Annedalsvägen 42, 4Tr

Bilder

  • Såld!
  • Entré försedd med säkerhetsdörr
  • Kök med läckra tillval
  • Utsikt från köksfönstret
  • Induktionshäll och varmluftsugn från Bosch
  • Köket öppnar upp mot hall och sällskapsrum

Annedalsvägen 42, 4Tr , Bromma - Annedal , Stockholm

Fönster i fyra väderstreck med takfönster i två rum - Belägen på 5:e våningen med å-utsikt - Glasad balkong - 2 Badrum - Tvättmaskin och torktumlare - Kök med flertalet läckra tillval - Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen ingår i avgiften - Tv och Bredband (1000mb/s) ingår i avgiften - Garage i föreningen

96 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 277 kr Inkl värme, kabel - TV, bredband, bostadrättstillägg på hemförsäkringen
Typ:
Lägenhet
Boarea:
96 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
153
Byggår:
2011

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

96 kvm

Biarea

10,9 kvm

Rumsbeskrivning

Rymlig ENTRÉ försedd med säkerhetsdörr. Entrén har goda avhängningsmöjligheter genom en hatthylla med tillhörande skoställ samt en garderobsvägg bestående av 5 fullstora garderober. Från innehallen nås lägenhetens övriga rum och i anslutning till entrén nås en WC. Här är väggarna vitmålade och golvet är av ekparkett vilket är genomgående för lägenheten.

Modernt KÖK med läckra tillval och goda förvaringsutrymmen bakom de gråa skåpluckorna. Köket rymmer en matplats för 8-10personer och här finns även ordentliga arbetsytor. Mellan över- och underskåpen sitter ett smakfullt kakel och ovanpå underskåpen är en bänkskiva av laminat belägen. Köket är utrustat med: Fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och inbyggnads Micro. Från köket har ni utsikt över både föreningens innergård samt Bällstaån.

Lätt möblerat SÄLLSKAPRUM med två stora fönster som släpper in rikligt med ljus, för extra ljusinsläpp finns även ett takfönster i sällskapsrummet. Sällskapsrummet rymmer en större soffgrupp och här finns även plats för en "te-hörna" (se bilder). Majoriteten av väggarna är vitmålade med undantag från en fondvägg som ger rummet liv, golvet är även här av ekparkett.

Det största sovrummet är SOVRUM 1 vilket även har utgång till balkong. Här får en dubbelsäng med tillhörande nattygsbord plats och, om så önskas, även ytterligare förvaringsmöbler. I sovrummet är en platsbyggd skjutdörrsgarderob uppförd för att maximera förvaringen i lägenheten.

SOVRUM 2 har fönster i två väderstreck och nås från entrén. Även det här sovrummet har en skjutdörrsgarderob och rymmer en dubbelsäng. Sovrummet har vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 3 med ingång till en koja som är byggd i kattvinden. Om inte kojan önskas så kan kattvinden nyttjas som förråd. Rummet angränsar till köket och, precis som i sällskapsrummet, finns ett takfönster.

Helkaklat BADRUM med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå tvättmaskin och torktumlaren bildas en naturlig avställningsyta och ovanför förvaringsytan är praktiska förvaringsskåp uppsatta. Badrummet har snedtak, precis som sällskapsrummet och sovrum 3, vilket ger en härlig känsla över att vara högst upp. Väggarna är kaklade i vitt och golvet är klinker i ett jordnära färgval. Badrummet är utrustat med: Golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, tvättställ, duschväggar av glas, förvaringsmöbel och spegelskåp.

Möblerbar BALKONG belägen i västläge. Balkongen kommer tätas och fortsätta att glasas in i början av sommaren. Balkongen rymmer en utemöbelgrupp och här det är tillåtet att grilla med el grill.

Sammanfattningsvis en lägenhet som har allt. -Fönster i fyra väderstreck med takfönster i två rum - Belägen på 5 trappor med å-utsikt - 2 Badrum - Tvättmaskin och torktumlare - Kök med flertalet läckra tillval -
Varmt välkomna på visningen av ert nya dröm hem!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

5 277 kr Inkl värme, kabel - TV, bredband, bostadrättstillägg på hemförsäkringen

Andel i föreningen

2,28284%

Andel av årsavgiften

2,28284%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 april 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

TVÄTTSTUGA:
Tvättstuga finns i trapphuset närmast vattnet i det stora huset, ingång från gården.

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett förråd i källare. Dessutom finns ett flertal extra förråd som kan hyras.

PARKERING:
Under gården finns ett garage för bilparkering, samt källarförråd. För garageplats finns separat kölista, totalt finns det 30 garageplatser.

BREDBAND:
Föreningen har avtal med Ownit, 1000mb/s som ingår i avgiften.

TV:
Canal Digital levererar basutbud + 8 valbara favoriter som ingår i avgiften.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG:
Ingår i avgiften.

ÖVRIGT:
Driftskostnad för hushållsel tillkommer på månadsavgiften. Enskild elmätning till varje lägenhet finns placerad i respektive trapphus och våningsplan. Multimediauttag (telefon,data och TV) finns i samtliga rum förutom hall och klädkammare. Eluttag finns på varje balkong.

AVGIFTSHÖJNINGAR/SÄNKNINGAR:
Föreningen planerar inga avgiftshöjningar respektive sänkningar.

Förening

Namn

Brf Båtsman i Bromma

Om föreningen

Brf Båtsman i Bromma omfattar två flerbostadshus i sex respektive sju våningar med 45 lägenheter samt två längor om totalt fem stycken radhus som stod färdigställda 2011. Föreningen debiterar en överlåtelseavgift om 2,5% samt en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.

Om området

Bromma - Annedal

Lägenheten är belägen i expansiva Annedal och ligger på gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Annedal är ett attraktivt område under uppväxt som ligger i stadsdelen Mariehäll i Bromma. Brf Båtsman har ett fantastiskt läge precis intill Bällstån och dess hamnbassäng.

Här förvandlas ett tidigare verksamhetsområde till ett attraktivt bostadsområde med drygt 2 000 nya bostäder. Mycket fokus har lagts på barnen vid utformningen av Annedal och kommunens mål är att miljön ska vara trygg och säker och kunna erbjuda lek, utveckling och lärande. Det nya området kommer att bli en del av gamla Mariehäll som består av en blandad bebyggelse med allt från äldre, fristående villor till nybyggda bostadsrätter och radhus.

Här är det nära till Marabouparken och Bällstaån med båtplatser samt härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen och Vasastan. Gångavstånd till Sundbybergs stadskärna med alla sina caféer, restauranger och butiker. I Annedal anläggs ett helt nytt promenadstråk längs med Bällstaån för promenader längs med vattnet. Det kommer bl a att finnas tre anlagda parker samt ett antal naturområden som inbjuder till spontan lek.

Kommunikation

På behagligt gångavstånd når du Sungbybergs C med pendel som på tio min tar dig till Stockholm C. Här finns också tunnelbanans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här.

Tvärbanan trafikerar Karlsbodavägen på sträckan Alvik - Solna och kommer enkelt att ta dig till Alvik på 5 min och på 12 min kommer du även nå Solna C.

Bromma flygplats med ett flertal destinationer ligger på behagligt avstånd, trots att flygtrafiken inte är ett störande moment i området Annedal.

Närservice

I Sundbyberg finns också ett stort utbud av butiker, restauranger och närservice. Dessutom är avståndet inte långt till Bromma Blocks där ett nytt modernt köpcentrum just nu står klart med ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt nya garageplatser under mark.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ingresso Sales
110 m
Närbutiken i Annedal AB
540 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1,3 km
Solna Centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ekbacken Förskola
160 m
Förskola Pippi Långstrumps gata 14
300 m
Kollektivtrafik
Ekbacken
260 m
Ursviksvägen
550 m
Grundskolor
Mariehällsskolan
310 m
Helen Pontén Business Partner AB
780 m
Gymnasium
IT-Gymnasiet Sundbyberg
930 m
Löfströms gymnasium
970 m
Universitet & Högskolor
Hartung Wallenberg Consulting AB
2,3 km
von Martens Juridik AB
2,4 km
Banker
Handelsbanken Sundbyberg
1,2 km
SEB
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Sundbybergs Bangolfklubb
1,8 km
Bromma Golf
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis Sundbyberg
760 m
Löthallen Idrottsanläggning
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
2,8 km
Vattenhuset AB
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Daniel Carlstedt för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte