Hässelby Norra Villastad, Stockholm

Bilder

  • Kommande®
  • Varmt välkomna till Pilörtsgränd 16
  • Invid entrén finner ni garaget med eldriven port
  • Mysig uteplats i soligt söderläge väl insynsskyddat
  • Lekstuga åt barnen på baksidan av huset.
  • Tomt mot allmänning!

Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Härlig familjevilla i grönskande och barnvänliga Hässelby Villastad!
Entréplan erbjuder ett nyrenoverat badrum, ett kök med matplats stor nog åt 6-8 personer. Från matplatsen tar man sig in till ett trevligt vardagsrum med utgång till en härlig träaltan i soligt söderläge! Syrenhäcken mot granntomten gör att man kan sitta här i lugn och ro utan insyn. På entréplan finns även två sovrum i lugnt och behagligt läge mot trädgården.
På övre plan finns finns ytterligare två sovrum, ett allrum, ett badrum och två rymliga klädkammare.

Trädgårdstomten som vetter mot en allmänning på baksidan är på 621 kvm och friköpt. Sommartid är denna trädgård perfekt för frukt-och bärälskaren! Här finns äppelträd, vinrankor, körsbärsträd, tre sorters plommon, och två sorters krusbär och en nyponbuske! På tomten finns även två träaltaner, en lekstuga och ett stort garage om ca 30 kvm med eldriven port. Detta är en skafttomt och ger därför ett väl skyddat läge från vägen, barnen kan leka fritt utan att man behöver vara orolig för förbipasserande bilar. Med bara ett stenkast från populära Trollbodaskolan kan barnen själva ta sig dit. Ett perfekt område för barnen att växa upp i!

I Hässelby Villastad bor ni med närhet till naturen, förskolor och skolor.
Bra kommunikationer med buss till bl.a. Vällingby Centrum, Spånga Station och Jakobsberg. Närhet till restauranger och matbutiker vid Åkermyntans Centrum. I närheten finns också Barkarby Handelsplats, Hässelby Golfklubb och Viksjö Golfklubb med restaurang och uteservering. Görvälns naturreservat ligger på gångavstånd, liksom flera sport- och idrottsanläggningar.

157 kvm, 7 rok

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Sandra Liedberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!