Nordostpassagen 12

Bilder

  • Såld!
  • Ett vardagsrum med stor charm!
  • Njut av middag under stjärnorna!
  • Eller kanske en härlig bok under taket?
  • Kontakta mig om du går i säljtankar!

Nordostpassagen 12 , Linnéstaden , Göteborg

Fantastisk lägenhet med stor terrass som ett av många plus Här bor ni i ett bekvämt och tryggt boende som är mycket smakfullt renoverad. med närhet till Slottsskogens natur samt med flertalet skolor och förskolor på gångavstånd. Stabil förening där det finns 30 tal hyresrätter.
Lägenhetens läge är fenomenalt, mitt i den underbara stadsdelen Linné, fullt med restauranger, stenkast ifrån slottskogen samt mycket mer! Linnéstaden är fantastiskt.
Välkommen på visning!

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 835 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
141
Byggår:
1967
Driftskostnad:
440 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna mycket modernt renoverade genomgångstrea!

Hall:
Praktisk hall med gott om plats för avhängning i stora garderober.

Badrum:
Lägenhetens badrum har allt man behöver! Vad sägs om ett fräscht helkaklat badrum där man efter ett härligt bad kan gå till den bredvidliggande duschen och ta en uppfriskande dusch.
Utöver toalett och tvättställ finns givetvis tvättpelare så att man inte behöver boka tvättider stup i kvarten. Golvet består av klinker, och den vattenburna värmen är ett välkomnat inslag.
Ljuset kommer från flertalet spotlights som går att dimmra för att uppnå högsta möjliga trevnad. Väggarna pryds av stora vita kakelplattor.

Vardagsrum:
Ljust vardagsrum i bra storlek. Här får ni plats med större soffgrupp samt matsalsbord. På golvet är den vackra parketten bevarad och väggarna är målade i en sober färg. Här finner ni även en av utgångarna till lägenhetens stora terrass.

Terrass:
Stor terrass med plats för många! Här finns möjlighet att avnjuta många mysiga sommarkvällar. Här man avnjuta en större middag med familjen under öppen himmel, eller varför inte sitta i en stor soffa under tak?

Kök:
Detta fina kök går i en ljus vit färg och här finner ni tidlösa material samt gott om plats för matlagning. Maskinparken består av kyl och frys, induktionshäll med tillhörande spisfläkt, ugn i arbetshöjd samt diskmaskin. Köket är mycket ljust, detta tack vare det stora fönsterpartiet samt de ljusa materialvalen. Här finns plats för 4-6 personer att avnjuta en middag.

Sovrum 1:
I sovrum 1 ryms en dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Här finner ni den andra utgången till lägenhetens terrass, perfekt för ljumna sommarmorgnar. Det stora fönsterpartiet utmed den ena väggen bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet vetter ut mot Vegagatan och den stora terrassen skapar en mycket tyst atmosfär.

Sovrum 2:
I lägenhetens andra sovrum, ryms även här en dubbelsäng. I detta sovrum har man valt att ha en lösning med våningssäng. Gott om plats för garderober. Rummet ligger mot den mycket lugna innergården.

Klädkammare:
I den inre hallen mellan de två sovrummen ligger en stor klädkammare som rymmer det mesta, den slukar mängder av kläder!

Välkommen till denna välplanerade bostad där inget behöver göras, här kan ni bara flytta in och trivas!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

4 835 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

5 280 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 080 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftkostnaderna är uppskattade och summerade till ett för marknaden genomsnitt.

Andel i föreningen

0,54%

Andel av årsavgiften

0,64%

Tillträde

enl överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 maj 2010
Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Olivedal 5:24

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 9 kvm.

Kommunikation:
Med endast några minuters promenad från lägenheten når man Oliverdalsgatans hållplats där spårvagn 1, 2 och 6 avgår. Buss 60 stannar på Vegagatan, strax utanför fönstret, den tar dig, likväl de andra spårvagnarna till Brunnsparken och centralstationen på ca 10 minuter

Förening

Namn

Brf Nordosten

Om föreningen

BRF Nordosten bildades 2004 och äger fastigheten Olivedal 5:24 sedan slutet på 2006. De tre hus som föreningen omfattar uppfördes 1967 och består av 218 lägenheter samt 6 lokaler. Av 218 lägenheter är 186 upplåtna med bostadsrätt och 32 lägenheter med hyresrätt. Samtliga bostadshyresrätter och lokalhyresrätter är uthyrda vid föreningens årsredovisning 2013. Föreningen är belägen på Nordostpassagen 10-14, 20-22, 33-37 samt Vegagatan 9-15, Linnestaden i Göteborg.

Ekonomi
Ingen avgiftsförändring kommer att ske den närmsta tiden då föreningen har ett 30 tal hyresrätter att sälja. Detta gör att avgiften håller sig stabilt. (2018-04-12)

Underhållsarbete
2016: Renovering påbörjas av terrasser ut mot Vegagatan (pengar finns avsatta för detta ändamål och kommer inte påverka avgiften)
2015: Nya porttelefoner och låssystem
2013: Samtliga 9 hissar har bytts ut
2009-2011: Renovering och påbyggnad av balkongplattor samt byte av fronter. Fasadöversyn
2009-2012: Översyn av tvättstugor
2008: Rörstamspolning

Planerat underhåll
Relining som är igång just nu.
Uppfräschning av trappuppgångar

Kabel-TV och Internet
Bredband och internet finns via Bredbandsbolaget. Föreningen har i dagsläget ett serviceavtal med ComHem vilket innebär att ett grundutbud av analoga samt digitala kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering
Garageplats finns att hyra för 740 kr/mån, kö idag men en liten sådan (2018-04-12).

Övrigt
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar.
I föreningen finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.
Både teknisk- och ekonomiskförvaltnings sköts av Primär Fastighetsförvaltning AB

För mer information, se föreningens hemsida
www.brfnordosten.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Linnéstaden

Vackra Linnéstaden med sina rikt utsmyckade sekelskifteshus ligger centralt belägen inramad av Haga, Masthugget och Slottsskogen.
I det myllrande folklivet vid torgstånden, trottoarserveringarna och kaffeshopparna vilar en avspänd atmosfär, trots en stadig puls från storstaden. Längs lummiga Linnégatan som drar fram från Järntorget till Linnéplatsen vid Slottsskogens rand, hittar du det mesta man kan behöva. Apotek, mataffärer, systembolag, restauranger, blommor, inredning, mode…
I en vacker gammal skolbyggnad i rött tegel ligger den ideellt drivna biografen Hagabion som visar filmer från hela världen. Med bar och restaurang har den också sommartid en av Linnégatans mest inbjudande uteserveringar. För dig som uppskattar det personliga och lite udda finns också trendiga Långgatorna. I en miljö där gammalt möter nytt väntar shopping, matupplevelser och barrundor. Här ligger också den fina gamla Saluhallen Briggen med delikatessdiskar och små intima lunchrestauranger.
Soliga dagar hägrar Slottsskogen i söder som älskas av göteborgarna för sina sköna park- och skogsområden och djurhagar. Här finns kaféer och restauranger och det anordnas också populära event med både sport och musik. Inte långt bort har du också Botaniska Trädgården som är en av Europas största i sitt slag. Här finns 16000 arter och bland annat Sveriges största samling av tropiska orkidéer. Till trädgården gränsar naturreservatet Änggårdsbergen som bjuder på en storslagen natur att vandra, springa eller cykla i.
I området har du närhet till flera vårdmottagningar, förskolor och skolor. Kommunikationerna är de bästa tänkbara. Järntorget är knutpunkt för flera buss- och spårvagnlinjer och hållplatser finns också vid Prinsgatan, Olivedalsgatan, Linnéplatsen och Masthuggstorget.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Greksson Import AB
150 m
Willy:s Hemma
180 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Nordostpassagen 17
40 m
Förskolan Vegagatan 22
80 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
2,3 km
Grundskolor
Svensk-ryska skolan
110 m
Göteborgs Kommun
180 m
Gymnasium
Framtidsgymnasiet i Göteborg AB
520 m
Göteborgs Konstskola AB
540 m
Universitet & Högskolor
Havsmiljöinstitutet
600 m
JMG Institutionen för journalistik och masskommunikation
660 m
Banker
SEB
210 m
Handelsbanken Första Långgatan
500 m
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
620 m
Delsjö Golfklubb
4,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Masthuggshallen Idrottshall
390 m
Göteborgs Judoklubb
590 m
Simhallar & Utomhusbad
Frölundaborgs Ishall
2,1 km
Aqua Wellness Sverige AB
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jonas Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte