Arvikagatan 31, Fast pris

Bilder

Fast Pris

3 650 000 kr

Bevaka slutpriset

Arvikagatan 31, Fast pris , Farsta Strand , Stockholm

Fast pris! Stor och tilltalande gavelfyra med slående takhöjd och fantastiskt ljus. Öppen planlösning mellan rymligt, modernt kök och vardagsrum med stora sociala ytor, samt utgång till mysig balkong med förmiddagssol.

Kuriosa: Detta var en gång i tiden en skolsal. Sedan ca 2011 är det dock en ombyggd, modern lägenhet, nu med Farstas kanske häftigaste rumsvolym och ljusinsläpp.

Perfekt belägen med närhet till både natur, vatten, affärer och kommunikationer. Farsta Strands pendel och tunnelbana finns på ca 7-8 minuters promenadavstånd och ca 8 minuter åt andra hållet finner du Farsta Centrums galleria.

Varmt välkommen på visning. Den här lägenheten behöver definitivt upplevas på plats!

108 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 578 kr inkl värme, vatten, kabel TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
108 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
66
Byggår:
2011
Fast Pris:
3 650 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

108 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Väldisponerad och möblerbar hall med mycket goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Parkettgolv i ek som löper vidare genom hela bostaden och börjar redan vid ytterdörren.

Sovrum 1
Mysigt sovrum med helt egen takhöjd. Passar utmärkt för en enkelsäng, hylla och skrivbord. Detta är lägenhetens myshörna och det perfekta rummet för lekfulla stunder eller avskilt arbete.

Sovrum 2
Rummet för ljusdyrkaren. Här finner du lägenhetens största fönsterpar som tillsammans med de vita väggarna skapar ett fantastiskt ljus. Här finns även gott om utrymme för en dubbelsäng med nattduksbord och generöst med garderober.

Sovrum 3
Lägenhetens största sovrum med högt i tak. Grönskan utanför fönstret skapar en rofylld plats för långa sovmorgnar. Här finns även en stor garderob med skjutdörrar i spegelglas.

Badrum
Stort, ljust helkaklat badrum, snyggt upplyst av ställbara spotlights. Klinkergolvet är installerat med justerbar golvvärme och rummet är utrustat med dusch, handdukshängare med värmesystem, draperi, badkar, wc samt spegelskåp ovan handfat. Här finns dessutom en smidig tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Öppet och ovanligt stort kök med genomgående modern design. Den långa köksbänken i mörkt, behandlat trä blir en stilig kontrast mot ljusgrått kakel och vita köksskåp. Här finns även köksfläkt i rostfritt stål, dubbel kyl & frys, spishäll i glas, samt integrerad diskmaskin. Perfekt för många kockar och stora middagssällskap!

Vardagsrum
Lägenhetens definitiva hjärta, med en oslagbar kombination av takhöjd och ljusinsläpp från den fantastiska fönsterväggen. Stora sociala sällskapsytor övergår i varandra och skapar en enorm volymkänsla. Denna ökar sedan ytterligare när den halvinglasade balkongen släpper in förmiddagssolen. Självklart har samtliga fönster persienner för de tillfällen när man önskar mörka ner.

Balkong
Halvinglasad balkong i klassisk stil med trätrall där man lätt avnjuter långa frukostar i solen från tidig morgon till sen förmiddag.

Övriga utrymmen
På samma plan, direkt utanför dörren, finns lägenhetens förråd (yta ca. 4 kvm). Du kan bekvämt smita ut i strumplästen och hämta vilken förrådsartikel som helst, när som helst.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Pris

3 650 000 kr Fast Pris

Avgift

5 578 kr inkl värme, vatten, kabel TV och bredband

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

2,5594%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2011 byggår 1958, ombyggnadsår 2007-2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Larsbodaskolan 1

Om föreningen

Brf Larsbodaskolan 1 är en välmående bostadsrättsförening bestående av 70 lägenheter som är belägen i Farsta Strand / Larsboda. Den goda ekonomin utmärks bland annat av att man har inte höjt några månadsavgifter sedan 2007. Bostadsrättsföreningen ligger i gamla Larsbodaskolan som byggdes om till bostäder och kontor 1997-1998 där moderna planlösningar och materialval blandas med hög takhöjd, många fönster och all annan charm som den gamla skolmiljön erbjuder.

Föreningen köpte fastigheten av Sisab under 2007 och i samband med detta påbörjades även en renovering av den del av skolbyggnaden som fungerat som kontorshus de senaste åren. Denna är nu färdigställd och fullt inflyttad sedan några år tillbaka. I och med de senaste årens omfattande renoveringar är nu fastigheten i mycket gott skick med alla större renoveringar (inkl stambyte) avklarade för ett bra tag framöver vilket gör att man kan njuta av ett bekvämt och stabilt boende under många år.

Föreningen har kompletterat sin fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter via SBC.

OBS! Delar av texten är tagen från Brf Larsbodaskolans hemsida, se larsbodaskolan.se för mer information.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

70

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Telia för telefoni, bredband och digital-tv.

Föreningen tecknade ett nytt avtal november 2016 med Telia som innebär att alla medlemmar har bredband 700/700 Mbit/s och digital-tv "lagom".

Vid försäljning av lägenhet ska utrustning för detta lämnas kvar när han/hon flyttar.

Parkering

Det finns 54 st platser varav 12 st med motorvärmare (Hyra utan motorvärmare - ca 200 kr/mån, hyra med motorvärmare - ca 400 kr/mån). Vid eventuell kö till parkeringsplatserna fördelas de i enlighet med parkeringspolicyn.

Syftet med föreningens parkeringsplatser är att så många medlemmar som möjligt ska ha möjlighet att parkera sitt fordon på egen hyrd plats i närheten av fastigheten.

I övrigt råder fri parkering på gatorna i området, dock ej på föreningens mark.

Renoveringar

Den gamla skolan uppfördes 1958 och har omvandlats till bostäder i två omgångar, dels Arvikagatan 31 under åren 2007-2011 och dels Ågesta Broväg 51-59 under åren 1997-1998. Dessa år utfördes ett flertal större renoveringar såsom stambyte mm.

Ekonomi

Föreningen har inte höjt sina månadsavgifter sedan 2007.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Är din lägenhet belägen på Ågesta Broväg har du tillgång till en tvättstuga. Lägenhetssäljaren är ansvarig för att du får tillgång till din tvättcylinder på bokningstavlan i tvättstugan. Regler och instruktioner finns anslagna i tvättstugan. Är din lägenhet belägen på Arvikagatan så är den försedd med tvättutrustning och du har inte tillgång till tvättstugan. Anledningen till detta är att den befintliga tvättstugan inte har tillräcklig kapacitet för samtliga 70 lägenheter och istället för att bygga en ny tvättstuga försågs alla lägenheter på Arvikagatan med egen tvättutrustning. Föreningen diskuterar möjligheten till en utökning av tvättstugan.

Om området

Farsta Strand

Detta ljusa och moderna bostadsområde har i skrivande stund inte ens uppdaterade flygfoton på Google Maps då stora delar byggdes klart 2015.

Väljer man att ta sig söderut över Magelungen finner man Ågestas fantastiska natur. Här erbjuds bland annat fiske, motion, ridskola, golf och långa härliga strandpromenader i kvällssolen.

Kommunikation

Optimalt läge vid T-bana Farsta Strand och pendeltågstation Farsta Strand. Bra tvärgående kommunikationer med bussar till Huddinge C och sjukhus. Det är dätmrf svårt att hitta en bättre "kommunikationshub". Tunnelbana och pendeltåg ligger alltså bara 7 minuter från ytterdörren och tar dig till T-centralen / City på mellan 15-20 minuter. Färdas man med bil finns direkt tillgång till både Nynäsvägen, Örbyleden och Huddingevägen. Ett stort antal busslinjer samlas också vid Farstas busscentral, vilket gör det väldigt smidigt att ta sig till exempelvis Högdalen och Skarpnäck.

Närservice

Farsta Strand / Larsboda
I det direkta närområdet hittar man Coop, gym, förskola, godisaffär, trafikskola, frisör (av det proffsigare slaget), Wok, Sushi, Thai och den nya storsuccén Bun Meat Bun. Allt annat Farsta erbjuder finns sedan inom ca 10 minuters promenad.

Farsta
Farsta har en även en rik historia med sitt k-märkta centrum och runstenar med anor från 1300-talet. Idag är det en populär söderort tack vare sina fantastiska kommunikationer och rika utbud av friluftsliv, shopping, strandbad, simhall, idrott, motion och fiske. Farsta Centrum med sitt rika affärsutbud om ca 150 butiker och restauranger ligger ca 5 min bort med bil eller T-bana. Det är ett fullservicecentrum med allt från apotek och vårdcentral till klädbutiker och systembolag.

Parkering

Fri datumparkering i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
460 m
Kiosken Norrbyskär HB
510 m
Köpcentrum & Gallerior
Farsta Centrum
540 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Sunnan Förskola
160 m
Friskolan & Fritidshemmet Hästen AB
180 m
Kollektivtrafik
Sunneplan
40 m
Larsboda skola
210 m
Grundskolor
Friskolan & Fritidshemmet Hästen AB
180 m
Hästhagsskolan
360 m
Gymnasium
Farsta Gymnasium
670 m
Martinskolan Söders Waldorfskola
1,8 km
Universitet & Högskolor
Ericsson Medical Consulting HB
1,4 km
Ersta Sköndal Högskola sköndal
1,4 km
Banker
Swedbank
460 m
Handelsbanken Farsta Centrum
510 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ågesta Golfklubb
2,2 km
Björkhagens Golfklubb
4,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hästhagens Bollplan
270 m
Motionsinvestera Kungsholmen AB
650 m
Simhallar & Utomhusbad
Hökarängsbadet Drevviken
860 m
Farsta Sim & Idrottshall
970 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till William Wallsén för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte