Snårvindevägen 73

Bilder

  • Såld!
  • Fint kedjehus
  • Kök
  • Matsal
  • Braskamin
  • Solig baksida

Snårvindevägen 73 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

FAST PRIS! Välkomna till detta trevliga kedjehus i härliga Villastaden. Stor insynsskyddad trädgård som vätter mot skogsparti. Trädäckad altan i soligt läge! Aluminiumbeklädda 3-glasfönster, stilfullt kök och generöst med förvaring i hela huset. Mysigt vardagsrum med braskamin, stort nog att rymma både soffgrupp och matsalsbord. Garage i länga. Rymmligt förråd och vedbod finns intill huset. Med kommunikationer, köpcentrum, förskola, skola och Mälaren runt knuten har huset ett perfekt läge. BARA ATT FLYTTA IN!

138 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
138 kvm
Biarea:
17 kvm
Tomtarea:
261 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
3 141 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

138 kvm

Biarea

17 kvm

Rumsbeskrivning

Entréplan
-ENTRÉ-
På Snårvindevägen 73 välkomnas ni upp på en vacker stenlagt uppfart och in i en trevlig och rymlig hall med ljusa väggar och ett golv av ekparkett. Denna ekparkett är genomgående på hela entréplan. I hallen finns praktisk förvaring i form av ett förråd och städskåp.

-BADRUM-
I direkt anslutning till hallen finner ni husets ena badrum. På golvet ligger vackert mosaik i blå toner, väggarna är vitkaklade. Den blå mosaiken fortsätter upp på en utav väggarna och ger badrummet ett levande intryck och matchar mot golvet. Här finns tvättställ med kommod och spegelskåp ovan, samt duschhörna.

-KÖK-
Hallen leder er in i husets fina kök som är stort nog att rymma ett matbord för 4-6 personer. Här finns gott om arbetsyta på den gråtonade bänkskivan. Inredningen går i vitt och vitvaror följer samma färgval. Integrerad diskmaskin från märket SIEMENS, kyl och frys från märket BOSCH. Ugn, micro och induktionshäll är från märket SIEMENS. I och undertill köksskåp sitter spots för att ge bra ljus vid matlagningen. Ovan bänkskiva på vägg sitter ett vackert stenkakel. Tack vare stora fönsterpartier får köket en härligt ljus känsla. Nytt innertak sattes in i samband med renovering av köket 2008. Köker är i halv öppen planlösning och leder er in i vardagsrummet.

-VARDAGSRUM OCH MATSAL-
Vardagsrummer går i ljusa toner med extra mycket ljusinsläpp från stora fönster och altandörr. Med plats för stor soffgrupp blir detta vardagsrumm en given plats för härliga höstkvällar framför den mysiga braskaminen. Vardagsrummet erbjuder även plats för stort matsalsbord att avnjuta härliga middagar vid. Denna del går även att avgränsa med en vägg för ytterligare ett sovrum! Hela undervåningen har fasta alumiumbeklädda 3-glasfönster för extra säkerhet mot inbrott. Öppningsbart är det lilla köksfönstrett samt altandörr. Från vardagsrummet tar ni er ut på altanen.

-ALTAN-
Altan i soligt och insynsskyddat läge på bakidan av huset. Här njuter ni av lugna och lata dagar på altanen eller i trädgården. Altanen fungerar som en förlängning av vardagsrummet under sommarmånaderna och här blir det många och långa grillkvällar!

Övre plan
-SÄLLSKAPSRUM-
Från hallen tar ni er upp på övervåningen och välkommnas av ett mysigt sällskapsrum. Här finns plats för soffgrupp och tv-hörna eller varför inte kontorsdel! Ljusa tapeter på väggarna och en ljus ekparkett ger ett luftigt och rymligt intryck. I anslutning till sällskapsrummet på övervåningen finns ett förråd med bra förvaring samt en klädkammare. Samma stora fönster som på nedre plan hjälper till att släppa in dagsljuset även här.

-SOVRUM 1-
Det största sovrummet har en stor garderob med skjutbara spegeldörrar längs med ena väggen. Väggarna går i ljusa toner och på golvet ligger även här en ljus ekparkett. Alla tre sovrummen vätter mot den lugna baksidan med utsikt över lummigt skogsparti!

-SOVRUM 2-
Sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob. På väggarna sitter en blå tapet och golvet är av fint siljansfuru.

-SOVRUM 3-
Även här med plats för säng, skrivbord och garderob. Väggarna går i en härlig grön ton och även här är golvet av siljansfuru.

-BADRUM OCH TVÄTTSTUGA-
Stort och ljust badrum som rymmer såväl duschhörna, arbetsbänk och tvättpelare med tvättmaskin samt torktummare från BOSCH! Fönster för bra ljusinsläpp och goda vädringsmöjligheter. Ovan tvättställ med kommod sitter ett spegelskåp. Under arbetsbänken sitter skåp för bra förvaring av handdukar etc.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans kedjehus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Luftvämepump och direktverkande el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 augusti 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas aluminiumbeklädda
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

2000 Byte av träpanel och målning av fasad
2000 Nya radiatorer
2000 Ny varmvattenberedare
2002 Installation av braskamin
2004 Renovering av badrum nere plan
2006 Nya fönster och innerdörrar nedre plan
2007 Nya fönster övervåning baksida
2007 Installation av luftvärmepump
2007 Ny kyl och frys
2008 Renovering av kök
2008 Renovering av badrum och tvättstuga övre plan
2010 Ommålning av fasad
2011 Nya fönster övervåning framsida
2011 Fiber indraget
2013 Nytt golv mm övervåning allrum
2013 Nytt golv i vardagsrum + matsal
2015 Ny tvättmaskin och torktumlare
2015 Stenläggning på uppfart
2017 Service av luftvärmepump

Fastighetsbeteckning

Skörpilen 33

Övriga byggnader

Garage i länga.
Förråd och vedbod på tomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 695 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 256 kr
Väg, samf: 13 600 kr
Försäkring: 6 839 kr

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingå vatten, sophämtning, snöröjning samt skötsel av allmänna ytor. Avgiften betalas kvartalsvis och uppgår till 3400kr. Fiber drogs in av samfälligheten 2011 med avbetalning på tio år á 330kr/kvartal.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 174 000 kr, varav byggnadsvärde 1 185 000 kr

Summa pantbrev

1 508 000 kr

Tomt

Areal: 261 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Underbar friköpt tomt på 261 kvm med plan gräsmatta. Insynsskyddad trädgård mot skog. Stor trädäckad altan som passar perfekt för mysiga grillkvällar med familj och vänner. Här kan man njuta av solen under hela dagen.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Skörpilen GA:1
Förmån, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 0180IM-06/25980
Förmån, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 0180IM-09/32734
Last, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 01-IM2-2000/32650
Last, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 01-IM2-2000/32652

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Trollbodaskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 9. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Snabbaste vägen till Barkarby är att ta linje 541 busshållplatsen är belägen på Växthusvägen, dit är det ca 500 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 15 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 30 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. I motsatt riktning tar du dig till Vällingby Centrum på ca 12 minuter då tar du buss 541 eller 518. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Åkermyntan
340 m
Gotland Kött & Deli
360 m
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
420 m
Vällingby City
3,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Junibacken Föskola
240 m
Åkermyntan förskola
300 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
2,5 km
Grundskolor
Trollbodaskolan
470 m
Trollbodaskolans Fritidshem
470 m
Gymnasium
Hässelby Gymnasium
2,5 km
Walthers Gymnasium Vällingby
2,6 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
4,8 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
2,3 km
Swedbank
3,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hässelby Golfklubb
1,9 km
Viksjö Golfklubb
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hässelbyhallen
590 m
Smedshagshallen
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
3,6 km
Nälstaspåret Motionsspår
3,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sandra Liedberg eller Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Extra kontaktperson

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte