Bäckbornas väg 21

Bilder

  • Såld!
  • Stillfullt kök med rymlig matplats
  • Balkong med vy mot innergården
  • Matplats för ett stort sällskap
  • Nyrenoverat kök från 2011
  • Vid matplats

Bäckbornas väg 21 , Bromma Beckomberga , Stockholm

Välplanerad 3,5:a med hiss i huset. Har nyligen renoverats med fin känsla och precision med bl.a. nytt kök. Genomgående smakfulla materialval och fina ytor som ger en känsla av extra rymd. Stor balkong med fint västerläge mot grön, barnvänlig innergård. Goda kommunikationer, ca 25 min till city. Förening med god ekonomi!

83 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
5 910 kr inkl värme, VA och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1991
Driftskostnad:
443 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Induktionshäll (Siemens 2011), ugn (do), fläkt (Gorenje 2011), inbyggd micro (Ikea 2011), kyl/frys (Samsung 2011), inbyggd diskmaskin (Ikea 2011).

Badrum

WC, badkar, handfat, badrumsskåp, handdukstork, tvättmaskin (Cylinda 2012).

Tvättstuga

Gemensamma tvättstugor i föreningen.

ENTRÉ:
Ta klivet in och känn dig välkommen till en mycket trevlig lägenhet som renoverats och vårdats med omsorg. Vid hallen erbjuds goda avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla och förvaringsutrymme i garderober. Merbauparkett och väggar i kombination av vitmålad trävägg och fondvägg med ljus, randig tapet. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i lägenheten.

KÖK:
Detta har renoverats på ett mycket smakfullt och genomtänkt sätt där bl.a. vägg mot vatdagsrummet tagits upp, tidigare entré från hallen satts igen och försetts med stilfullt betongglas. Här ges goda förvaringsmöjligheter i ett flertal skåp och generösa arbetsytor. Vita högblanka luckor, vit bänkskiva och vitt kakel samt glasskiva prydd med färgglatt marimekko-tyg ovan diskbänken. Här finns matplats för ett stort sällskap. Golv med merbauparkett och vitmålade väggar varav den ena i trä. Samtliga vitvaror nya från 2011.

VARDAGSRUM/BALKONG:
Generösa ytor som ger plats för både sällskapsdel med TV-hörna och matplats för den som önskar. Marbauparkett och väggar med ljusvit-randig tapet och mönstrad fondvägg. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti mot gården där utgång till balkong finns. Denna är rymlig med plats för bordsgrupp och har ett trevligt läge i väster med vy över innergården. Västerläget gör att det är fin eftermiddags- och kvällssol här.

SOVRUM 1:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. En dubbelgarderob finns för praktisk förvaring. Ekgolv och väggar målade i vitt samt ljus, mönstrad fondvägg.

SOVRUM 2:
Även detta är stort och rymnmer dubbelsäng. Inrett i marint tema med nåtat ekgolv och vitmålade väggar samt randig fondvägg i vitt, blått och rött.

EXTRA RUM:
I lägenheten finns även ett extra rum som med fördel kan användas som extra sovrum då det är försett med fönster. Alternativt även arbetsrum eller förråd. Ljus plastmatta på golvet och vitmålade väggar samt fondvägg i rött.

BADRUM:
Helkaklat badrum med vitt klinkergolv och vitt kaklade väggar med grå bård. Här finns WC, badkar, handfat, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin. För den som önskar finns två stora tvättstugor i föreningen att utnyttja.

Sammantaget ett mycket bra boende med hög standard och fint läge i barnvänligt område på kort pendlingsavstånd till stan.

Välkommen till Bäckbornas väg 21!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

5 910 kr inkl värme, VA och p-plats

Driftskostnad

5 318 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 734 kr
Försäkring: 1 584 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,0212%

Andel av årsavgiften

1,02119%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2009
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har tillgång till ett antal extra förråd som kan hyras i mån av plats. Tillgång finns till gemensamt cykel/barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 2

Övrigt

Förutom det förråd/klk som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll. Ytterligare p-plats kan hyras mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Info från ägaren om renoveringar:
Ny tvättmaskin 2012, nytt kök med nya vitvaror 2011, ombyggnad av vägg vardagsrum/kök 2011, nya golv i samtliga rum 2011, målning av samtliga tak/väggar 2011, ny garderob i hallen 2011, trall balkong 2010.

Förening

Namn

Brf Mittenbäcken

Om föreningen

Föreningen bildades 1990 och förvärvade fastigheten Naturvården 2 år 1991 som idag upplåts med tomträtt. Man har idag en välordnad ekonomi där man de senaste åren kunnat amortera flitigt på sina lån utan att höja avgiften. Inga planer finns idag på att höja avgiften och inte heller på några större renoveringar, men man kommer inom några år att byta värmecentral vilket ligger inom budget.

Föreningen upplåter 97 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Byggnaderna stod klara 1991 och har ett genomgående bra skick tack vare löpande underhåll såsom målning, stamspolning mm.

Medlemmar har tillgång till gemensamhetslokal.

En överlåtelseavgift på 1.110 kr kr debiteras i samband med överlåtelsen (2,5 % av basbeloppet) samt en pantsättningavgift på 444 kr.

Föreningen har avtal med Comhem där abonnemang kan tecknas av bostadsrättshavaren själv. Kontakta Comhem på 0771-55 00 00. Bredband och telefoni levereras även av tele2.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Besök gärna föreningens hemsida, www.mittenbacken.se, för mer information.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

97

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Comhem där abonnemang kan tecknas av bostadsrättshavaren själv. Kontakta Comhem på 0771-55 00 00. Bredband och telefoni levereras även av tele2.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Ekonomi

Man har idag en mycket välordnad ekonomi och har sänkt avgifterna två gånger det senaste åren. Först 12 % från första januari 2015 och sedan ytterligare 8 % från 1:a juli samma år. Man har även de senaste åren kunnat amortera flitigt på sina lån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, dagis, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen.

Den kraftledning som löper invid området håller idag på att grävas ner under mark. Ett arbete som antas vara klart under 2014.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns ett populärt dagis och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området.

Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Söderberga
500 m
Coop Nära
540 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,6 km
Spånga centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Björntjänst
40 m
Stallet Förskola
270 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
6,1 km
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
310 m
Raoul Wallenbergskolan
690 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,8 km
ESS-gymnasiet
2 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,4 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,4 km
Banker
SEB
1,6 km
FOREX Bank
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,4 km
Golfstar Bromma
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
530 m
Råcksta Bollplan
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
530 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte