Ladbacksvägen 17A

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Ladbacksvägen!
  • Egen entré och parkeringsplats
  • En egen liten trädgård
  • Modernt kök
  • Inbjudande entré

Ladbacksvägen 17A , Spånga Sundby , Stockholm

På gränsen till Sundbyberg och Bromma, alldeles intill Solvalla travbana, finner ni denna unika 2:a med radhuskänsla i attraktivt villakvarter. Lägenheten är i toppskick med härligt ljus och rymd tack vare generös takhöjd och stora fönsterpartier. Utmärkt komfort med genomgående vattenburen golvvärme. Stor trädäckad uteplats som rymmer både en stor matgrupp, grill och loungegrupp. Framför huset finns egen privat parkering med elstolpe. Lägenheten har ett mycket stort och exklusivt badrum utrustat med både dusch och hörnbadkar, en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt en egen bastu. Utmärkt läge med bra kommunikationer till både Bromma, Spånga och Sundbyberg. Med 10 min på cykel eller 20 min promenad tar du dig till shoppingmeckat Bromma Blocks. Låg månadsavgift som inkluderar kallvatten, bredband, kabel-TV, IP-telefoni samt parkeringsplats.

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 328 kr inkl. kallvatten, digital-TV, bredband och parkering med elstolpe
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
1
Byggår:
2007
Driftskostnad:
1 448 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ & HALL
Inbjudande och ljus entré med hatthylla, skohylla och skoskåp. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger snygg och praktisk klinkergolv i vitt och svart. Ljusinsläpp från glasparti över ytterdörr och i ytterdörr. Vidare in i hallen är sedan golvet av stilren ekparkett. Från hallen tar man sig sedan till lägenhetens alla utrymmen som det stora badrummet med egen bastu, sovrummet samt köket och vardagsummet i den öppna planlösningen.

BADRUM & BASTU
Stort, luftigt och helkaklat badrum med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. Här kan du ta dig en skön dusch, unna dig lyxig avslappning i hörnbadkaret eller ha en skön bastustund. Gott om praktiskt förvaring för dina hygienartiklar i spegelskåpet. Badrummet rymmer även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en varmvattenberedare. Här finns även wc och handfat. Bastun har klinkergolv och två sittbänkar.

SOVRUM
Rymligt och ljust sovrum med ordentligt ljusinsläpp. Här inne finns en hel garderobsvägg. Golvet är av ekparkett och väggarna är vitmålade.

KÖK & VARDAGSRUM
I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finner ni slående sällskapsytor, härlig takhöjd om 2, 7 m och ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet tar du dig ut till den härliga terassen. Golvet är av ekparkett och väggarna är målade i vitt med en grå fondvägg. Köket är från Vedum med vita köksluckor och svart kakel över bänkskivorna i ek. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad kyl/frys, hällspis och diskmaskin från Siemens. Köksfläkt från Franke och inbyggd mikro från Bosch.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 328 kr inkl. kallvatten, digital-TV, bredband och parkering med elstolpe

Driftskostnad

17 379 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 13 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 2 379 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

Andel i föreningen

0,8195%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2009
Energiprestanda: 77 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Mekanisk frånluftsventilation via frånluftsvärmepump, separat spisfläkt.Tilluft via friskluftsventiler.

Övriga byggnader

Till lägenheten hör ett förråd på baksidan av huset och där finns även ett gemensamt cykelrum.

Förening

Namn

Sundby Park 1

Om föreningen

Föreningens byggnader byggdes 2007 och består av 33 st kedjehus samt 7 st fyrfamiljsvillor med 2:or på markplan och 4:or på övre plan. Adresserna är Ekstocksvägen 2 A-E, Ladbacksvägen 5-17, Plogbillsgränd 1-15, Sidvallsgränd 1-16 och Åkertegsgränd 1-14. Marken innehas med äganderätt. Styrelsen har mailadress styrelsen@sundbypark1.se.

Föreningen har god ekonomi och avgiften sänktes i januari 2017 med 15 %.

Föreningen accepterar delat ägarskap, dock om inte alla delägare bor i lägenheten så ska den som bor i lägenheten äga en majoritet av delägandet. Delat ägarskap prövas av styrelsen i varje enskilt fall och måste godkännas av styrelsen.

Varje lägenhet i fyrfamiljshusen har egen parkering med elstolpe. Kedejhusen har eget vidbyggt garage och plats för ytterligare en bil på uppfarten. Dessutom finns fria gästparkeringar längs kvartersgatorna.

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia, sk Tripple Play paket som innehåller IP-telefoni, bredband (fiber 100Mbit/s) och digital-TV (mellanpaket med ca 15 kanaler). Kostnaden för detta är 224 kronor/mån och är obligatorisk samt kommer med avgiftsavin. Önskar medlemmen kan denne själv lägga till t ex extra TV-kanaler. Vill man inte använda sig av Telia som kabel-TV leverantör kan man också använda sig av ComHem, dock ingår inte ComHem i den obligatoriska kostnaden och medlem får stå för kostnaden av ComHem själv.

Fastum sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften på 2,5 % av basbeloppet och pantsättningsavgiften på 1 % av basbeloppet betalas av köparen.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Rissne
1,1 km
Coop Nära Bromsten
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Spånga centrum
1,9 km
Bromma Blocks
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Smaragden Förskola
170 m
Sundbyskolans Fritidshem
350 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
5,8 km
Grundskolor
Musikskolan
840 m
Ellen Key skolan
880 m
Gymnasium
Löfströms gymnasium
720 m
Sundbybergs Folkhögskola
1,1 km
Universitet & Högskolor
Gameng AB
3,9 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,9 km
Banker
Swedbank
1,5 km
Nordea Bank AB
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,6 km
Vivaldi Af Kanaan AB
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundby Bollplan
290 m
Rissne Sporthall Idrottsplats
960 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
2 km
Nälstaspåret Motionsspår
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte