafik
Karlsbodavägen
220 m
Karlsbodavägen
220 m
Grundskolor
Lilla Alby skola
390 m
Mariehällsskolan
880 m
Gymnasium
Yrkesplugget Uppsala
210 m
Svensk Helhetsdesign AB
770 m
Universitet & Högskolor
Internet Working University
210 m
von Martens Juridik AB
1,3 km
Banker
Ikano Bank Företag
570 m
Ikano Bank SE
570 m
Golfbanor & Golfklubbar
Sundbybergs Bangolfklubb
1,5 km
Bromma Golf
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Mariehälls Bollplan
520 m
Sundbybergs Bowlinghall AB
570 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Huvudstabadet
2,1 km
Huvudsta strand Ulvsundasjön
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-180018

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte