Friherregatan 43

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Friherregatan
  • Möblerbar balkong
  • Sovrum 1
  • Vardagsrum och kök
  • Öppen planlösning

Friherregatan 43 , Hässelby , STOCKHOLM

Välkommen till denna fina och välplanerade 3:a i höghus med hiss. Perfekt hörnläge med ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Sovrummen är väl tilltagna med plats för dubbelsäng. Utgång från vardagsrummet till en härlig balkong i fritt söderläge och dessutom fransk balkong i köket. Smart förvaring med både garderober och ett stort förråd i lägenheten samt källarförråd. Närhet till vackra strövområden och Mälarens strand.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 154 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1997
Driftskostnad:
370 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En inbjudande möblerbar hall med parkettgolv och tapeter som pryder väggarna. Inbyggd dubbelgarderob och ingång till rymligt förråd/klädkammare.

FÖRRÅD
Förrådet är väl tilltaget med linoleumatta på golvet och vita väggar. Här finns gott om fövaring i form av linneskåp och städskåp.

SOVRUM 1
Ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Nylagd ekparkett och ljusa tapeter. Hel garderobsvägg ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2
Ytterliggare ett stort sovrum med plats för både dubbelsäng och skrivbordshörna. Här finns ljusa tapeter, linoleummatta och garderobsvägg.

VARDAGSRUM
Ingång från hall genom fina dubbeldörrar. Vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck och öppen planlösning mot kök ger ett härligt ljus i rummet. Väggarna är klädda i ljusa tapeter och på golvet ligger ekparkett. Utgång till den möblerbara balkongen i soligt söderläge helt utan insyn.

KÖK
Ett trivsamt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Skåpluckor i trä, vitt kakel, rostfri diskho med avställningsyta och arbetsbänk i ljus laminat. Kyl och frys i fullhöjd. Plats för matbord intill fönster. Fransk balkong som ger extra ljusinsläpp.

DUSCHRUM
Stort och fräscht duschrum med en beige våtrumsmatta och vitkaklade väggar med en beige bård. Duschhörna, vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp med belysning och handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 13, hiss finns

Avgift

5 154 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

4 448 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 2 048 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,90454%

Andel av årsavgiften

1,905%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1997

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 december 2008
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

På källarplanet i huset finns ett tillhörande förråd om ca 4 kvm. Tvättstuga och barnvagnsrum/cykerum finner du på entréplanet.

Förening

Namn

Brf Kaskaden 1

Om föreningen

Brf Kaskaden 1 består av 50 lägenheter uppdelade i två hus med adresserna Friherregatan 41 och 43. Föreningen har 39 parkeringsplatser med el-uttag som hyrs ut för ca 400 kr/månad. I både port 41 och 43 finns gemensamma tvättstugor och i port 43 finns ett sammanträdesrum med plats för 8 personer. Föreningen har även en grillplats och en boulebana. 2014 målades alla fönsters trä- och plåt-detaljer på utsidan om.

Ekonomisk förvaltning sköts av föreningens kassör. Köparen betalar överlåtelseavgiften.

Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar.

Comhems TV- och Internet-utbud distribueras via koax-kabel till alla lägenheter. Comhems basutbud (c:a 15 kanaler) ingår i avgiften.

Varje lägenhet har en egen el-mätare. I månadsavgiften ingår ett individuellt framräknat schablonbelopp för varje bostads hushållsel. Före varje årsskifte anmodas alla hushåll att läsa av denna och lämna mätarställningen till styrelsen. För aprils månadsavgift görs en avräkning av varje bostads verkliga el-årskostnad gentemot de månatliga schablonbelopp som drogs året innan.

Föreningens hemsida: http://kaskaden1.bostadsratterna.se.

Om området

Hässelby

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 700 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Till busshållsplats för linje 119 (ca 100 meter), trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm och i Hässelby Strands centrum invid Tunnelbanan, sker för närvarande en utbyggnad med tillskott av butiker. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Handlar'n Sattars Livs
510 m
Mh Event Finance
870 m
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
1,9 km
Vällingby City
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Melongatan 24 Förskola
110 m
Famnen Förskolor KB
140 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
4,6 km
Grundskolor
Loviselundsskolans Särskola
550 m
Vinstagårdsskolans Särskola
1,2 km
Gymnasium
Hässelby Gymnasium
420 m
Walthers Gymnasium Vällingby
1,4 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
6,9 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
490 m
Handelsbanken Vällingby
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,7 km
Hässelby Golfklubb
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Malteholmsskolans Bollplan
440 m
Hässelby Idrottsplats
670 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,9 km
Nälstaspåret Motionsspår
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte