Ståltrådsvägen 12

Bilder

  • Såld!
  • Orginalgolvet ligger bevarat i större delen av lgh
  • Johannesfreds tvärbanestation
  • Härliga promenadstråk längs Ulvsundasjön
  • Vackra Ulfsunda Slott
  • Vacker utsikt över vattnet och båtklubben

Ståltrådsvägen 12 , Bromma Johannesfred , Stockholm

Med hela 8:a fönster i 3 olika väderstreck och med magnifika 2,70m i takhöjd får lägenheten ett ljusflöde som saknar motstycke! Orginalgolvet är bevarat i större delen av lägenheten och väggarna är målade i en jordnära nyans. Stambyte av både kök och badrum skedde under 2011. Sällsynt 4:a som måste upplevas!

81 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
3 889 kr Inkl värme, VA, kabel - TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
1003
Byggår:
1938
Driftskostnad:
558 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning
Kök och Badrum

Kök och badrum renoverades 2011 och den maskinella utrustningen håller hög standard.

Välkomnande ENTRÉ med klinkergolv som matchar golvet på toaletten och sträcker sig fram till innehallen. Väggarna är målade i ett jordnära färgval och entrén leder er vidare till den generösa innehallen som i sin tur leder vidare till lägenhetens övriga rum. Entrén har goda avhängnings -och förvaringsmöjligheter genom flertalet smarta förvaringslösningar.

Modernt och rymligt BADRUM som nås från entrén. Här sitter ett stilrent mörkt-klinker på både väggar och golv som får liv genom en grå fog. Badrummet är utrustat med golvvärme, en rejäl kommod, handdukstork, gjutjärnsbadkar, en automatisk Pax-fläkt och dusch.

Smart planerat KÖK med köksutrustning som håller en hög standard. Längsmed den ena väggen återfinns gott om förvaring genom över -och underskåp. Mellan över -och underskåpen sitter ett smakfullt kakel och ovanpå underskåpen är en bänkskiva av laminat belägen. Vid dörröppningen finns hängare för stekpannor, grytor etc. vilket ger köket en moderntouch. Bredvid den praktiska lösningen återfinns kyl/frysen. Även köket har ett stort fönster och mot väggen mittemot står den väl tilltagna spisen som är genomgående i rostfritt och som övervakas av en köksfläkt i rostfritt. Golvet är av gotländsk kalksten och väggarna är vitmålade.

Rymligt och insynsskyddat SÄLLSKAPSRUM med 3 stora fönster vilket ger rummet ett härligt ljusflöde och en känsla av rymd. Sällskapsrummet angränsar till LEKRUM/SOVRUM 2, väggen som avgränsar rummen har en öppning med dubbla dörrar för att ge de två rummen en öppnare känsla. I sällskapsrummet ligger orginalparketten bevarad vilket fortsätter via innehallen till majoriteten av lägenhetens övriga rum. Från sällskapsrummet nås den rymliga balkongen vilken är kaklad för en trevligare balkongupplevelse. Balkongen är soldränkt under eftermiddag/kväll.

Det stora SOVRUM 1 ligger i gavel för minsta möjliga störning av närliggande grannar. Rummet rymmer en dubbelsäng med tillhörande nattygsbord, alternativt ett skrivbord utan problem. Även det här rummet har orginalparketten bevarad och väggarna är målade i en ljusnyans.

Mellan entrén och sällskapsrummet återfinns LEKRUM/SOVRUM 2. Rummet har smarta förvaringslösningar genom 2 garderober med dubbla dörrar som sträcker sig från golv till tak. Rummet gör sig lämpligt för matsal genom den öppna och sociala ytan mot sällskapsrummet. Även det här rummet är väldigt insynsskyddat, golvet är av orginalparkett och väggarna är målade i ljusblått.

Det välplanerade ARBETSRUM/SOVRUM 3 är beläget mellan sovrum 1 och sällskapsrummet. Rummet har en inbyggnadsgarderob och rummet rymmer en säng, alternativt ett skrivbord och kontorsmöbler. Även det här rummet har ett stort fönster som bidrar till lägenhetens härliga ljusflöde. Väggarna är målade i vitt och golvet är av orginalparketten.

Varmt välkomna på visningen av ert nya drömhem, endast ett stenkast från Mälaren!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 889 kr Inkl värme, VA, kabel - TV, bredband

Driftskostnad

6 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 700 kr
Försäkring: 2 000 kr

Andel i föreningen

6,9117%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1938

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 november 2009
Energiprestanda: 202 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ståltråden 1

Övrigt

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett källarförråd (1,6x1,6) samt ett mindre förråd.

TV & BREDBAND:
Tv och Internet levereras av Bredbandsbolaget vilket ingår i avgiften. 100/10 mbit.

CYKELRUM:
I källaren finns ett cykelförråd med plats även för barnvagnar.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstugan är belägen i källarplanet och är i mycket bra skick med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

BASTU:
Föreningens medlemmar har tillgång till en bastu som nås från källarplanet.

Förening

Namn

Brf Ståltråden 1

Om föreningen

Föreningen förvärvade fastigheten 2007 och består idag av 18 lägenheter där 17 upplåtes med bostadsrätt och en med hyresrätt. Dessutom finns ett fleratal lokaler som hyrs ut. År 2009 byttes samtliga fönster och man bytte även elstammarna. Tvättstuga och bastu med relax i källaren renoverades för några år sedan och är således i fint skick. Sedan ca ett år tillbaka finns fiber installerat där bredband ingår i avgiften. Föreningens ekonomi är god och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget.

I samband med överlåtelsen kan en överlåtelseavgift (1.110 kr) och pantsättningsavgift (444 kr) tas ut efter beslut av styrelsen.

Föreningen använder Upplands företagsförvaltning som ekonomisk förvaltare.

Kontaktperson

Johan Wallgren

Telefon

076-3697932

Om området

Bromma Johannesfred

Johannesfred är en liten idyll som ligger som en halvö ut i Ulvsundasjön. Området är byggt på 40-talet, men har förtätats och delvis renoverats under slutet av 80-talet. Utmed Ulvsundasjön sträcker den vackra strandpromenaden ut sig. Med en kort promenad finns såväl badmöjligheter som båtklubb. Johannesfred uppskattas mycket för sitt lugna läge med närhet till Mälaren och dess fina promenadstråk.

Kommunikation

Lägenheten ligger endast 5 minuters promenad från tvärbanestationen i johannesfred. Tvärbanan tar er från Alvik, via Johannesfred vidare mot Sundbyberg och till ändhållplatsen Solna Station. Restiden mellan Alvik och Johannesfred är ca 3 minuter. Tvärkommunikationer är bra med bussar åt alla håll. Buss 110 och 112 tar dig på ca 10 minuter till Alviks Torg med anslutningar till tvärbana, gröna linjen samt bussar. Buss 177 för färd mot Brommaplan/Mälaröarna eller Solna/Djursholm. Närmaste T-bana är blå linjen, station Vreten, 10 min promenad eller buss över Huvudstabron, eller Alvik som nås med buss eller 20 min promenad.

Närservice

En mindre livsmedelsbutik finns i området. Pizzeria, samt tobakshandel med post, videouthyrning etc. finns i området. Du har även nära till Bromma Blocks som erbjuder shopping i 3 plan, ca 80 butiker samt restauranger och kaféer. Här finns även större livsmedelsbutiker. Även Alviks centrum, Solna Centrum och Brommaplan ligger inom närområdet. Här finns flera dagis, kommunala och föräldrakooperativ, samt en F-3 skola. Johannesfred tillhör Alviks rektorsområde och för de äldre barnen finns då Alviksskolan en bit bort.

Parkering

Fri parkering på gatorna i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
City Gross
570 m
LiDL
720 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
1,6 km
Bromma Blocks
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Johannesfredsvägen Förskola
120 m
Johannesfredsvägen Förskola
120 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
2 km
Trafikförvaltningen SLL
2,6 km
Grundskolor
Lunaskolans Särskola
180 m
Lunaskolan Bromma
180 m
Gymnasium
Stockholms Praktiska Gymnasium
810 m
Svensk Helhetsdesign AB
1,1 km
Universitet & Högskolor
Samhällsentreprenörer
1,6 km
Malen AB
2,3 km
Banker
Handelsbanken Ulvsunda
970 m
Handelsbanken Solna Strand
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
1,9 km
Lars-Magnus Wester
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tranebergs Bollplan
1,2 km
Hobbylokalen Fritidshem
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
1,9 km
Långholmens Bollplan
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Daniel Carlstedt för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte