Duvedsvägen 7

Bilder

  • Såld!
  • Stilrent kök
  • Detaljbild
  • Matplats
  • Kök
  • Balkong

Duvedsvägen 7 , Vällingby Centrum , Stockholm

#DRÖMTVÅAN är här!

- Högst upp
- Modernt kök
- Walk-in closet
- Inglasad balkong
- 320 m till t-bana

Varmt välkomna!

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 417 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
129
Byggår:
1955
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall som leder in till vardagsrummet. Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderoben med spegelskjutdörrar. Vitmålade väggar, ekparkett och dimljus i taket. I anslutning till hallen ligger även badrummet.

BADRUM
Helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin från Electrolux och torktumlare från Husqvarna. Spegelskåp med belysning, wc, vädringsfönster, handfat och dusch med välvda glasdörrar. Charmig badrumsdörr med frostat fönster.

KÖK
Rymligt IKEA kök i snygg mörk ton. Mörk skåpsinredning, grå mosaik, laminatbänkskiva och grå klinker med golvvärme. Köket är stilrent inrett och erbjuder bra avställnings- och arbetsyta samt god förvaring i de höga köksskåpen som går ända upp i taket. Diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll och fläkt. Kylskåp och frys från LG. Bardel med plats för familj och vänner.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum som skänker gott om plats för såväl soffgrupp, mediamöbler och hyllor. Härlig rymd och bra ljusflöde tack vare den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.Vitmålade väggar och ekparkett. Stort fönsterparti med utgång till balkongen med eftermiddagssol. Inglasad balkong i sydväst.

SOVRUM
I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens mysiga sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och mediamöbel. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Vitmålade väggar och parkettgolv i körsbär.

WALK-IN CLOSET
Bostadens mest utmärkande drag! Unik walk-in closet med platsbyggda hyllor och goda förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar och parkettgolv i körsbär.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 417 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,2018798%

Andel av årsavgiften

1,28944%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Till bostaden hör ett källarförråd till om cirka 4 kvm.

Förening

Namn

Brf Hektografen 2

Om föreningen

Brf Hektografen 2 bildades 2007 och är belägen på Duvedsvägen 1-7, 11-17 samt Härjedals-gatan 39-41 i Vällingby, Stockholm.
Föreningen består av 5 flerbostadshus om 3 våningar med 78 lägenheter där ca 7 fortfarande innehas med hyresrätt vilket innebär att föreningen har ett dolt kapital som tillfaller föreningen när dessa blir tomma och säljs för marknadspris. Byggnaderna är ritade av arkitekt Paul Hedqvist och är uppförda 1955, samtidigt som ABC-staden Vällingby växte fram. Tvättstuga med 10 tvättmaskiner, grovtvätt. 6 torktumlare, 4 manglar och 3 centrifuger. Separata torkrum med kondenstorkar. Tvättstugan är belägen i hörnet på Härjedalsgatan 39. Stambytt 1999. Ekonomisk förvaltare är Riksbyggen. För mer information, se föreningens hemsida: http://hektografen2.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

Ett stenkast till Vällingby City där man finner fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Vällingby Centrum
340 m
Hemköp
370 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
380 m
Spånga centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Parkleken Grötfatet
290 m
Förskola Daghem Skattegårdsvägen 61
340 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
5,8 km
Grundskolor
Al-Azharskolans Särskola
430 m
Vällingbyskolan Särskola Torpet
580 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
430 m
Walthers Gymnasium Vällingby
1,1 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
4,6 km
Teologiska högskolan Stockholm
4,6 km
Banker
FOREX Bank
350 m
Nordea Bank AB
350 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
1,9 km
Bromma Golf
4,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
370 m
Vällingby Bollplan
540 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
370 m
Nälstaspåret Motionsspår
720 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte