Karen Blixens gata 7

Bilder

  • Såld!
  • Luftiga ytor och öppen planlösning
  • Smakfullt kök med bra förvaringsutrymme
  • Vardagsrum med fint ljusinsläpp
  • Vardagsrum och kök i öppen planlösning
  • Utgång från vardagsrum till balkong

Karen Blixens gata 7 , Bromma Blackeberg , Stockholm

Anno 2014 med hiss i huset! Genomgående toppskick och smakfulla materialval med ljus inredning. Modern med trevlig, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där utgång finns till stor balkong. Möjlighet till garage. Naturskönt och lugnt området med kort gångavstånd till Mälaren, tunnlebana och butiker mm...

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 088 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering samt bredband/TV/tele (Tillkommer 220 kr för detta)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2014
Driftskostnad:
668 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ekparkettgolv som snyggt löper vidare till kök och vardagsrum. Väggar målade i sandstensfärg. PLats för avhängning vid hatthylla och förvaringsutrymme i tre garderober.

Kök

Ekparkett och väggar målade i vitt samt sandstensfärgad fondvägg. Vita luckor, ljus bänkskiva i eklaminat och kakel i vitt. Vitvaror - Kyl/frys (Electrolux 2014), induktionshäll (do), ugn (do), spisfläkt (do), diskmaskin (do), inbyggd micro (do).

Vardagsrum/Balkong

Även här ekparkett och målade väggar i sandstensfärg. Fint ljusinsläpp från stort fönster parti samt utgång till den stora balkong. Här ges chans att njuta av solen om man kan beskåda den gröna omgivningen. Här ryms bordgrupp som gör det möjligt att med fördel avnjuta dagens måltider.

Sovrum

Här finns ekparkettgolv och väggar målade i linfärg. Plats för dubbelsäng och mycket goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare.

Badrum

Helkaklat med grått klinkergolv och vitt kakel. Praktisk tvättdel med bra förvaringsutrymme samt ordentlig arbetsbänk. Utrustning - WC, handfat, badrumsskåp, dusch med glasvägg, tvättmaskin (Elctrolux 2014) och plats för torktumlare.

Välkommen att ta klivet in i denna stilfulla och välplanerade lägenhet som stod inflyttningsklar 2014. Genomgående toppskick med smakfulla, ljusa materalval och mycket goda förvaringsmöjligheter i flera garderober, stor klädkammare samt extra förråd i huset.

Här ges chans till en god livskvalitet tack vara lugnet i området och närheten till grönskande natur samt bad och båtliv vid Mälaren intill. Fina strövområden som bjuder in till avkopplande motion.

Lägenhetens utformning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd, vilket gör den synnerligen trivsam. Här finns plats för både stor sällskapsdel och stor matplats för den som önskar. Köksdelen erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor som gör middagslagningen till en fröjd.

I badrummet finns en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och rymlig arbetsbänk.

Sammanfattningsvis finns alltså chans att förvärva en mycket fin lägenhet i trevligt och populärt område.

Välkommen in...

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 13, hiss finns

Avgift

3 088 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering samt bredband/TV/tele (Tillkommer 220 kr för detta)

Driftskostnad

8 020 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 620 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I hushållselen ingår kostnad för uppvärmning av varmvattnet.

Andel i föreningen

0,4197%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Europén 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källar-/entréplanet.

Föreningen har tillgång till 82 garageplatser och 67 p-platser. Dessa kostar 900 kr respektive 450 kr per månad att hyra och fördelas enligt separat kösystem. Detta hanteras av Mobilpark AB (Tel - 018-101560, uthyrningen@mobilpark.se).

Förening

Namn

Brf Kvarnhjulet

Om föreningen

Brf Kvarnhjulet innehar fastigheten Europén 1 med adresserna Karen Blixens gata 7, 9, 11, 13. Marken upplåts med tomträtt och omfattar 3 st flerfamiljshus med 176 bostadsrättslägenheter samt 82 garageplatser och 67 parkeringsplatser. Inflyttning började hösten 2014 då den första huskroppen stod färdig. Byggnadsprojektet har genomförts på totalentreprenad av JM AB, garantibesiktning har skett i lägenheterna efter 2 år där vissa mindre brister i lägenheterna kommer att åtgärdas inom det närmaste halvåret.

Redan från start skapade man i föreningen en trygg och stabil ekonomi. Man har gjort en känslighetsanalys och kalkylerat med en räntebuffert på hela 1 procentenhet. Dvs i föreningens låneportfölj med bindningstider på 1-5 år finns det utrymme för 1 procentenhet högre ränta än kalkylerat. Ett 10-års hyresavtal har tecknats med Stockholms kommun om en förskola i entréplan i hus 1.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Agent förvaltning. För mer info om föreningen, besök gärna deras hemsida www.brfkvarnhjulet.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

176

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Telia där triple play (bredband upp till 100/10 Mbit, digital-TV abonnemang Lagom, IP-telefoni) ingår till en extra kostnad på 220 kr i månaden. Telia digitalbox samt bredbandsswitch som stödjer trådlöst Internet ingår och tillhör förningen/bostadsrättshavaren. Önskas ytterligare TV-kanaler så kan detta tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har tillgång till 82 garageplatser och 67 p-platser. Dessa kostar 900 kr respektive 450 kr per månad att hyra och fördelas enligt separat kösystem. Detta hanteras av Mobilpark AB (Tel - 018-101560, uthyrningen@mobilpark.se).

Renoveringar

Byggnaderna är nybyggda 2014-2015 och endast löpande underhåll kommer att krävas inom överskådlig framtid.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Blackeberg

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av stävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har man strävat efter att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Här finns fina prommenadvägar och en lummig grönska som tillsammans med närheten till Mälaren gör stadsdelen synnerligen trivsa.
Den nya området Kvarnviken ligger i anslutning till Naturreservatet Grimstas skogar som bjuder in till en aktiv livsstil. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför avkopplande charm. En kort promenad tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kaanan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Längs med strandpromenaden ligger även småbåtshamnen Kvarnvikens båtsällskap med ca 300 båtplatser. Välbevarade Ljunglöfska Slottet erbjuder restaurang och konferensanläggning.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt in till Stockholms City på cirka 20 min eller vidare ut mot slutstation Hässelby Strand.

Närservice

Mitt i området ligger Blackebergs Centrum som du når på ca 5 min gångavstånd. Här finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Behöver du lite större utbud för shopping kan du ta tunnelbanan till Vällingby centrum, där det finns mer än 200 butiker, restauranger och caféer. Ytterligare shopping finner du i populära Bromma Blocks på kort bilväg.

I området finns Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Dessutom finns det flertalet såväl privata som kommunala förskolor. I ett av husen finns dessutom en förskola med plats för sammanlagt 90 barn.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Muayad - Jenan Livs
290 m
Hemköp
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,9 km
Spånga centrum
4,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solbackens Förskolor
370 m
Förskolan Björnsonsgatan 132
390 m
Grundskolor
Förskolan Björnsonsgatan 132
390 m
Södra Ängby Skola
1 km
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
770 m
ESS-gymnasiet
2,1 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,3 km
Banker
Handelsbanken Vällingby
1,8 km
SEB
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
410 m
Kungl.Drottningholms Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Blackebergshallen
700 m
Blackeberg Östra Bollplan
770 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
1,9 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte