Mörsilsgatan 24

Bilder

  • Såld!
  • Ett kök att trivas i!
  • Gott om arbetsyta och förvaring
  • Vivaror i hög standard från Siemens
  • Plats för matbord i köket
  • Modernt kök

Mörsilsgatan 24 , Vällingby Centrum , Stockholm

1:a med låg avgift och ett fantastiskt läge intill Solursparken, endast 3 min promenad till Vällingby Citys kärna! Lägenheten erbjuder ett ljust och stort rum med ett snyggt ekparkettgolv, ett modernt och hemtrevligt kök samt ett stambytt badrum. Goda förvaringsmöjligheter med platsbyggda garderober och ett extra förråd i källaren.

Med det nära läget intill Vällingby C så har du både tunnelbanan och goda busskommunikationer runt knuten. Vällingby City erbjuder också ett stort utbud av butiker och restauranger. Även simhall, ridskola och idrottsplatser finns i området. Vackra promenadstråk och motionsspår i Grimsta naturreservat där du kan njuta av naturen och fina badplatser vid Mälarens strand.

37 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 615 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
37 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1001
Driftskostnad:
415 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

37 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och inbjudande hall med två platsbyggda dubbelgarderober och ett städskåp. Golvet är av ekparkett och väggarna är målade i vitt.

DUSCHRUM
Duschrummet är stambytt och helkaklat med klinker. Här finns en dusch med skjutbara glasdörrar, badrumsskåp med spegel och belysning samt WC och handfat.

RUM
Välplanerat rum med en avskild alkov för din säng. Här inryms med lätthet din soffa, soffbord, TV-Bänk och TV. Golvet är av ekparkett och väggarna är målade i vitt. Ett stort fönster skänker rummet ett rikligt ljusinsläpp.

KÖK
Fullstort kök gott om arbetsyta och skåp för förvaring. Här inryms även ett mindre matbord och stolar. Köket renoverades 2010 och har vita köksluckor med handtag i borstat stål. Bänkskivan är i svart laminat och har en nersänkt diskho. Matchande sitter svart kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av en rostfri köksfläkt, inbyggd microvågsugn och ugn i högskåp och kombinerad kyl/frys, även dem i rostfritt. Samtliga vitvaror är från Siemens. Köksgolvet är i parkett och väggarna målade i vitt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 615 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 980 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 980 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kabel/Bredband: ComHem Säljarna har använt sig av abonnemanget "Combo Max" med näthastigheten 500/50, samt TiVo Max för kabel-TV. Kostnad för dessa två är totalt 10596kr/år

Andel i föreningen

0,8327%

Byggnad

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 162 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Solterrassen

Om föreningen

Föreningen består av fem terrasshus i sex våningar med adresserna Mörsilsgatan 24-32. Totalt finns det 82 bostadsrätter och 16 hyresrätter. Utöver bostadslägenheterna finns även en lokal som föreningen hyr ut till Stokab. Föreningen innehar fastigheten med tomträtt. Samtliga kök och badrum stambyttes 1998-2002. Gemensam tvättstuga längst ner i port 28. Ekonomisk förvaltare är SBC. Överlåtelseavgiften som köparen betalar är ca 1107 kr.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Arshad Salah Nima
240 m
Coop Vällingby Centrum
270 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
310 m
Spånga centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mumindalen Förskola
350 m
Förskola Vällingbyvägen 145
360 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
6 km
Grundskolor
Vällingbyskolan Särskola Torpet
430 m
Vällingbyskolan
430 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
520 m
Walthers Gymnasium Vällingby
1,3 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
4,5 km
Teologiska högskolan Stockholm
4,5 km
Banker
FOREX Bank
270 m
Nordea Bank AB
280 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
1,9 km
Golfstar Bromma
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vällingby Bollplan
390 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
420 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
420 m
Nälstaspåret Motionsspår
720 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte