Kärrgränd 49

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Välkommen till Kärrgränd
  • Vardagsrum
  • Kök och matplats
  • Hall i entréplan

Kärrgränd 49 , Vällingby - Kälvesta , Stockholm

Trevligt familjeradhus om totalt 170 kvm fördelade på tre plan. Här har man möjlighet att sätta sin egen prägel på boendet då det mesta är i originalskick. Gillestuga med öppen spis och egen ingång. Möjlighet till fem sovrum. Friköpt trädgårdstomt. Garage i nära anslutning till huset. Huset är besiktigat, energideklarerat, dolda fel försäkrat samt radonmätt.

116 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
116 kvm
Biarea:
54 kvm
Tomtarea:
142 kvm
Byggår:
1966
Driftskostnad:
2 784 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

116 kvm

Biarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande hall med golv i klinkerimitation och ljusmålade väggar. Bra avhängningsmöjligheter i form av en stor klädavhängningsplats. Rikligt med ljusinsläpp tack vare ett rejält fönsterparti mot framsidan. Från hallen kommer man in till samtliga rum i entréplanet. Här finner ni även en vacker trätrappa upp till övre planet och ner till källarplanet.

WC
I anslutning till hallen finner ni en gästtoalett med wc, handfat och spegelskåp. Här är det målade väggar, grått klinkergolv, vitt sanitetsporslin och turkost kakel bakom handfat.

KÖK
Hemtrevligt och rymligt kök med gott om skåp och lådor. Vitmålade väggar och golv i klinkerimitation. Gula skåpsluckor och brunt kakel ovanför bänkskivorna i trä. Stor rostfri diskbänk med bra avställningsyta ovanför diskmaskinen från Husqvarna. Kyl och frys i fullhöjd från Samsung. Spis från Electrolux. Ordentlig matplats vid fönster mot framsidan.

VARDAGSRUM
Vacker glasdörr in till det väl tilltagna vardagsrummet, med plats för både soffgruppen och matsalsbordet. Vardagsrummet badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Fint ekparkettgolv och ljus grå tapet. Altandörr ut till trädgården på baksidan.

ÖVRE PLAN

HALL
Hall med fint ljusinsläpp tack vare takfönster. Central hall med ingång till samtliga rum och plats för till exempel skrivbord.

SOVRUM 1
Har tapetserade väggar och linoleummatta på golvet. En garderob och ett linneskåp som är inbyggda. Fönster samt vädringsfönster mot framsida.

SOVRUM 2
Har tapetserade väggar och likadan linoleummatta som i sovrum 1. Även här finns det en inbyggd garderob samt linneskåp. Fönster samt vädringsfönster mot framsida.

SOVRUM 3
Som är det största sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord. Här är det tapetserat i en grå kulör. Gott om förvaring i form av en hel garderobsvägg. Utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM 4
Här finns det utgång till den stora och härliga balkongen i västerläge. Väggarna är tapetserade, likadan linoleummatta som i övriga rum och en inbyggd garderob.

DUSCHRUM/WC
Duschrum/wc med grå klinker, delvis turkost kakel på väggarna och delvis turkosmålat. Dusch, wc, handfat och badrumsskåp.

BADRUM
Även i badrummet är det grå klinker på golvet och turkost kakel på väggarna. Badkar, bidé, handfat och badrumsskåp. Möjlighet att öppna upp mellan duschrum och badrum för att få ett stort våtutrymme.

KÄLLARPLAN

HALL
Hall med målade väggar. Matkällare med hyllor under trappan.

GILLESTUGA/ALLRUM
Stor gillestuga med tre avlånga fönster. Framför den öppna spisen kan man kalla vinterdagar njuta av en sprakande brasa. Här finns även en klädkammare/förråd med hyllförvaring. I direkt anslutning till gillestugan finns en groventré från baksidan av huset till en hall med förvaringsmöjligheter.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med målat betonggolv, gulmålade väggar, fönster, rostfri tvättho och arbetsbänk. Tvättmaskin från Bosch. I anslutning till tvättstugan ligger även bastu, dusch och pannrummet (elpanna från 2014).

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus med källare

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

Vattenburen el

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas
Tak: Papp

Övrigt

I samfällighetsavgiften ingår sommar- och vinterunderhåll, sophantering, underhåll av lekparker, garage i länga, allmänt underhåll av området och kabel-tv. Kostnader för vatten debiteras varje fastighet efter verklig förbrukning. Medlemsavgiften debiteras varje kvartal. Samfälligheten ansvarar för sophanteringen. Det finns tre sopstationer på Kärrgränd.

Läs mer om samfälligheten på: http://www.samfaida.se/

Fastighetsbeteckning

Aida 71

Övriga byggnader

Garage i länga med motorvärmare, i mycket nära anslutning till huset. Vid garagen finns även parkeringsplatser för boende i området.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 416 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 570 kr
VA: 2 800 kr
Väg, samf: 5 500 kr
Försäkring: 4 546 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 252 000 kr, varav byggnadsvärde 1 266 000 kr

Summa pantbrev

250 000 kr

Tomt

Areal: 142 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Friköpt tomt på 142 kvm med grönskande gräsmatta och blomstrande rabatter.

Stenlagd uteplats på framsidan av huset med strålande morgonsol. Staket som avskärmar mot grannar.
Stenlagd uteplats även på baksidan, i skyddat läge mot allmänning och i bästa västerläge, här kan man njuta av sol hela eftermiddagen och kkvällen. Uteplatsen passar perfekt för mysiga grillkvällar med familj och vänner.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Aida GA:1
Förmån, Avtalsservitut: Ledning mm, 01-IM2-67/5193
Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 01-IM2-67/5208
Förmån, Avtalsservitut: Elkablar mm, 01-IM2-84/23701

Viktiga dokument

Om området

Vällingby - Kälvesta

Radhusen i kvarteret Aida ritades av Lennart Billgren på 60-talet. Typiskt för dessa radhus är den mycket tydliga uppdelningen i entré och trädgårdsfasad. Stockholms stadsmuseum har märkt ut husen i området till kulturhistoriskt värdefulla byggnader.
Kälvesta är ett mycket barnvänligt radhus- och villaområde i nordvästra Stockholm. Det är 3 km till både Spånga och Vällingby. I Kälvesta är det aldrig långt till omtyckta dagis eller skolor för barn i alla åldrar. I området finns fina promenad- och cykelvägar, bland annat till Mälarens strand. Johannelundstoppen med sina grönområden är extra omtyckt under vinterhalvåret då gamla som unga samlas för pulkaåkning.

Kommunikation

Till busshållplats på Trädgårdsmästarvägen för linje 119 är det endast ca 170 meter, bussen trafikerar sträckan Spånga station - Backlura. Till Spånga station tar det ca 8 minuter. Från Spånga station tar sedan pendeltåget ca 13 minuter till T-centralen. Hållplats för busslinje 116 ligger ca 400 meter bort på Basgränd. Busslinjen trafikerar sträckan Spånga Station - Vällingby Centrum. Till Vällingby centrum tar det ca 11 minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Tunnelbanans gröna linje tar ca 28 minuter från Vällingby till T-centralen.

Närservice

Närmaste mataffär är Hemköp vid Basgränd, dit är det några minuters promenad. I Vinsta vid Johannelunds tunnelbanestation finns en stor Coop butik och i Vällingby finns flera stora matkedjor. I Vällingby City finns även fantastisk shopping, restauranger, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Kälvesta
430 m
Coop Konsum Björnbodahallen
900 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,9 km
Spånga centrum
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pajazzo Förskola
210 m
Trollflöjten Förskola
330 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
4,5 km
Grundskolor
Vinstaskolan Fritidsklubb
620 m
Björnbodaskolans Fritidshem
760 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
930 m
ESS-gymnasiet
1,7 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
4,7 km
Svenska Sällskapet För Antropologi Och Geografi
5,6 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
1,8 km
FOREX Bank
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
3,2 km
Vivaldi Af Kanaan AB
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Nälstaspåret Motionsspår
1,4 km
Strömvallen Idrottsplats
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Nälstaspåret Motionsspår
1,4 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte