Björnsonsgatan 162

Bilder

  • Såld!
  • Sällskapsrummet har även 2 inbyggda garderober
  • Köket avdelas på ett naturligt sätt av köksön
  • Från köket nås den rymliga balkongen
  • Läcker glasmosaik pryder delar av väggen samt tak
  • I nedsänkningen sitter praktiska spotlights

Björnsonsgatan 162 , Bromma Blackeberg , Stockholm

Med 2 franska balkonger och en stor traditionell balkong återfinns denna fantastiska 4:a i etage! 2 fullvärdiga badrum och separata ingångar från varsitt plan. Gavellägenhet som erbjuder närmare 4 meter i nock på övreplan. Välkommen till visningen av ditt nya dröm hem!

96 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 657 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
96 kvm
Våning:
4-5, hiss finns
Byggår:
1996

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

96 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande ENTRÉ med gott om plats för förvaringsmöbler och med goda avhängningsmöjligeter. Entrén mynnar ut i en rymlig innehall vilken är möbleringsbar och leder er vidare till nedre plans övriga rum. Från entrén nås trappan som tar Er upp till lägenhetens övre plan. Här är golvet av klinker i ett jordnära färgval som övergår till ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Modernt KÖK med vitvaror genomgående från Miele. Köket har en massiv köksö, av valnöt med mitt av ask, som på ett naturligt sätt avgränsar arbetsytorna från matsalsdelen. Från taket hänger en mekanisk köksfläkt i rostfritt och kring nedsänkningen och längsmed väggen över köksön sitter mosaik i en turkoston. Köket är utrustat med: Fullstor Kyl och frys, diskmaskin, extra stor häll, varmluftsugn och en hängande köksfläkt. Från köket nås den rymliga balkongen.

Ogenerad BALKONG som rymmer en grupp utemöbler. Den ena sidan av balkongen har fönster som kan öppnas och den andra sidan öppnar upp mot föreningens innergård och grönska.

Rymliga SOVRUM 1 med fransk balkong i ogenerat läge! Sovrummet har plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbler. Sovrummet ligger i ett insynsskyddat läge och här har du utsikt över takåsar, trädtoppar och Blackebergs IP. Väggarna är målade i vitt med undantag från graffitikonst som pryder en av väggarna och golvet är av ekparkett.

Insynsskyddade SOVRUM 2 ligger i gavel och har fönster i två väderstreck. Här ryms en säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Även det här rummet har vitmålade väggar och golvet av ekparkett.

Helkaklat BADRUM med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har i dagsläget ett badkar som kan bytas mot en duschvägg i glas om så önskas. Väggarna är kaklade i vitt och golvet är av klinker i ett jordnära färgval.

Praktiskt SÄLLSKAPSRUM med en otrolig takhöjd och även det här rummet har en fransk balkong. Sällskapsrummet är lätt möblerat och inhyser en klädkammare samt två inbyggda garderober. Här är väggarna vitmålade och golvet är av en ljusbetsad ekparkett. Övervåningen har en separat ingång och ett separat badrum.

SOVRUM 3 nås från det övre planet. Sovrummet angränsar till ett separat duschrum samt det lättmöblerade sällskapsrummet. Sovrummet rymmer en dubbelsäng, förvaringsmöbler samt skrivbord.

Helkaklat DUSCHRUM som nås från det övre planet. Här är väggarna kaklade i vitt och golvet är av klinker i ett jordnära färgval vilket matchar badrummet på det nedre planet. Badrummet är utrustat med: WC, dusch, handfat och en handukstork.

Sammanfattningsvis en drömlägenhet i etage! 2 franska balkonger samt en stor traditionell balkong. Topputrustat kök med läckra detaljer, 3 ordentliga sovrum och 2 fullvärdiga badrum.
Varmt välkommen till visningen av ert nya hem!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4-5 av 5, hiss finns

Avgift

4 657 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV

Andel i föreningen

0,0226921%

Andel av årsavgiften

2,16394%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1996

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 november 2009
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Skärkarlen 10

Övrigt

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Fastigheten har indraget fiber. Till nätet är det anslutet flera olika leverantörer med ett stort utbud av tjänster som TV, internet och IP-telefoni. Även anslutning via comhem finns att tillgå.

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

CYKEL -& BARNVAGNSFÖRRÅD:
I varje entré finns cykel-och barnvagnsförråd.

TVÄTTSTUGA:
Två tvättstugor är belägna i källarplanet på Björnsonsgatan 152 och 162. Varje tvättstuga har två tvättrum som är utrustade med två tvättmaskiner och en torktumlare. I tvättstugorna finns även en grovtvätt och torkrum.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningens medlemmar har till sitt förfogande en festlokal, ett mindre gym, soprum samt en mycket trivsam utemiljö. Grönområden med utemöbler, grillplatser, odlingslotter med mera finns tillgängliga för föreningens medlemmar.

PARKERING:
I föreningen finns 47 st p-platser varav 15 st har eluttag. Platserna hyrs ut för 200-400 kr/mån. Föreningen har även två besöksparkeringar på vägen mot Blackebergs Gymnasium.

Förening

Namn

Brf Skärkarlen 10

Om föreningen

Föreningen förvärvade 2009 tomträtten till fastigheten Skärkarlen 10 med adress Björnsonsgatan 150-166. Föreningen disponerar totalt 72 lägenheter varav ca 55 st är upplåtna med bostadsrätt och resterande med hyresrätt. Föreningen följer en underhållningsplan som löper på 10 år från 2009. Under 2014 är det inga stora underhållsarbeten planerade. Nuvarande tomträttsavtal löper till 2015-09-30

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5 % av gällande basbelopp och betalas av köparen (ca 1110 kr). Vid pantsättning tas en avgift ut om 1 % av basbeloppet (ca 444 kr).

Se föreningens hemsida för mer info: www.skarkarlen.se

Om området

Bromma Blackeberg

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av stävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har man strävat efter att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Större delen av stadsdelen är utpekad som en kulturhistoriskt värdefull miljö i Stockholms översiktsplan. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför stadsdelen charm. En promenad på ca 10 min tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kaanan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt vidare ut mot slutstation Hässelby Strand eller in till Stockholms City på cirka 20 min. Även närhet till stationen Islandstorget.

Närservice

I Centrum på, på några minuters gångavstånd, finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Gångavstånd till Vällingby Centrum med ytterligare stort utbud av butiker, shopping och biograf.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Circle K
190 m
Hemköp
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,5 km
Spånga centrum
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Raketen
130 m
Öppna förskolan på Vinjegatan
300 m
Grundskolor
Förskolan Björnsonsgatan 132
380 m
Södra Ängby Skola
790 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
210 m
ESS-gymnasiet
1,9 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3 km
Banker
SEB
1,4 km
Handelsbanken Vällingby
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
830 m
Golfstar Bromma
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Blackeberg Östra Bollplan
30 m
Blackebergshallen
300 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
1,2 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Daniel Carlstedt för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte