Tårpilsgränd 25

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Tårpilsgränd
  • Stenlagd infart
  • Rostfria vitvaror
  • Ljust kök
  • Öppen planlösning

Tårpilsgränd 25 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Perfekt för den stora familjen! Tilltalande 3-plansvilla på totalt 221 kvm med möjlighet till 11 rum. Entréplanet erbjuder fantastiska sällskapsytor med öppen planlösning och braskamin. Matsalen är något utöver det vanliga med extra takhöjd och ett generöst ljusinsläpp. Dessutom finns här en tvättstuga med grovingång och ett badrum. På det övre våningsplanet finner du tre sovrum, ett allrum och ett lyxigt badrum. På källarplanet kan du inreda fyra extra rum. Garage och förråd på tomten plus parkeringsplats för två bilar. Plan trädgårdstomt med en härlig uteplats i söderläge.

Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata i attraktivt område. Perfekt för barnfamiljen med förskola runt knuten och kort promenadavstånd till både Backluraskolan och Trollbodaskolan. Strax intill huset ligger även parkleken Gulsippan. Goda busskommunikationer till pendeltåget i Barkarby och till tunnelbanan i Hässelby eller Vällingby.

145 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
145 kvm
Biarea:
76 kvm
Tomtarea:
637 kvm
Byggår:
1980
Driftskostnad:
3 621 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

145 kvm

Biarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

ENTRÉ
Innanför ytterdörren möts du direkt av det fina ljusinsläppet från vardagsrummets stora fönsterpartier. Smart förvaring i kapprummet som har golvvärme och en stor garderobsvägg med spegeldörrar. Klinker i terrakotta och vitmålade vävtapeter.

DUSCH/WC
Renoverat 2012 med golvvärme och grått klinkergolv samt mosaik i duschen. Väggarna är vitkaklade. Utrustat med wc, dusch med glasvägg, tvättställskommod, spegelskåp, handdukstork och vädringsfönster.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i vinkel med en generös yta, braskamin och utgång till trädgården. Stora fönsterpartier ger ett underbart ljusinsläpp. Rummet kan enkelt delas av till ett extra sovrum. Ekparkett på golvet och gulmålade vävtapeter på väggarna.

KÖK
Den öppna planlösningen ger perfekta sällskapsytor för den stora familjen. Bardelen ger en viss avdelning mot vardagsrummet. Köket är från 2009/2010 och har klinkergolv i terrakotta med golvvärme, vitmålade väggar och spotlights i taket. Vita högblanka skåpluckor och svart kakel över bänkytorna i granit. Vitvaror i rostfritt utförande. Stor kyl och frys från AEG, diskmaskin från Electrolux, ugn från Electrolux, induktionshäll samt fläkt från Franke. Nedfällda eluttag finns i köksbänken på båda sidor om spishällen. Diskhon är utrustad med en avfallskvarn vilket är både praktiskt och miljövänligt. Ugnen, diskmaskinen och avfallskvarnen byttes ut 2013.

MATSAL
Matsalen ligger i anslutning till köket och byggdes om 2010 med burspråk och tak upp till nock som ger en härlig rymt i rummet. I väggarna finns tre infällda nischer varav en med plats för en tv. Flertalet fönsterpartier i tre väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Vackert skiffergolv med golvvärme och väggarna är målade i beige kulör.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan når du från både köket och från kapprummet. Här finns även en groventré. Klinker i terrakotta med golvvärme och vitkaklade väggar. Smart förvaring med flertalet skåp och arbetsbänk i granit med tvättho. Tvättpelare från Whirlpool. Äldre torkskåp från Futurum. Ny varmvattenberedare från 2017.

- ÖVRE PLAN -

ALLRUM
Från allrummet når du samtliga rum på detta våningsplan. Klinker i terrakotta på golvet och blåmålade vävtapeter på väggarna. En takkupa med två fönster ger bra ljusinsläpp. Här finns även vindsluckan.

BADRUM
Badrummet har ett fint golv i marmor med golvvärme och väggarna är kaklade i vitt. Utrustad med bubbelbadkar, duschplats, wc, bidé, dubbel tvättställskommod, badrumsskåp, två handdukstorkar samt öppningsbara fönster i takkupa. En glasskärm till badkaret finns på vinden.

SOVRUM 1
Det största sovrummet på övre våningsplanet har ekparkett på golvet och tapetserade väggar i grått, blommigt och randigt. Gott om plats för en dubbelsäng. Ingång till en klädkammare med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 2
I det andra sovrummet ligger det ekparkett på golvet och på väggarna är det blåmålade vävtapeter med en tapetbård mot taket.

SOVRUM 3
Vägg i vägg med sovrum 2 ligger nästa sovrum som har ekparkettgolv och vitmålade vävtapeter på väggarna med en tapetbård mot taket.

- KÄLLARPLAN -

Perfekta extraytor som kan inredas och användas efter behov. Tidigare har det varit ett allrum och tre sovrum på detta plan. Ytskikten behöver åtgärdas.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1980

Uppvärmning

Direktverkande el, två luftvärmepumpar och braskamin

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 september 2011
Energiprestanda: 99 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare med betongplatta, krypgrund under matsalen
Stomme: Trä och betong
Fasad: Trä
Fönster: 2, 3 och 4-glas
Tak: Plåt

Övrigt

I huset finns fiber, larm och avfallskvarn.

Fastighetsbeteckning

Drakblomman 6

Övriga byggnader

Garage med vidbyggt förråd på tomten och parkeringsplats för 2 bilar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

43 463 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 33 100 kr
VA: 3 300 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 5 063 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 145 000 kr, varav byggnadsvärde 1 702 000 kr

Summa pantbrev

3 655 000 kr

Tomt

Areal: 637 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

En lagom stor trädgård att rå om med en stenbelaggd uteplats med skiffer och en gräsmatta som inbjuder till bus och spring. Huset har två automatiska sol/vindavkännande markiser, en över uteplatsen och en på takkupan ovanför.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett lugnt och barnvänligt område. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenadavstånd ligger Mälaren med flertalet båtklubbar och badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Viksjö Golfklubb (18-hålsbana) och Lövsta Golfklubb (9-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Åkermyntan
880 m
Gotland Kött & Deli
890 m
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
920 m
Stockholm Quality Outlet
4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tårpilen Förskola
90 m
Förskola Gulsippsgränd 6
170 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
1,9 km
Grundskolor
Backluraskolan
390 m
Trollbodaskolan
630 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
2,9 km
Hässelby Gymnasium
3,1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
4,3 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
2,7 km
Swedbank
2,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,5 km
Hässelby Golfklubb
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hässelbyhallen
1,1 km
Smedshagshallen
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
3,5 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist eller Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Extra kontaktperson

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte