Ebbe Lieberathsgatan 16C

Bilder

  • Nyproduktion
  • Planskiss 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Inom gångavstånd når du Nordic Wellness

Utgångspris

2 750 000 kr

Ebbe Lieberathsgatan 16C , Fredriksdal/Johanneberg , Göteborg

Härlig tvåa om ca 54,5 kvm med balkong och yteffektiv planlösning! Studio 256 blir ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. Området präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Du kommer kunna avnjuta socialt sällskap på föreningens takterrass eller ta med dig vännerna in till stadens puls genom god kommunikation i närhet av bostaden. Hjärtligt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning!

54,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 606 kr inkl värme, kallvatten, TV - digitalt grundutbud, bredband (100/100) och IP-telefoni. Varmvatten och hushållsel tillkommer.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
33017
Byggår:
2017-2018
Utgångspris:
2 750 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54,5 kvm

Rumsbeskrivning
Ebbe Lieberathsgatan 16C

Välkommen till denna härliga tvåa i Studio 256. Denna hörnlägenhet bjuder in till ett härligt ljusinsläpp, sociala ytor och lägenheten har även en härlig balkong som blir en förlängning av vardagsrummet under sommaren. Bostaden har en riktigt bra planlösning! Hela byggprojektet präglas av smarta lösningar, härlig och hållbar arkitektur och kvarteret i sig kommer få en trevlig karaktär i nära anslutning till Korsvägen och citypulsen. I närområdet finner du grönområden, mataffärer, gym och god kommunikation både till staden centralaste delar och till Mölndal. Lägenhetens kvadratmetrar disponeras enligt följande:

Hall

I den rymliga och välkomnande hallen finner du god avhängning och förvaring i hallens garderober. På golvet finner du klinker. Direkt till höger i hallen ligger lägenhetens badrum.

Badrum

I lägenhetens badrum finner du grått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod (Vedum), spegel med belysning, dusch med glasdörrar och infällda spotlights i taket. För extra bekvämlighet finns även kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Siemens) och handdukstork.

Kök

Golvet i köket pryds av en vitlaserad askparkett och väggarna är målade. Köksinredningen är från Marbodal och köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn (Bosch), fläktkåpa (Siemens), kombinerad kyl/frys (Bosch), integrerad diskmaskin (Siemens) och inbyggd mikro (Bosch). Vitvarorna är i rostfritt utförande och arbetsbänken samt stänkskydd är i laminat. Köket bjuder in till god förvaring i många lådor och skåp och i sista delen av köket har man även en praktisk sittbänk som kan kombineras med matplats Den härliga planlösning bidrar även till sociala samtal med vännerna i vardagsrummet.

Vardagsrum

I vardagsrummet pryds även här golvet av den vitlaserade askparketten. Här finns gott om plats för matsalsbord, soffgrupp med tillhörande soffbord och annat möblemang om så önskas. Social planlösning mot köket och från vardagsrummet kliver du även ut på den trevliga balkongen.

Balkong

På balkongen, som även blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret, har du bra plats för möblemang. Detta är en given plats med en vän under härliga dagar och balkongen kommer ha en lampa på väggen samt eluttag.

Sovrum

Från vardagsrummet tar du dig även till bostadens sovrum. Här har du plats för dubbelsäng och finner förvaring i linneskåp. Ytterligare möblemang är möjligt om så önskas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Pris

2 750 000 kr Utgångspris

Avgift

4 606 kr inkl värme, kallvatten, TV - digitalt grundutbud, bredband (100/100) och IP-telefoni. Varmvatten och hushållsel tillkommer.

Andel i föreningen

0,428%

Andel av årsavgiften

0,939%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017-2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbeteckning

Krokslätt 33:6

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Södra Fredriksdal

Om föreningen

Södra Fredriksdal är en bostadsrättsförening och till föreningens bostäder hör adresserna Ebbe Lieberathsgatan 16 A-C. Föreningen kommer att bestå av 256 lägenheter likt det namn som byggprojektet innehar och fördelningen ser ut enligt nedan:

117 st lägenheter - 1 rok (varav 23 är 1 rok + loft)
129 lägenheter - 2 rok (varav 43 är 2 rok + loft)
10 lägenheter - 3 rok (varav 2 är 3 rok + loft)

Föreningen köpte fastigheten 2016 (äger marken).

Information som är av vikt för dig som köpare bor du kontrollera.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och IP-telefoni via Com Hem Triple Play (fiberLAN).

Parkering

Föreningen har 88 garageplatser varav 5 platser är planerade att nyttjas för bilpool. Fyra platser skall även hyras ut tom 2024-06-02. De 83 garageplatserna hyrs ut för ca 1300kr/mån inklusive moms.

Ekonomi

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av medlem enligt stadgar. En pantsättningsavgift tas ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

Övrigt

Föreningen har gemensam tvättstuga samt cykelverkstad på innergården. Varje lägenhet har även egen tvättutrustning.
Ett av husen erbjuder en härlig takterrass med storbildsskärm. Här kan du och dina grannar umgås och njuta av många magiska kvällar tillsammans.

Om området

Fredriksdal/Johanneberg

Fredriksdal är en trevlig stadsdel som har mycket att erbjuda. Här finns variation av restauranger, naturområden och livsmedelsbutiker. Bland annat har du både Willys och Ica-Maxi inom promenadavstånd.
Fredriksdal är ett spännande och expansivt område där det händer mycket. I Fredriksdal är det i dagsläget mest bebyggt med flerfamiljshus från 50-talet samt även villor i området som gränsar till Krokslätt och Johanneberg. Men på senare tid har det även planerats för nyproduktionsprojekt allt eftersom Göteborg och efterfrågan på bostäder växer.
Inte långt från Fredriksdal finner du Krokslätt och Salfjällets naturreservat. Här kan du promenera på någon av de många stigarna eller motionera i el-elljusspåret som nås direkt från Krokslätts idrottsplats.
Tack vare närheten till Johanneberg och Chalmers är även Fredriksdal ett utmärk bostadsområde för studenten.
Från Fredriksdal tar du dig snabbt in till centrum med både spårvagn 2 och 4 från hållplats Elisedal. Även bussarna 19/761/771 går förbi närliggande hållplatser som Lana och Sörgårdsskolan. Dessutom har Göteborgs stad byggt ut sina gång- och cykel som tar dig smidigt både in till centrum och Mölndal.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
140 m
Willy:s
200 m
Köpcentrum & Gallerior
Mega i Göteborg AB FOCUS- Gårda Affärscentrum
2,1 km
Affärshuset Avenyn
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Framnäsgatan 16
520 m
Sörgårdens Förskola
530 m
Kollektivtrafik
Göteborg Varbergsgatan
170 m
Göteborg Lana
320 m
Grundskolor
Kunskapsskolan Krokslätt
240 m
Sörgårdsskolan
450 m
Gymnasium
It-Högskolan Sverige AB
150 m
Krokslättsgymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
Liljenzins Data och Kemikonsult
1 km
Medieakademin
1,3 km
Banker
Handelsbanken Almedal
370 m
Swedbank
930 m
Golfbanor & Golfklubbar
Innesvingen
1,4 km
Susanne Rude AB
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sörgårdshallen
450 m
Fysiken CrossFit
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Simavdelningen 1902
2,3 km
Aqua Wellness Sverige AB
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Hampus Berglund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte