Svartviksslingan 33

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Svartviksslingan 33!
  • Helglasad altandörr och stora fönsterpartier
  • Ogenerad uteplats med spalje

Svartviksslingan 33 , Bromma Minneberg , Stockholm

Enastående tillfälle att förvärva en rymlig, väldisponerad 4:a med radhuskänsla och två uteplatser. Här bjuds på trivsamma sällskapsytor, modernt kök och tre bra sovrum. Stort badrum och gäst-WC samt bra förvaring i walk-in closet/förråd. Lugnt och barnvänligt område, endast 5 minuter till Alvik med buss.

108,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 808 kr Inkl värme, VA, kabel - TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
108,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1985

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

108,5 kvm

Rumsbeskrivning

Tillfälle att förvärva unik och rymlig 4:a med två uteplatser och badrocksavstånd till strandkanten. Varmt välkommen till Svartviksslingan 33!

Välkomnande rymlig HALL med gott om plats för ytterkläder. Säkerhetsdörr ger tyst inomhusmiljö. Ljusa väggar samt praktisk laminat på golv som binder ihop den INRE HALLEN som är möblerbar.

Från hallen nås stor KLÄDKAMMARE som rymmer "det mesta" genom sitt hyllsystem samt plats för hängande plagg. En ren dröm med egen "walk -in-closet", där allt ryms.

I anslutning till hallen ligger SOVRUM (1) som är ett ljust hörnrum med utgång till "egen" uteplats. Plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM med gott om plats för sittgrupp samt ytterligare möblemang. Sällskapsytan har ljus färgsättning med ekparkett på golv och ljusa väggar. Den helglasade altandörren ger en fantastisk vy över UTEPLATSEN. Spalje skapar en ogenerad uteplats med trädäck med plats för bord och stolar. Ett steg ner till en gräsmatta om omhängas av en häck. En oas som sommartid utgör ett "extrarum" där man gärna slår sig ner och njuter av grönskan och närheten till mälarensvatten.

Nyrenoverat KÖK i lantlig stil med klassisk vit köksinredning med gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta. Vitvaruutrustning består av svarta faciliteter såsom spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Köksbordet framför fönstret rymmer sällskap om 4-6 personer. Vitmålade väggar tillsammans med en fondtapet i lätt mönstrad, ljusgrön, tapet samt samma praktiska gråa plattor som i hall.

Från vardagsrummet nås SOVRUM (2) och (3), båda med fönster mot vardera uteplats. Vitmålade väggar och ekparkett.

Rymligt BADRUM med vackert klinkergolv i sober nyans som snyggt matchas upp av ett vitt kakel med blå dekorrand. Badkar, WC, handdukstork, tvättställ med stor inkaklad spegel ovan. Plats för badrumsskåp och tvättmaskin för den som önskar. I anslutning till badrummet finns även ett stor förråd som skulle kunna byggas om till en bastu.

GÄST-WC - Samma kakel och klinker som i stora badrummet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 9, hiss finns

Avgift

5 808 kr Inkl värme, VA, kabel - TV, bredband

Andel i föreningen

0,42111%

Andel av årsavgiften

0,42111%

Reparationsfond

524 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

En modern och välbyggd fastighet vid Mälarens strand i ett mycket attraktivt bostadsområde.
Minneberg uppfördes 1985-1987 på en enastående vacker tomt precis vid Mälarens strand. Husen är gediget byggda på en udde vid Ulvsundasjöns västra strand. Läget är idealiskt med sin närhet till naturen med promenadstigar och kolonilotter men ändå bara några minuters bussresa ner till knutpunkten Alviks Torg. Buss 114 är en ringlinje, så väntetiden är aldrig lång. Vill man promenera så tar det ca 10-15 min. Välvårdade fastigheter i Minnebergs mest välskötta förening.

Bredband: Via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften en bredbandsuppkoppling (100/10 Mb/s) plus ip-telefoni (trafikavgifter för telefon tillkommer).
Kabel-TV: Uppkoppling via comhem. Basutbudet ingår i månadsavgiften.
Förråd: Till lägenheten hör ett förråd i källaren. Extra förråd finns att hyra i föreningen.
Tvättstuga: Nyrenoverad tvättsuga belägen på källarplanet som är utrustad med två tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp samt mangel. Grovtvättstuga finns på Svartviksslingan 25 och 39.
Parkering: I området finns parkeringsplatser med eller utan el att hyra. MC-platser finns för motorcykelfantasten. Separat kö. För mer info kontakta HSB (08-785 33 58).

Fastighetsbeteckning

Stockholm-Svartvik Nr:4

Förening

Namn

Brf Svartvik nr 268

Om föreningen

Brf Svartvik nr 268 är sedan 2002 en certifierad bostadsrättsförening. Föreningen har totalt 328 st lägenheter samt hyr ut ett par lokaler som daghem och och kontor.

För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB Stockholm. Depositionsavgift om 500 kr debiteras i och med inträdet samt 200 kr i årsavgift. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om ca 1112 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om ca 445 kr för låntagaren.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har del i samfälligheten som delas mellan samtliga Minnebergsföreningar och har del i diverse gemensamhetslokaler som bla. övernattningslägenhet (4 st), bastu (2 st), gym, snickeri, vävstuga, fotolabb, bridgeklubb, båtklubb, badplats etc. Föreningarna i områset ansvarar också gemensamt för värmeanläggning samt parkering.

För mer information se föreningens hemsida: www.brfsvartvik.com samt samfällighetens hemsida: www.minneberg.com

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Bromma Minneberg

Minneberg är ett relativt ungt område. Här låg tidigare ett antal industrier och inte förrän år 1979 påbörjades rivningen och saneringen efter dessa och dagens Minneberg tog form. HSB fick hand om området, den vackra udden i Mälaren, och skapade bostadsrätter i olika föreningar.

Ett populärt område som har mycket att erbjuda. Trevligt och lugnt beläget på en udde omringad av Mälarens vatten. Här har man nära till härliga promenadstråk längs vattnet, mataffär, badbrygga, egen båtklubb, förskola, lekplatser m.m.

Kommunikation

Till Alviks Torg och närmaste tunnelbanestation tar det ca 10 minuter att promenera eller några få minuter med busslinje 114. Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med bussar, tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn. Bl.a. nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 12 minuter.

Närservice

Inom området finns livsmedelsbutik, några serviceföretag samt en restaurang. Med ca 5 minuters bilresa når man Bromma Blocks med ca 80 butiker, cafeér, resturanger samt större livsmedelsbutiker. Några minuter bort finns Alviks Torg med stort utbud, såsom en stor Icabutik, post, banker, apotek, vårdcentral, butiker sportanläggningar samt ett flertal restauranger, caféer, pizzerior m.m. Från Alvik tar det ca 13 minuter till centrala Stockholm. I Minneberg finns kommunala samt ett kooperativt daghem. Skolbarnen går i Alviks skola som nås med buss 114.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i två parkeringshus. Finns ingen plats ledig kan man anteckna sig på en kölista. En del av övre parkeringsdäcket är avgiftsbelagd besöksparkering.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
150 m
Lyvs Livs
510 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
940 m
Frölunda Torg
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Familjedaghemmet Minnestjärnorna
50 m
Arken Förskola
90 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
1,4 km
Trafikförvaltningen SLL
1,4 km
Grundskolor
Hobbylokalen Fritidshem
860 m
Fritidshem Virvelvinden
940 m
Gymnasium
Atletica Gymnasiet
1,1 km
Yrkesgymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
Samhällsentreprenörer
770 m
MHS K Militärhögskolan Karlberg
1,8 km
Banker
Handelsbanken Hornsberg
820 m
Kaupthing Bank Hf Island Filial i Sverige
870 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
2,7 km
Golfstar Bromma
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stockholms Tennishall
750 m
Hobbylokalen Fritidshem
860 m
Simhallar & Utomhusbad
Långholmens Bollplan
870 m
Medley Turkosen
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte