Sulitelmavägen 25

Bilder

  • Såld!
  • Milsvid vy i fågelperspektiv
  • Fri vy över horisonten från vardagsrummet
  • SV-vänd balkong med platsbyggda sittbänkar
  • Mälarglimt från balkongen
  • Sällskapsdel med utgång till balkong i SV

Sulitelmavägen 25 , Bromma Traneberg , Stockholm

Högt läge med milsvid utsikt från såväl sällskapsyta som solig balkong i SV. Detta är utan tvekan ett av områdets bästa lägen! Synnerligen smakfullt och gediget renoverad med påkostade materialval. Högst upp med öppen spis och fina trägolv. Vy över grönområden och glimt mot Mälarens glittrande vatten. Något för dig som söker en bostad med det "lilla extra"!

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 094 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
3
Byggår:
1938
Driftskostnad:
631 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning
Tvättrum

Modern fullt utrustad tvättstuga i husets källare.

Välkommen till Sulitelmavägen 25. En välhållen fastighet i eftersökt läge på en utav Tranebergs högsta punkter. Ljus och luftig 2:a (möjlig "minitrea") belägen högst upp i huset helt utan insyn, med fri vy i fågelperspektiv över Bromma och vidare. Stilfullt renoverad till bästa skick. Nyligen har väggar och tak bredspacklats och målats. Så även snickerier och radiatorer. Golv är slipade och kök samt våtrum ombyggda, se säljarens åtgärdslista under dokument för utförlig information. Byggårscharm i vackra trägolv, bra takhöjd samt underbar öppen spis som tillför trivsam atmosfär. Ett boende för den kräsne i lugnt, grönskande och Citynära läge, endast en bro från "stan"!

HALL - Entréhall med avhängningsmöjlighet samt klädförvaring. Väggar i vitt och mörkgrått klinkergolv med behaglig golvvärme via elslingor. Säkerhetsdörr ger en tyst inomhusmiljö och ett tryggt hem.

VARDAGSRUM - En sällskapsyta som bjuder på ljus, rymd och inte minst vy. De stora glasade ytorna ut mot grönområde och längre bort Mälarens vatten, gör ett starkt intryck. Högt över tallkronor och med en fantastisk vy. En hörnställd fint murad öppen spis ger rummet ytterligare charm. Mysigt sprakande och värmer gott den kalla årstiden samt tillför trivsel och atmosfär till boendet. Vackert ekparkettgolv i fiskbensmönster adderar till känslan. Från sällskapsdelen nås BALKONGEN i bästa SV-läge, som badar i sol från tidig eftermiddag till solnedgång. Trädäckat golv samt platsbyggda sittbänkar med praktisk inbyggd förvaring. Eluttag installerat. Här ges tillfälle att njuta i solen med himlen som tak och låta blicken vila på vacker natur och Mälarens glitter. Denna plats ger dig möjlighet att njuta av solnedgången. Här kan du gratis skåda nyårsfyrverkerier på ett enastående sätt.

Vardagsrummet är väldisponerat och rymmer både soffgrupp och matgrupp. Rummet är, precis som övriga ytor, nyrenoverat och känslan av nyskick och fräschör är påtaglig.

KÖK - Synnerligen smakfullt renoverat (2015) kök där den nya inredningen delvis är platsbyggt för att maximalt utnyttja ytan. Påkostat och smakfullt. Vita snickerier, delvis vitrinskåp, med många praktiska detaljer. LED-belysning ger fin atmosfär. Arbetsbänk i carrarramarmor som behandlats med siliconbaserad olja för finish. Tapet ovan diskbänk med 6mm extraklart glas samt skifferkakel som även det behandlats med siliconolja. Integrerad Smeg-diskmaskin, gashäll med fyra plattor, varmluftsugn från Gram, rostfri kyl/frys från Samsung. Avfallskvarn i diskho, en praktisk detalj. Vita väggar med fondvägg i ljusgrå ton. Nylagd ekparkett på golv. Fint ljus från fönster mot gården. Ett trivsamt och full utrustat kök för den som gillar matlagning.

Tidigare vägg mot matrum är nedtagen vilket ger tillfälle för ett rejält matbord med plats för många. Möjlighet finns att sätta upp väggen igen och få ytterligare ett sovrum. Enhetligt nylagt ekgolv och vita väggar. Belyst vitrinskåp. Dubbla fönster i kök och matrumsdel ger fint ljus.

SOVRUM - Fräscht sovrum med slipat ekparkettgolv och vita väggar. Rummet rymmer dubbelsäng samt sängbord och ev. datahörna. Mycket bra förvaring i stor garderob med spegelskjutdörrar.

BADRUM - Ett helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och ljusgrå klinkers på golv. Sänkt innertak med inbyggda spotlights samt våtrumshögtalare kopplad till stereo. Handfat i kommod från NORO med vattenfallsblandare där ledbelysning är tempreaturstyrd. Badkar, wc. Handdukstork. Fönster ger fint ljus och bra vädringsmöjlighet.

En topprenoverad lägenhet som erbjuder ett mycket trivsamt boende. Sällsynt välplanerat och med ett läge som är unikt. Högt, lugnt med vidunderlig vy över skog och vatten samt med balkong och öppen spis.
Kort sagt, ett boende utöver det vanliga i populära Traneberg.

Varmt välkommen till Sulitelmavägen 25

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 094 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

7 576 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 600 kr
Övrigt: 2 976 kr

Kommentar

Övrigt avser fast kostnad för gas

Andel i föreningen

7,47%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1938

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 januari 2009
Energiprestanda: 192 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Ett källarförråd samt en sk matkällare tillhör denna bostad.

Fastighetsbeteckning

Marsfjället 4

Övrigt

Föreningen har 4 st P-platser och 3 st garage.
En P-plats följer i nuläget denna bostad till en kostnad om 225:-/m. Föreningen har planer på att ev ändra kösystemet.

Förening

Namn

Brf Marsfjället 4

Om föreningen

Föreningen bildades 1986 och består av 12 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen äger även 5 st lokaler som nyttjas till förråd och hyrs ut till medlemmarna.
Bostadsrättstillägg för hemförsäkring ingår i avgiften.

TV-Bredband via comhem se www.comhem.se för utbud och priser. Nod för Stockholm stadsnät är indraget i huset men föreningen har i nuläget ej gjort upphandling och installerat det.

Föreningen har en årlig tradition med gemensam kräftskiva i huset. Medlemmarna har även möjlighet att låna grill, partytält och utemöbler om man ska ha grillkvällar eller fest.

Föreningens underhåll:
Balkongerna renoverades på 90-talet
1994 Stambytt samt nya elstigar
2001 Taket är omlagt
2005 Renovering och ommålning av trapphus
2005 Installation av kodlås
2009 Renovering av samtliga skorstenar
2010 Anslutit fastigheten till fjärrvärme
2011 Nya entréportar
2011 Nya garageportar
2011 Underhållsplan
2012 Elinstallationer i trapphus
2012 Anslutning av nod för inkoppling till Stockholms stadsnät
2012 Stamspolning
2012 Ny postboxar
2012 Medverkan vid installation av säkerhetsdörrar till lägenheterna
2012 Installation av matavfallskvarnar i lägenheterna
2012 Renovering av fönster
2013 Rengörning av ventilationskanaler
2013 Nybyggnation av torkrum
2013 Nybyggnation av extra förråd
2013 Ny tvättmaskin
2013 Delvis omdränering av husets norra, västra och södra sida
2013 Underhåll av takfot samt byte av hängrännor och stuprör på husets östra sida
2013 Renovering av fasad husets östra sida
2014 Förlängning av rökkanaler
2014 Genomspolning av radiatorsystem
2014 Byte av ventiler och termostater i radiadorsystem

Trevlig och solid förening med mycket god ekonomi och låg belåning.
Observera att avgiften betalas kvartalsvis i förskott istället för månadsvis. Medlemmarna ansvarar för trappstädningen 2 ggr/år.

Om området

Bromma Traneberg

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla. Från 2013 går tvärbanan även till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
500 m
ICA Supermarket Alvikstorg
690 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
760 m
Frölunda Torg
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Kilsbergsvägen
140 m
Förskola Margaretelundsvägen
190 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
1,2 km
Trafikförvaltningen SLL
2,1 km
Grundskolor
Alviksskolans Fritidshem
360 m
Thea Privata Grundskola Bromma
940 m
Gymnasium
Bromma Gymnasium
1,1 km
Stockholms Praktiska Gymnasium
1,3 km
Universitet & Högskolor
Samhällsentreprenörer
790 m
Malen AB
1,5 km
Banker
Kaupthing Bank Hf Island Filial i Sverige
530 m
Handelsbanken Alviks Torg
690 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
2,4 km
Lars-Magnus Wester
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tranebergs Bollplan
290 m
Salktennis AB
690 m
Simhallar & Utomhusbad
Långholmens Bollplan
1,5 km
Oxhålsbadet Stora Essingen
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte