Plogbillsgränd 7

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Plogbillsgränd!
  • Träaltanen erbjuder plats för stora sällskap
  • Lättskött trädgård
  • Vidbyggt garage och extra parkeringsplats på tomten
  • Ljust vardagsrum med öppna ytor och stora fönsterpartier

Plogbillsgränd 7 , Spånga Sundby , Stockholm

I Sundbys grönskande villakvarter finner du detta idylliska kedjehus i toppskick! Detta är ett drömboende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Huset byggdes 2007 och är i så gott som nyskick. Bostaden präglas av hög modern standard med stora fönsterpartier och ett rikligt ljusinsläpp. Den fasta inredningen är ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil. Golvvärme i båda badrummen och på hela entréplanet bidrar med lite vardagslyx.

En helt perfekt planlösning där varje kvadratmeter tagits till vara. Köket på entréplanet smälter ihop med vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en härlig rymd. På detta våningsplan finner du även ett helkaklat badrum och en inbjudande hall. Takhöjden på 2,70 är ett extra plus. Det övre våningsplanet erbjuder mer privata ytor med ett ljust allrum, tre fina sovrum, tvättstuga och ett badrum med generös storlek. Högst upp på vindsplanet finns idag ett stort allrum, en lyxig walk-in-closet och en extra wc.

Varje detalj är noga genomtänkt såväl inne som ute. Trädgården är lättskött med en tilltagen träaltan som inbjuder till mysiga grillkvällar. Strax intill entrén finner du det vidbyggda garaget med en asfalterad p-plats framför.

Här bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad och natur. Barnfamiljen har nära till flertalet förskolor och till Sundbyskolan. Goda busskommunikationer till både tunnelbana och pendeltåg.

190 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
6 207 kr inkl kallvatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
190 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
62
Byggår:
2007
Driftskostnad:
2 208 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

190 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

HALL
När du kliver in genom ytterdörren möts du av det oslagbara ljusinsläppet tack vare stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Slitstarkt klinker i mörk kulör på golvet som längre in övergår i ekparkett och väggarna är vitmålade. Ekparketten är genomgående på alla tre våningsplanen. Behaglig vattenburen golvvärme på hela våningsplanet bidrar till ett bra inomhusklimat. Extra takhöjd och delvis öppen planlösning mot kök och vardagsrum ger fantastiska sällskapsytor. En stor garderob med skjutdörrar och en hatthylla ger smart förvaring för ytterkläder. Längre in i hallen finns ett förråd under trappan. Ytterdörren har ett kodlås som förenklar vardagen.

BADRUM
Det nedre badrummet är neutralt färgsatt med vitkaklade väggar som blir en fin kontrast till det mörka klinkergolvet i varierande nyanser. Badrummet är utrustat med en dusch med svängbara duschväggar, toalett, spegelskåp med belysning, tvättställskommod och en handdukstork. Inbyggda spotlights i taket.

KÖK
Ett trendigt kök från Vedum med vita skåpluckor och mörkt kakel över de vita bänkskivorna och den rostfria diskbänken. Fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och inbyggd mikro från Siemens. Köksfläkt från Franke. Alla vitvaror är i modernt rostfritt utförande och den integrerade diskmaskinen smälter snyggt in i köket. Köket har vitmålade väggar, ekparkettgolv och inbyggda spotlights i taket. Den rymliga matplatsen inbjuder till trevliga middagsbjudningar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en generös storlek med plats för både soffhörna och matsalsdel. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. En platsbyggd bokhylla erbjuder plats för hela familjens böcker. Ta en extra titt på de svårslagna fönsterpartierna som vetter mot trädgården på baksidan. Utgång till den härliga träaltanen med generös storlek och den välskötta trädgården.

GARAGE
Vidbyggt garage med ingång från trädgården på framsidan. Ny varmvattenberedare från 2015.

- ÖVRE PLAN -

ALLRUM
En trappa upp finner du ett kombinerat allrum/hall med access till samtliga utrymmen på detta våningsplan. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar i beige kulör med blommigt mönster.

SOVRUM 1
Det första sovrummet till höger är störst och har ekparkettgolv, randiga tapetserade väggar och två dubbelgarderober.

SOVRUM 2
I nästa sovrum är väggarna vitmålade med en rosa fondvägg och på golvet ligger ekparkett. De första två sovrummen har fönster som vetter mot baksidan.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet har vitmålade väggar, en randig fondtapet och utsikt mot framsidan. En dubbelgarderob ger plats för kläder. Alla sovrum har persienner i fönstren.

BADRUM
Ett stort, lyxigt badrum med vitkaklade väggar, mörkbrunt klinkergolv och inbyggda spotlights i taket. Komfortvärmen i golvet värmer kalla fötter. Här kan du ta dig en skön dusch innanför de svängbara duschväggarna eller unna dig välbehövd avslappning i hörnbadkaret. Två tvättställskommoder med en stor spegel och belysning över. Gott om praktisk förvaring med extra väggfasta skåp. Handdukstorken bidrar med varma sköna handdukar efter badet.

TVÄTTSTUGA
Smart planerat med en separat tvättstuga intill badrummet. Mörkgrått klinkergolv och vitmålade vävtapeter på väggarna. Grå arbetsbänk och tvättho över tvättmaskinen och torktumlaren från Siemens. Höj och sänkbar tvättställning över arbetsbänken.

- VINDSPLAN -

ALLRUM
Vindsplanet erbjuder stora öppna ytor som passar bra både som ett extra allrum eller ett svårslaget master bedroom. Delvis avskärmat mot en walk-in- closet med smarta förvaringssystem. Alla väggar är vitmålade och på golvet ligger parkett. Inbyggda spotlights i taket. Ett fönster i innerväggen mot trappan ger extra ljusflöde.

GÄSTTOALETT
Smart planerat med en toalett på varje våningsplan. Här finner du stora svarta klinkerplattor på golvet med golvvärme och väggarna är vitkaklade med små kakelplattor. Vägghängd wc, tvättställskommod och spegelskåp med belysning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6 207 kr inkl kallvatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni

Andel i föreningen

2,0552%

Byggnad

Byggnadstyp

Kedjehus

Byggnadsår

2007

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2009
Energiprestanda: 58 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med extra varmvattenberedare (2015) i garaget. Uppvärmning med vattenburen golvvärme i entréplan och garage. Vattenburna radiatorer på övervåning samt elradiatorer på vindsvåning. Wc/Bad har komfortvärme med el.
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation via frånluftsvärmepump. Separat spisfläkt. Tilluft via friskluftsventiler.
Grundläggning: Islerad pålad betongplatta på mark.
Yttertak: Råspontad panel, underlagspapp, betongpannor och bandtäckt plåt över lågdel.
Ytterväggar: Stomme av trä med mineraullsisolering. Tunnputs på isolering.
Mellanbjälklag: Trä med stegljudsisolering av mineralull, undersida beklädd med gipsskivor.
Vindsbjälklag: Lösullsisolering ovh fastull. Undersida med undertaksfolie samt glespanel.
Fönster: Trä och aluminium 2+1 glas.
Invändiga golv: Klinker och eklamell
Invändiga trappor: Målad trä med plansteg av korklinoleum.
Garage: Betonggolv

Fastighetsbeteckning

Erik 3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 20 000 kr
Renhållning: 4 000 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I elkostnaden ingår även kostnad för uppvärmning.

Förening

Namn

Sundby Park 1

Om föreningen

Föreningens byggnader byggdes 2007 och består av 33 st kedjehus samt 7 st fyrfamiljsvillor med 2:or på markplan och 4:or på övre plan. Adresserna är Ekstocksvägen 2 A-E, Ladbacksvägen 5-17, Plogbillsgränd 1-15, Sidvallsgränd 1-16 och Åkertegsgränd 1-14. Marken innehas med äganderätt.

Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget 2016-07-04.

Eftersom föreingens hus är relativt nybyggda så har inga större renoveringsarbeten behövts utföras. De underhållsarbeten föreningen planerat under 2016 är att byta ut en del snickerier i området så som staket, sopstationer och genomsyn av lekplatser.

Föreningen accepterar delat ägarskap, dock om inte alla delägare bor i lägenheten så ska den som bor i lägenheten äga en majoritet av delägandet. Delat ägarskap prövas av styrelsen i varje enskilt fall och måste godkännas av styrelsen.

Varje lägenhet i fyrfamiljshusen har egen parkering med elstolpe. Kedejhusen har eget vidbyggt garage och plats för ytterligare en bil på uppfarten. Dessutom finns fria gästparkeringar längs kvartersgatorna.

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia, sk Tripple Play paket som innehåller IP-telefoni, bredband (fiber 100/10) och digital-TV (mellanpaket med ca 15 kanaler). Kostnaden för detta är 224 kronor/mån och är obligatorisk samt kommer med avgiftsavin. Önskar medlemmen kan denne själv lägga till t ex extra TV-kanaler. Vill man inte använda sig av Telia som kabel-TV leverantör kan man också använda sig av ComHem, dock ingår inte ComHem i den obligatoriska kostnaden och medlem får stå för kostnaden av ComHem själv.

Fastum sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften på 2,5 % av basbeloppet och pantsättningsavgift på 1 % av basbeloppet betalas av köparen.

Om området

Spånga Sundby

Området är som klippt och skuret för barnfamiljen med promenadavstånd till flertalet förskolor och till Sundbyskolan. Vintertid träffas barnen i pulkabackarna som finns i alla möjliga olika höjder och lutningar. Skridskoisarna på Spånga IP är också en populär träffpunkt. För den sportintresserade finns ett rikt utbud på kort avstånd. Järvafältet erbjuder flertalet promenadvägar, cykelvägar och längdskidspår i vacker natur. På Bromstens IP finns konstgräs och kortare löparbanor. Spånga IP har ett större utbud med fotbollshall, ishall, fotbollsplaner, längre löparbanor och utegym. Dessutom finns Spånga Bollcenter med badminton, squash, innebandy och golfhall.

Närservice

Promenadavstånd till Spånga centrum som erbjuder ett visst utbud av butiker och restauranger. Det är ca 10 minuters bilväg till Mall of Scandinavia, Kista Galleria, Bromma Blocks och till Barkarby Handelsplats med IKEA och Stockholm Quality Outlet.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Blackadder International Ltd
550 m
Hemköp Rissne
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Spånga centrum
2 km
Bromma Blocks
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Smaragden Förskola
270 m
Ankarstocksvägens förskola
400 m
Kollektivtrafik
Spånga Vandrarstigen
260 m
Ankarstocksvägen
460 m
Grundskolor
Sundbyskolan
450 m
Bromstensskolan År F-6
790 m
Gymnasium
Löfströms gymnasium
630 m
IT-Gymnasiet Sundbyberg
660 m
Universitet & Högskolor
Hagwallkonsult AB
380 m
Caredu
2,2 km
Banker
Swedbank
1,6 km
Lexus Financial Services
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,5 km
Björkliden Bodaholm Golf AB
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundby Bollplan
230 m
Solhems Bollplan
760 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
2,1 km
Nälstabadet
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist eller Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte