Lingonrisgränd 13

Bilder

  • Lingonrisgränd
  • Kvällsbild
  • Perfektion
  • Öppen planlösning
  • Kök

Accepterat Pris

4 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Lingonrisgränd 13 , Hässelby Norra Villastad , STOCKHOLM

FAMILJEIDYLL!

Välkommen till ett härligt och modernt kvalitetsboende i idylliskt och barnvänligt område! Bostadsrättsradhus från 2008 med hög standard och suverän planlösning i två plan på 128kvm. Trivsam innergård fri från insyn med gräsmatta, uteplats, carport och inglasat uterum.

128 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 551 kr VA, kabel-tv, bredband, sophämtning, ip.telefoni samt yttre underhåll.
Typ:
Radhus
Boarea:
128 kvm
Biarea:
21 kvm
Byggår:
2008
Accepterat Pris:
4 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

128 kvm

Biarea

21 kvm

Rumsbeskrivning

I detta hus välkomnas du av kök och vardagsrum i öppen planlösning med en påtaglig känsla av rymd och ljus, tack vare en takhöjd på upp till fem meter. Vardagsrummet har stora öppningsbara glaspartier mot uterum och trädgård, som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Föräldrasovrummet ligger avskilt och har ett rymligt badrum. Från sovrummet når du också trädgården på husets baksida som har uteplats och kvällssol.

Övre plan har också högt i tak, 3,60 m som högst, och består av två sovrum, allrum med burspråksfönster och sittbänk framför. På övre plan finns badrum med dusch samt en stor klädkammare. Allrummet kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum.

På husets framsida finns en innergård i soligt söderläge fri från insyn med gräsmatta, kringbyggt trädäck och uteplats intill uterummet. Innergården ramas också in av ett förråd på ca 10 kvm.

Huset ligger på områdets innersta kvartersgata och lugnet och småskaligheten är påtaglig. Här bor man med känslan av egnahemsboende och samtidigt det bekväma med att tillhöra en bostadsrättsförening som sköter den större delen av det yttre underhållet.

Bakom huset börjar Görvälns naturreservat som sträcker sig längs med Mälaren hela vägen till Kallhäll. Här finns slingrande skogsstigar och vackra utflyktsplatser. Lövstabadet ligger endast en kort cykeltur bort och till Hässelby golfklubbs 9-hålsbana kan du promenera på några minuter.

Entréplan

Hela nedervåningen har vattenburen golvvärme.

Hall: Mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar.
Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderoben med spegelskjutdörrar.

Vardagsrum: Stora lättmöblerade ytor och en takhöjd på ca 5 meter. Från vardagsrummet finns öppningsbart glasparti till inglasat uterum, som ger rikligt ljusinsläpp i huset. Ljuslaserade trägolv och mörkgrått klinkergolv längs med yttervägg, s.k. fris.

Kök: Rymligt kök från Vedum med vita skåpsluckor, vitt kakel, bra arbetsytor och gott om förvaring i lådor och skåp. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, mikro, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror i rostfritt från Siemens. Separat matplats med stort fönsterparti ut mot framsidan av huset, ljuslaserat trägolv och vita väggar. Fönsterbänkar av sten.

Master bedroom: Trivsamt rum i bra storlek med fönster och altandörr ut mot husets baksida. Bra med förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Ljuslaserat trägolv, vita väggar och fönsterbänkar av sten.

Badrum: Rymligt helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme, vitt kakel, vägghängd snålspolande wc, stort handfat med kommod, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, frånluftsvärmepump, arbetsbänk och skåp.

Förråd: Under trappan upp till övre plan finns ett praktiskt förråd med gott om utrymme.

Övre plan
Trappan upp till övre plan har vackra detaljer såsom infällda spotlights i trappväggen och ledstång av ek.

Allrum: Ljust allrum med takhöjd på ca 3,6 meter, burspråksfönster, sittbänk och vidsträckt utsikt över ängen bakom huset. Allrummet kan också byggas om till ett extra sovrum. Vitmålade väggar och ljuslaserat trägolv.

Sovrum 1: Vitmålade väggar, ljuslaserat trägolv och fönster ut mot husets baksida samt 3,6 meter i takhöjd. Limträbalken ligger perfekt för att säljaren skulle motstå att bygga ett sovloft,

Sovrum 2: Vitmålade väggar, ljuslaserat trägolv och hörnfönster samt 3,6 meter i takhöjd .Även här finns det ett sovloft.

Badrum: Helkaklade väggar i vitt, mörkgrått klinkergolv med golvvärme, vikbara duschväggar i klarglas, vägghängd snålspolande wc, handfat, samt badrumsskåp.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med ljuslaserat trägolv och vitmålade väggar.

I huset finns fiberkabel med uttag i samtliga rum för bredband, telefoni och TV.

Den angivna biarean avser loft, uterum samt förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

4 995 000 kr Accepterat Pris

Avgift

5 551 kr VA, kabel-tv, bredband, sophämtning, ip.telefoni samt yttre underhåll.

Andel i föreningen

3,125%

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Carport i anslutning till huset

Förening

Namn

Brf Lingonrisgränd

Om föreningen

Föreningen består av 32 rad-och parhus innehållande 32 lägenheter om 5 rum och kök. Total bostadsyta 4096 kvm. Det finns 32 carportsplatser med motorvärmare och 32 öppna parkeringsplatser samt 10 gästparkeringar. Fastigheten Parkmåran 1 innehas med tomträtt.

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Backluraskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 6. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats för linje 119 som går mot Spånga station är Backlura, dit är det ca 350 meter. Med buss 541 eller 518 som går från Backlöksvägen tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Carport i anslutning till huset.
Gästparkering finns även framför bostaden.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gotland Kött & Deli
1,2 km
ICA Kvantum Åkermyntan
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
1,2 km
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Älgen förskola
350 m
Familjedaghemmet Renates Hus
410 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
1,9 km
Grundskolor
Trollbodaskolans Fritidshem
660 m
Trollbodaskolan
660 m
Gymnasium
Hässelby Gymnasium
3,4 km
Mälargymnasiet
3,6 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
4,6 km
Banker
Swedbank
2,7 km
Handelsbanken Hässelby Gård
3,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hässelby Golfklubb
810 m
Viksjö Golfklubb
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hässelbyhallen
1,3 km
Smedshagshallen
1,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
3,9 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jaime Markenbjörk eller Pierre Devletyan för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte