Karen Blixens gata 13

Bilder

  • Såld!
  • Kök och vardagsrum i öppen planlösning
  • Kök med gott om förvaringsutrymme
  • Sällskapshörna med vackert ljusinsläpp
  • Utgång till balkong i soligt läge
  • Balkong med utsikt mot grönska

Karen Blixens gata 13 , Bromma Blackeberg , Stockholm

Insynsfritt läge mot grön allmänning. Nybyggt 2014 i toppskick med smakfulla materialval och ljus inredning. Modern med trevlig, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där utgång finns till stor balkong med kvällssol. Möjlighet till garage. Lugnt området med kort gångavstånd till Mälaren, tunnlebana, butiker mm...

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 088 kr inkl värme, avlopp, kallvatten och sophantering. Tillkommer 220 kr för Telia Triple Play (bredband/TV/tele)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11201
Byggår:
2014
Driftskostnad:
557 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Ekparkettgolv som snyggt löper vidare till kök och vardagsrum. Väggar målade i sandstensfärg. Plats för avhängning vid hatthylla och förvaringsutrymme i tre garderober.

Kök

Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Vita luckor, ljusgrå bänkskiva och kakel i vitt. Vitvaror - Kyl/frys (Electrolux 2014), induktionshäll (do), ugn (do), spisfläkt (do), diskmaskin (do), inbyggd micro (do).

Vardagsrum/Balkong

Även här ekparkett och målade väggar i sandstensfärg. Fint ljusinsläpp från stort fönster parti samt utgång till den stora balkong. Här ges chans att njuta av solen om man kan beskåda den gröna omgivningen. Solen strålar fint här under eftermiddagen och kvällen. Här ryms bordgrupp som gör det möjligt att med fördel avnjuta dagens måltider.

Sovrum

Här finns ekparkettgolv och väggar målade i vitt. Plats för dubbelsäng och mycket goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Insynsfritt läge med utsikt mot den gröna allmänningen.

Badrum/Tvätt

Helkaklat med svart klinkergolv och vitt kakel. Praktisk tvättdel med bra förvaringsutrymme samt ordentlig arbetsbänk. Utrustning - WC, handfat, badrumsskåp, dusch med vikdörrar, tvättmaskin (Elctrolux 2014), torktumlare (do).

Välkommen att ta klivet in i denna stilfulla och välplanerade lägenhet som stod inflyttningsklar 2014. Genomgående toppskick med smakfulla, ljusa materialval och mycket goda förvaringsmöjligheter i flera garderober, stor klädkammare samt extra förråd i huset.

Tilltalande, insynsfritt läge med balkong i sydväst som har utsikt mot grönska. Här ges chans till en god livskvalitet tack vara lugnet i området och närheten till vacker natur samt bad och båtliv vid Mälaren intill. Fina strövområden som bjuder in till avkopplande motion.

Lägenhetens utformning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd, vilket gör den synnerligen trivsam. Här finns plats för både stor sällskapsdel och stor matplats för den som önskar. Köksdelen erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor som gör middagslagningen till en fröjd.

I badrummet finns en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och rymlig arbetsbänk.

Sammanfattningsvis finns alltså chans att förvärva en mycket fin lägenhet i trevligt och populärt område.

Välkommen in...

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 12, hiss finns

Avgift

3 088 kr inkl värme, avlopp, kallvatten och sophantering. Tillkommer 220 kr för Telia Triple Play (bredband/TV/tele)

Driftskostnad

6 684 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 960 kr
Försäkring: 1 404 kr
Övrigt: 1 320 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Övrigt avser uppvärmningen av varmvattnet som man som bostadsrättshavare bekostar själv.

Andel i föreningen

0,4197%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Europén 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källar-/entréplanet.

Föreningen har tillgång till 82 garageplatser och 67 p-platser. Dessa kostar 900 kr respektive 450 kr per månad att hyra och fördelas enligt separat kösystem. Detta hanteras av Mobilpark AB (Tel - 018-101560, uthyrningen@mobilpark.se).

Förening

Namn

Brf Kvarnhjulet

Om föreningen

Brf Kvarnhjulet innehar fastigheten Europén 1 med adresserna Karen Blixens gata 7, 9, 11, 13. Marken upplåts med tomträtt och omfattar 3 st flerfamiljshus med 176 bostadsrättslägenheter samt 82 garageplatser och 67 parkeringsplatser. Inflyttning började hösten 2014 då den första huskroppen stod färdig. Byggnadsprojektet har genomförts på totalentreprenad av JM AB, garantibesiktning har skett i lägenheterna efter 2 år där vissa mindre brister i lägenheterna kommer att åtgärdas inom det närmaste halvåret.

Redan från start skapade man i föreningen en trygg och stabil ekonomi. Man har gjort en känslighetsanalys och kalkylerat med en räntebuffert på hela 1 procentenhet. Dvs i föreningens låneportfölj med bindningstider på 1-5 år finns det utrymme för 1 procentenhet högre ränta än kalkylerat. Ett 10-års hyresavtal har tecknats med Stockholms kommun om en förskola i entréplan i hus 1.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Agent förvaltning. För mer info om föreningen, besök gärna deras hemsida www.brfkvarnhjulet.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

176

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Telia där triple play (bredband upp till 100/10 Mbit, digital-TV abonnemang Lagom, IP-telefoni) ingår till en extra kostnad på 220 kr i månaden. Telia digitalbox samt bredbandsswitch som stödjer trådlöst Internet ingår och tillhör förningen/bostadsrättshavaren. Önskas ytterligare TV-kanaler så kan detta tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har tillgång till 82 garageplatser och 67 p-platser. Dessa kostar 900 kr respektive 450 kr per månad att hyra och fördelas enligt separat kösystem. Detta hanteras av Mobilpark AB (Tel - 018-101560, uthyrningen@mobilpark.se).

Renoveringar

Byggnaderna är nybyggda 2014-2015 och endast löpande underhåll kommer att krävas inom överskådlig framtid.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Blackeberg

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av strävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har utgångspunkten varit att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Här finns fina promenadvägar och en lummig grönska som tillsammans med närheten till Mälaren gör stadsdelen synnerligen trivsam.

Området ligger granne med Grimstas skogar som bjuder in till en aktiv livsstil. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför avkopplande charm. En kort promenad tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kanaan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Längs med strandpromenaden ligger även småbåtshamnen Kvarnvikens båtsällskap med ca 300 båtplatser. Välbevarade Ljunglöfska Slottet erbjuder restaurang och konferensanläggning.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt in till Stockholms City på cirka 20 min eller vidare ut mot slutstation Hässelby Strand.

Närservice

Mitt i området ligger Blackebergs Centrum som du når på ca 5 min gångavstånd. Här finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Behöver du lite större utbud för shopping kan du ta tunnelbanan till Vällingby centrum, där det finns mer än 200 butiker, restauranger och caféer. Ytterligare shopping finner du i populära Bromma Blocks på kort bilväg.

I området finns Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Dessutom finns det flertalet såväl privata som kommunala förskolor. I ett av husen finns dessutom en förskola med plats för sammanlagt 90 barn.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Muayad - Jenan Livs
310 m
Hemköp
660 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,9 km
Spånga centrum
4,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solbackens Förskolor
390 m
Förskolan Björnsonsgatan 132
420 m
Grundskolor
Förskolan Björnsonsgatan 132
420 m
Södra Ängby Skola
1 km
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
800 m
ESS-gymnasiet
2,1 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,3 km
Banker
Handelsbanken Vällingby
1,8 km
SEB
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
400 m
Kungl.Drottningholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Blackebergshallen
730 m
Blackeberg Östra Bollplan
800 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
2 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte