Plogbillsgränd 10

Bilder

  • Såld!

Plogbillsgränd 10 , Spånga Sundby , Stockholm

Ett av områdets bästa lägen! I Sundbys grönskande villakvarter finner du detta idylliska kedjehus i toppskick! Detta är ett drömboende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Huset byggdes 2007 och är i så gott som nyskick. Bostaden präglas av hög modern standard med stora fönsterpartier och ett rikligt ljusinsläpp. Den fasta inredningen är ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil. Golvvärme i båda badrummen och på hela entréplanet bidrar med lite vardagslyx.

En helt perfekt planlösning där varje kvadratmeter tagits till vara. Köket på entréplanet smälter ihop med vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en härlig rymd. På detta våningsplan finner du även ett helkaklat badrum och en inbjudande hall. Takhöjden på 2,70 är ett extra plus. Det övre våningsplanet erbjuder mer privata ytor med ett ljust allrum, tre fina sovrum, tvättstuga samt ett badrum med bastu och generös storlek. Högst upp på vindsplanet finns idag ett stort allrum, ett sovrum och ett förråd som är förberett för en extra wc.

Varje detalj är noga genomtänkt såväl inne som ute. Trädgården är lättskött med en tilltagen träaltan som inbjuder till mysiga grillkvällar. Strax intill entrén finner du det vidbyggda garaget med en asfalterad p-plats framför.

Här bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad och natur. Barnfamiljen har nära till flertalet förskolor och till Sundbyskolan. Goda busskommunikationer till både tunnelbana och pendeltåg.

195 kvm, 7 rok

Månadsavgift:
6 207 kr inkl kallvatten
Typ:
Kedjehus
Boarea:
195 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
73
Byggår:
2007
Driftskostnad:
1 710 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum

Boarea

195 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

HALL
När du kliver in genom ytterdörren möts du av det oslagbara ljusinsläppet tack vare stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Slitstarkt klinker på golvet som längre in övergår i ekparkett och väggarna är vitmålade. Ekparketten är genomgående på alla tre våningsplanen. Behaglig vattenburen golvvärme på hela våningsplanet bidrar till ett bra inomhusklimat. Extra takhöjd och delvis öppen planlösning mot kök och vardagsrum ger fantastiska sällskapsytor. En stor garderob med skjutdörrar ger smart förvaring för ytterkläder. Längre in i hallen finns ett förråd under trappan.

BADRUM
Det nedre badrummet är neutralt färgsatt med vitkaklade väggar som blir en fin kontrast till det mörka klinkergolvet. Badrummet är utrustat med en dusch, toalett, spegelskåp med belysning, tvättställ och en handdukstork. Inbyggda spotlights i taket.

KÖK
Ett trendigt kök från Vedum med vita skåpluckor och vitt kakel över träbänkskivorna och den rostfria diskbänken. Fullstor kyl och frys från Samsung 2014, diskmaskin från Siemens 2014, induktionshäll och varmluftsugn från Gorenje 2013 samt köksfläkt från Franke 2007. Köket har vitmålade väggar, ekparkettgolv och inbyggda spotlights i taket. Den rymliga matplatsen inbjuder till trevliga middagsbjudningar. Här pryds väggarna av ljusa tapeter med grönt mönster.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en generös storlek med plats för både soffhörna och matsalsdel. Braskaminen bidrar med bårde värme och mysfaktor. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Ta en extra titt på de svårslagna fönsterpartierna som vetter mot trädgården på baksidan. Utgång till den härliga träaltanen med generös storlek och den välskötta trädgården med ett oslagbart läge utan insyn från grannar.

GARAGE
Vidbyggt garage med ingång från trädgården på framsidan.

- ÖVRE PLAN -

ALLRUM
Den vackert vitmålade och lackade trappan tar dig mellan de olika våningsplanen. En trappa upp finner du ett kombinerat allrum/hall med access till samtliga utrymmen på detta våningsplan. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Det första sovrummet är störst och har en ljus heltäckningsmatta med ekparkettgolv under, rutiga tapeter och en garderobsvägg.

SOVRUM 2
I nästa sovrum är väggarna vitmålade med en grön mönstrad fondtapet och på golvet ligger en ljus heltäckningsmatta med ekparkett under. ekparkett. De första två sovrummen har fönster som vetter mot den ogenerade baksidan.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet har vitmålade väggar, ljus heltäckningsmatta med ekparkett under och utsikt mot framsidan.

BADRUM/BASTU
Ett stort, lyxigt badrum med vitkaklade väggar, mörkt klinkergolv och inbyggda spotlights i taket. Komfortvärmen i golvet värmer kalla fötter. Här kan du ta dig en skön dusch innanför de svängbara duschväggarna eller unna dig välbehövd avslappning i hörnbadkaret eller bastun. Bastun har två sittlavar, glasvägg och en glasdörr. Dubbel tvättställskommod med spegelskåp över ger bra förvaring även här. Handdukstorken bidrar med varma sköna handdukar efter badet. Här finns även en wc.

TVÄTTSTUGA
Smart planerat med en separat tvättstuga intill badrummet. Mörkt klinkergolv och vitmålade vävtapeter på väggarna. Grå arbetsbänk och tvättho över tvättmaskinen och torktumlaren från Electrolux 2012. Även utrustat med vita överskåp och en väggfast tvättställning.

- VINDSPLAN -

ALLRUM
Vindsplanet erbjuder stora öppna ytor som passar bra både som ett extra allrum eller ett svårslaget master bedroom. Alla väggar är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Inbyggda spotlights i taket.

SOVRUM 4
Ett perfekt tonårsrum eller kontor som ligger avskilt från de andra sovrummen. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. En hel garderobsvägg med skjutdörrar ger extra förvaringsutrymme.

FÖRRÅD/GÄSTTOALETT
Detta förvaringsutrymme är förberett för en extra wc.

Alla väggar och tak i kök, vardagsrum, allrummen och sovrummen samt trappstegen är målade eller tapetserade av målare 2016.

Byggnad

Byggnadstyp

Kedjehus

Byggnadsår

2007

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2009
Energiprestanda: 70 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med extra varmvattenberedare i garaget. Uppvärmning med vattenburen golvvärme i entréplan och garage. Vattenburna radiatorer på övervåning samt elradiatorer på vindsvåning. Wc/Bad har komfortvärme med el.
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation via frånluftsvärmepump. Separat spisfläkt. Tilluft via friskluftsventiler.
Grundläggning: Isolerad pålad betongplatta på mark.
Yttertak: Råspontad panel, underlagspapp, betongpannor och bandtäckt plåt över lågdel.
Ytterväggar: Stomme av trä med mineraullsisolering. Tunnputs på isolering.
Mellanbjälklag: Trä med stegljudsisolering av mineralull, undersida beklädd med gipsskivor.
Vindsbjälklag: Lösullsisolering ovh fastull. Undersida med undertaksfolie samt glespanel.
Fönster: Trä och aluminium 2+1 glas.
Invändiga golv: Klinker och eklamell
Invändiga trappor: Målad trä med plansteg av korklinoleum.
Garage: Betonggolv

Fastighetsbeteckning

Erik 3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

20 520 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 760 kr
Renhållning: 1 560 kr
Försäkring: 4 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I elkostnaden ingår även kostnad för uppvärmning.

Övrigt

I anslutning till träaltanen finner du två mindre trädgårdsförråd och i trädgården finns även en friggebod.

I föreningens register är inte arean för vindsplanet inräknat. Boarea för de två nedre planen är 145 kvm. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet rekommenderas utföra en uppmätning.

Förening

Namn

Sundby Park 1

Om föreningen

Föreningens byggnader byggdes 2007 och består av 33 st kedjehus samt 7 st fyrfamiljsvillor med 2:or på markplan och 4:or på övre plan. Adresserna är Ekstocksvägen 2 A-E, Ladbacksvägen 5-17, Plogbillsgränd 1-15, Sidvallsgränd 1-16 och Åkertegsgränd 1-14. Marken innehas med äganderätt.

Föreningen har god ekonomi och angiven avgift gäller för 2017 då den sänks med 15 %.

Eftersom föreingens hus är relativt nybyggda så har inga större renoveringsarbeten behövts utföras. De underhållsarbeten föreningen planerat under 2016 är att byta ut en del snickerier i området så som staket, sopstationer och genomsyn av lekplatser.

Föreningen accepterar delat ägarskap, dock om inte alla delägare bor i lägenheten så ska den som bor i lägenheten äga en majoritet av delägandet. Delat ägarskap prövas av styrelsen i varje enskilt fall och måste godkännas av styrelsen.

Varje lägenhet i fyrfamiljshusen har egen parkering med elstolpe. Kedejhusen har eget vidbyggt garage och plats för ytterligare en bil på uppfarten. Dessutom finns fria gästparkeringar längs kvartersgatorna.

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia, sk Tripple Play paket som innehåller IP-telefoni, bredband (fiber 100/10) och digital-TV (mellanpaket med ca 15 kanaler). Kostnaden för detta är 224 kronor/mån och är obligatorisk samt kommer med avgiftsavin. Önskar medlemmen kan denne själv lägga till t ex extra TV-kanaler. Vill man inte använda sig av Telia som kabel-TV leverantör kan man också använda sig av ComHem, dock ingår inte ComHem i den obligatoriska kostnaden och medlem får stå för kostnaden av ComHem själv.

Fastum sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften på 2,5 % av basbeloppet och pantsättningsavgift på 1 % av basbeloppet betalas av köparen.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Rissne
1 km
Vretens Livs
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Spånga centrum
2,1 km
Bromma Blocks
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Smaragden Förskola
310 m
Ankarstocksvägens förskola
360 m
Kollektivtrafik
Spånga Vandrarstigen
290 m
Ankarstocksvägen
430 m
Grundskolor
Sundbyskolan
470 m
Musikskolan
790 m
Gymnasium
Löfströms gymnasium
620 m
IT-Gymnasiet Sundbyberg
650 m
Banker
Swedbank
1,7 km
Nordea Bank AB
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,5 km
Sundbybergs Bangolfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundby Bollplan
220 m
Solhems Bollplan
780 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
2,1 km
Nälstabadet
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte