Mirabellbacken 5 ( Våning 5 av 5 )

Bilder

  • Mälaren
  • Detaljbild
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Jaime

Accepterat Pris

2 395 000 kr

Bevaka slutpriset

Mirabellbacken 5 ( Våning 5 av 5 ) , Hässelby Strand , STOCKHOLM

BO HÖGST UPP MED SJÖUTSIKT!

Möjlighet till förhandsvisning
ACCEPTERAT PRIS

- Välplanerad
- Stambytt
- Sjöutsikt
- Populär förening

Vid Mälaren finner ni denna välplanerade pärla i hjärtat av Hässelby Strand med badrocks avstånd till Maltesholmsbadet. Balkong i bästa sydläge med sol hela dagen samt vacker solnedgång. Planlösningen inbjuder till stort socialt umgänge. Stambytt badrum. Lägenheten är belägen i en av Hässelbys bästa HSB-BRF.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 419 kr inkl värme, VA, kabel-tv, yttre underhåll, förråd + 208 kr för bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
213
Byggår:
1957
Driftskostnad:
575 kr/månad
Accepterat Pris:
2 395 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Högst upp i fastigheten på våning 5 finner du denna pärla! Redan i hallen möts man av den magnifika utsikten och ljusflödet i lägenheten. Intill ytterdörren finns en hatthylla för avhängning och i anslutning till hallen ligger köket, badrummet och vardagsrummet. Ytterligare förvaring i de inbyggda garderoberna. Ljusa väggar och slitstarkt klinkergolv.

KÖK
Praktiskt kök med ljusa köksluckor och bra arbetsytor. Goda förvaringsmöjligheter i köksskåpen och i köksluckorna. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin och en kombinerad kyl och frys. Matplats intill fönstret. Vitmålade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med magiskt utsikt över Mälaren. De stora och låga fönsterpartierna maximerar ljusflödet och vyn i rummet. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vackert parkettgolv. Plats för både soffgrupp, mediamöbel och matgrupp. Utgång till balkong från vardagsrum.

BALKONG
Mysig balkong med fantastisk utsikt och många soltimmar. Avnjut en varm kopp kaffe samtidigt som du tittar ut över Mälaren.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Även här återkommer sjöutsikten och den ljusa atmosfären som lägenheten har.

BADRUM
Stilfullt helkaklat badrum i vita och bruna kulörer. Interiören består av en vit kommod med handfat, spegelskåp, wc och duschkabin med frostat glas. Badrummet har även en tvättmaskin och ett fönster för vädring och ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Pris

2 395 000 kr Accepterat Pris

Avgift

3 419 kr inkl värme, VA, kabel-tv, yttre underhåll, förråd + 208 kr för bredband

Andel i föreningen

0,18868%

Andel av årsavgiften

0,18864%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Spegelvalvet 12

Övriga byggnader

Till bostaden tillhör ett förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 800 kr
Försäkring: 3 100 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 568 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 672 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-89 25 62. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 150 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 300 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

Parkering

Fritt inom området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hässelby Strand
320 m
Istania
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
2,1 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Aprikos
170 m
Förskola Maltesholmsv. 150
260 m
Kollektivtrafik
Hässelby Strand
330 m
Hässelby Strand
340 m
Grundskolor
Internationella Engelska Skolan Hässelby Strand
330 m
Susanne Fabricius AB
440 m
Gymnasium
Hässelby Gymnasium
380 m
Walthers Gymnasium Vällingby
1,9 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
660 m
Tekniska Högskolans Flygklubb
6,4 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
1,1 km
Handelsbanken Vällingby
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
2,2 km
Hässelby Golfklubb
4,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Malteholmsskolans Bollplan
510 m
Hässelängens BP
770 m
Simhallar & Utomhusbad
Maltesholmsbadet V Mälaren
380 m
Maltesholmsbadet Ö Mälaren
410 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Pierre Devletyan för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte