Tranebergsvägen 41

Bilder

  • Såld!
  • Här är lätt att trivas
  • Härligt allrum
  • Allrum mot sovrummen
  • Elegant trappa
  • Bjälkar

Tranebergsvägen 41 , Bromma Traneberg , Stockholm

Fantastisk etagevåning med sjöutsikt! Detta är en av områdets största och finaste lägenheter. Perfekt belägen på en av Tranebergs toppar. Balkong med vidsträckt utsikt över Bromma och Mälaren. Endast 1 minut från T-bana och ytterligare några minuter ner till Mälarens strandpromenader.

100 kvm, 4,5 rok

Månadsavgift:
5 649 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
3
Byggår:
1934
Driftskostnad:
950 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum

Boarea

100 kvm

Biarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

Här erbjuds en av områdets största och finaste etagelägenheter! På höjden av Traneberg ligger denna fantastiska lägenhet med vindsetage och sjöutsikt.
Genomgående stilrent renoverad med ljusa väggar och vacker parkett och charmiga trägolv. Badrum i båda planen. Lägenheten är i föreningens register 100kvm övrig yta är biyta.

Välkommen till Tranebergsvägen 41

ENTREPLAN:
Välkomnande HALL med plats för avhängning direkt i entrén. I den inre hallen finns en platsbyggd garderob för förvaring. Vita väggar och klassisk stavlagd ekparkett.

Intill entrén finns det första BADRUMMET med helkaklade väggar i vitt med bård i marin ton som matchas upp av klinkergolvet som även det går i marin ton. Utrustat med WC, handfat, dusch, handdukstork och tvättmaskin.

Det genuina KÖKET med snickerier och bänkskivor i ek och ovanför bänkskivorna sitter kakel med rustik touch. Gott om förvaring. Dubbla fönster ger bra ljusinsläpp över arbetsplats och matplats. Ljusa väggar och slipat trägolv ger en varm känsla. Utrustat med gasspis med varmluftsugn och spiskåpa där båda går i rostfritt. Integrerad kyl/frys. Diskmaskin.

SOVRUMMET är väl tilltaget och rymmer såväl dubbelsäng som ytterligare möbel. Platsbyggd klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter. Detta sovrum ligger i norrläge vilket ger god nattro. Ljusa väggar och slipat trägolv.

Nu går vi ut i den luftiga SÄLLSKAPSDELEN som rymmer såväl soffhörna som matsalmöbel om man så önskar. Här är utgång till den rymliga BALKONGEN som ligger i sydvästläge. Fantastisk sjöutsikt över Mälaren och mot Essingeöarna. Här är det lätt att njuta! Sällskapsdelen har ljusa väggar och klassiisk fiskbensmönstrad ekparkett. Här finns trappan upp till vindsetagen. Nu går vi upp....

VINDSETAGE:

Här möts vi av ett härligt ALLRUM som har dubbla takfönster som ger ett skönt ljus över takbjälkarna. Läcker ljussättning ovanpå takbjälkarna och bakom takfotsbjälkarna ger trivsam kvällsbelysning. Här är det upplagt för en lyckad TV-kväll eller bara att sitta och trivas. Allrummet har en "öppen skorsstensfri spis" för mysiga vinterkvällar. Här finns kattvindar som ger bra förvaringsmöjligheter. Hela vindsetaget har vita väggar och ekparkett på golv.

Intill allrummet ligger det första SOVRUMMET som även det andas charm med takbjälkar och trevliga vinklar. Passar perfekt som barnrum eller arbetsrum.

MASTER BEDROOM har en härlig rymd som verkligen ger skäl för namnet. Gott om bjälkar såväl i tak som vid takfot ger rummet det där lilla extra. 3 st garderober ger bra förvaringsmöjligheter. Här finns även en dörr som via sluss ger access ut i trapphuset vilket underlättar vid bl.a flytt.

Slutligen har vi det fantastiska BADRUMMET med härlig spakänsla. Här kan man njuta av ett bad i den hörnställda jacuzzin som har takfönster ovanför som ger dig möjlighet att njuta av alla årstider och nederbörder. Elegant designad badrumsmöbel med dubbla handfat och tillhörande kommod och spegel med spotlights. Vägghängd WC. Handdukstork. Vita kaklade väggar som kompletteras av charmig vitmålad skorstensstock. På golvet ligger klinker i gråsvart ton och golvvärme via elslingor. Infällda spotlights i taket.

Sammanfattningsvis är detta sannolikt en av områdets mest attraktiva lägenheter. Tidstypiskt entréplan med balkong och sjöutsikt samt mycket charmig vindsetage ger dig alla möjligheter att trivas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 649 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

6,0643%

Andel av årsavgiften

5,49643%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1934 Ombyggnadsår 1974

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 mars 2009
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + isolerglas

Övrigt

Vindsförråd. I källaren finns 2 cykelrum och 1 barnvagnsrum samt en modern tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och separat torkrum.

Fastighetsbeteckning

Städjan 1,2&3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

11 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 755 kr
Försäkring: 2 669 kr
Övrigt: 2 976 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Övrigt avser fast pris för gas

Förening

Namn

Brf Städjan 1-3

Om föreningen

Brf Städjan 1-3 består av 28st lägenheter varav 27 st är upplåtna med bostadsrätt och 1 st upplåtes med hyresrätt. Föreningen har även 2st lokaler varav den ena nyligen sålts och skall ombildas till bostad.

TV och bredband genom comhem se www.comhem.se för utbud. 10Mbit bredband är obligatoriskt och kostar 261:-/m
Överlåtelseavgift 2,5% av basbeloppet betalas av säljaren. Ev pantsättningsavgift 1% av basbeloppet betalas av köparen.

Underhåll:
Rörstambyte 2002
Elstambyte 2002
Omputsning av fasad 2006
Renovering av balkonger 2006
Omläggning tak 2009
Renovering av tvättstuga 2010-11
Renovering av källaren 2011-12
Stamspolning 2014
Föreningen planerar renovering av trapphus och sätta in säkerhetsdörrar.

Föreningen har 9 st p-platser som medlemmarna disponerar gratis i mån av plats. P-tillstånd utfärdas av styrelsen.
Gemensam uteplats på baksidan för en kopp kaffe eller grillad middag.

Om området

Bromma Traneberg

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla. Från 2013 går tvärbanan även till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Alvikstorg
140 m
Lyvs Livs
390 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
180 m
Frölunda Torg
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
S:t Ansgars Förskola
260 m
Tranebergsängen Öppen Förskola
420 m
Kollektivtrafik
Hunnebergsvägen
30 m
Alvik
80 m
Grundskolor
Alviksskolan Alviksgården
490 m
Alviksskolan
490 m
Gymnasium
Bromma Gymnasium
1,2 km
Lycée Francais Saint-Louis Gymnasium
1,5 km
Universitet & Högskolor
Samhällsentreprenörer
280 m
Agnetha Smith Jonasson Sjukgymnastik
940 m
Banker
Kaupthing Bank Hf Island Filial i Sverige
50 m
Handelsbanken Alviks Torg
140 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfbaren Sverige AB
1,5 km
Björklidens Golfklubb
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Salkhallen Tennishall
200 m
Salktennis AB
200 m
Simhallar & Utomhusbad
Minneberg Mälaren
850 m
Lilla Essingen Mälaren
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-180018

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte