Valborgsstigen 46

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Mycket ljusinsläpp
  • Kitchn kök med Siemens samt Miele vitvaror
  • Carrara keramik
  • Italiensk kakel ger badrummet lyxkänsla

Valborgsstigen 46 , Spånga Nälsta , Stockholm

ÄNTLIGEN ETT PÅKOSTAT TOTALRENOVERAT KEDJEHUS I HJÄRTAT AV NÄLSTA!

118 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
13 600 kr
Typ:
Kedjehus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
250 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
2 819 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning

MÅSTE UPPLEVAS!

HALL

Välkomnande ljus hall med exklusiva materialval Carrara keramik plattor och inbyggda LED-spotlights. Vacker trappa med glasvägg som leder upp till andra våningen. Goda förvaringsmöjligheter i den platsbyggda garderoben och utrymmet under trappan. Vitmålade väggar och värmegolv. Från hallen når man det stora köket samt sällskapsavdelningen med utgång till trädgården.

KÖK

Stilrent och fullt utrustat kök från Kithcn med ugn, diskmaskin och mikrovågsugn från Siemens. Stora fina fönster och inbyggd köksö med slitstark Corian bänkskiva och induktionshäll. Generöst med arbetsytor och skåp. Även i köket finns Carrara keramik plattor och LED-spotlights. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett. Fläkt från Miele.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med plats för stora möblemang som soff- och matsalsgrupp. Låga fönster som ger fint ljusinsläpp samt utgång till trädgård. Vitmålade väggar, stämningsbelysning i taket och vitlaserad ekparkett.

BADRUM entréplan

Påkostat badrum med dimbara spotlights, imfri spegel och handduksvärmare. Stora ljusa kakelplattor och ljuvlig golvvärme. Exklusiv kommod i mörk ton samt vägghängd toalett och duschhörna med glasvägg. Lyxig unidrain ger hotellkänsla av högsta nivå. Kombinerad tvättmaskin - torktumlare från LG med bambu bänkskiva.

SOVRUM 1 / Master bedroom

Stort master bedroom med plats för dubbelsäng. Intill ligger även en walk in closet. Vitmålade väggar och vilaserat ekparkett. Utgång till balkongen med härligt söderläge

Sorum 2
Vitmålade väggar, vilaserat ekparkett och två garderober. Utgång till balkongen med härligt söderläge.

Sovrum 3
Vitmålade väggar och vilaserat ekparkett.

Sovrum 4
Vitmålade väggar och vilaserat ekparkett.

KLÄDKAMMARE

Goda förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren med heltäckningsmatta intill master bedroom. I sovrummet närmast trappan finns även en inbyggd garderob för ytterligare förvaring.

BADRUM övreplan

Även badrummet på överplan är påkostat med fina material och faciliteter. Helkaklat badrum med stora beige kakelplattor och golvvärme. Handduksvärmare,spegel och vägghängd toalett. Badrummet har till och med ett inkaklat badkar och vädringsfönster som släpper in dagsljus. Kommod från Lindesjö samt blandare från Primary. Spotlights i taket.

ÖVRIGT

Genomgående målat i vitt med vitlaserad ekparkett. De vattenbura element har skydd med fönsterbräda i vit glas. Dimbara LED-spotlights i hela huset samt golvvärme på alla klinkergolv. Nybyggda altaner på både fram och baksida med inbygda blomlådor med spotlights. Söderläge intill uppfarten. Fjärrkontrollstyrd carport med plats för två bilar samt en på utfarten.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans kedjehus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä och tegel
Fönster: 2-glas + 1 isolerglas
Tak: Papp

Fastighetsbeteckning

Dopkalaset 3

Övriga byggnader

Beslut har tagits i den ekonomiska föreningen att samtliga tak skall läggas om våren 2017. Kostnaden för detta är cirka 20 500 kr ( efter ROT-avdrag ).

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 833 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Väg, samf: 30 833 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Försäkring tillkommer. I samfällighetsavgiften ingår det : V/A, fjärrvärme, sophämtning, TiVo-bas, bredband 100/10 Mbits, telefoni-bas från Comhem, gemensam tvättstuga, lekplats samt skötsel av gemensamma ytor. Från och med 2017-06-30 kommer samfällighetsavgiften höjas med 350 kr / mån.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 442 000 kr, varav byggnadsvärde 1 081 000 kr

Summa pantbrev

246 000 kr

Tomt

Areal: 250 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 01-IM2-69/4127
Förmån, Avtalsservitut: Ledning mm, 01-IM2-69/4739
Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM2-69/4753

Om området

Spånga Nälsta

Nälsta är ett lugnt och vackert område som ligger mellan Spånga och Vällingby. I området är det mestadels villor och radhus, men även några flerbostadshus. Till Vällingby är det ca 1,5 km och till Mälaren är det cykelavstånd. Huset har som närmsta granne populära Starboparken, med en stor parklek där det finns rikligt med utomhusaktiviter för barnen.
Nälstaskolan har också en nybyggd och mycket uppskattad parkourpark som även har fina lekmöjligheter också för de yngre barnen.

Kommunikation

Busslinje 118 har hållplats på Inspektorsbacken som ligger ca 200 meter från huset. Linjen trafikerar sträckan Vällingby - Spånga stn - Rissne - Hallonbergen, det tar 11 minuter till Vällingby Centrum alternativt Spånga Station 7 minuter. Till hållplatsen vid Svandammen för busslinje 116 som trafikerar sträckan Vällingby - Spånga stn är det 850 meter och med den bussen tar det 7 minuter till Vällingby Centrum och 2 minuter till Spånga Station. Härifrån går även buss 179 som trafikerar sträckan Vällingby - Spånga stn - Kista C - Sollentuna stn, med den bussen tar det 22 minuter till Kista och 30 minuter till Sollentuna. Till hållplatsen för busslinje 117 som trafikerar sträckan Brommaplan - Flysta - Spånga stn är det 700 meter och med den bussen tar det 5 minut till Spånga Station och 17 minuter till Brommaplan.
I Vällingby finns hållplatser för 11 olika busslinjer och från Vällingby tar det endast 28 minuter till Stockholms Central med tunnelbanans gröna linje. I Spånga finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Närhet till Nälstabadet med utomhuspool, minigolfbana och gym. I närliggande Vällingby City, Kista galleria, Barkarby handelsplats och Bromma Blocks finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I området finns flertalet förskolor bland annat populära Järneken som ligger på gångavstånd (ca 550 meter) med endast parkvägar ifrån huset, Harspåret 7 (ca 450 meter), förskolan Trolleborgen (ca 460 meter) och förskolan Västergöksvägen 115 (ca 550 meter).
På gångavstånd finns även fina grundskolor som till exempel Nälstaskolan (årskurs F-6). Skolan har närhet till skog, mark och bad.

Parkering

Fritt inom området. Garage med plats för 2 bilar samt 1 bil på uppfarten.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
820 m
Arshad Salah Nima
950 m
Köpcentrum & Gallerior
Spånga centrum
1,2 km
Vällingby City
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor Järneken
230 m
Starbo Parklek
240 m
Grundskolor
Nälstaskolans Fritidshem
330 m
Solhemsskolan
980 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
1,5 km
Walthers Gymnasium Vällingby
1,8 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
4,6 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
4,6 km
Banker
Handelsbanken Spånga
1,1 km
Swedbank
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,8 km
Bromma Golf
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Nälstaspåret Motionsspår
400 m
Spångahallen
820 m
Simhallar & Utomhusbad
Nälstaspåret Motionsspår
400 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Pierre Devletyan eller Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte