Mörsilsgatan 6

Bilder

  • Såld!
  • Mysig plats i kvällssolen på den egna balkongen
  • Inglasad balkong en våning upp i västerläge
  • Stort rum med sängdel och vardagsrumsdel
  • Rymlig sängdel som kan delas av med en vägg
  • Vardagsrumsdel som inrymmer en större soffgrupp

Mörsilsgatan 6 , Vällingby Centrum , Stockholm

Välkommen till ett välplanerat och hemtrevligt boende med helt perfekt läge, endast 3 minuters promenad från Vällingby Citys kärna! Lägenheten erbjuder ett ljust rum med gott om plats för både säng och soffa, ett charmigt kök med matplats och ett stambytt badrum. Klädkammaren är ett extra plus. Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Den inglasade balkongen i västerläge utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst. Lägenheten ligger på entréplanet från Mörsilsgatan och en våning upp utan insyn från baksidan. Välskött förening med låg avgift!

41 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 324 kr inkl. värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
11020144
Byggår:
1955
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Rymlig HALL med gott om plats för avhängning, dessutom får du plats med extra förvaringsmöbel. Golvet är av linoleum och nyligen ommålat med en ljusgrå golvfärg och väggarna är målade i vitt. Här i hallen finns även ingången till den rymliga klädkammaren! I klädkammaren är golvet också av linoleum och ommålat i en ljusgrå golvfärg. Väggarna är målade i vitt. I klädkammaren finns, utöver en bred klädstång och hyllplan, även en garderob som två skåp för praktisk förvaring.

I det väl tilltagna RUMMET finns det gott om plats för en sällskapsdel samt en sovdel. Här ligger ett ljust och snyggt laminatgolv och väggarna är målade i vitt. Längs ena kortsidan av rummet är det stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp till rummet. Här finner du även utgången till den inglasade balkongen. På balkongen ligger en trall för extra trevnad och dessutom går det att öppna upp inglasningen för de dagar man önskar mer öppet.

I KÖKET är det gott om utrymme samt många köksskåp som ger ordentligt med förvaringsmöjligheter! Här får du plats med matbord och stolar utan att det känns trångt. Golvet är av linoleum och ommålat till en ljusgrå färg och väggarna är målade i vitt. Bänkskiva av laminat och rostfri diskbänk med vitt kakel över. Spis och delad kyl och frys från Electrolux. De retro-charmiga skåpluckorna från 50-talet är ljust gröna, handtag och knoppar är rostfria och för den riktigt retro medvetna finns här också en "reda"-hylla med glaslådor!

När stambytet ägde rum sattes det ljusblått klinker och vitt kakel med en blå bård i DUSCHRUMMET. Ovanför handfatet sitter en spegel med skåp pch belysning. Duschvägg, handdukstork och toalettkommod, samt ett frostat fönster för ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 324 kr inkl. värme och vatten

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 700 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,366%

Andel av årsavgiften

1,519%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 september 2008
Energiprestanda: 116 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Skrivkortet 2

Övrigt

Källarförråd om ca 3 kvm i samma uppgång samt en matkällare.

Förening

Namn

Brf Skrivkortet 2

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Skrivkortet 2 bildades 2009 och består av tre sammanbyggda hus med totalt 69 lägenheter. Marken är friköpt. Adresserna är Mörsilsgatan 6-20, jämna nummer. I dagsläget har föreningen kvar 6 hyresrätter som utgör en dold tillgång och blir ett bra ekonomiskt tillskott när de säljs som bostadsrätter. Föreningen står för det obligatoriska bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Inga planer eller beslut finns gällande avgiftsändringar.

Stambyte av vatten- och avloppstammar har skett i olika etapper under åren 1996-1997, 2006 och 2008. 2012 installerades aptus portlåssystem med möjlighet för porttelefon uppkoppling. Under 2013 byttes alla fönster till energisnåla 3-glasfönster. I dagsläget pågår fasadrenovering och byte av yttertak. Fasaden kommer att bli äggskalsvit. Arbetena beräknas färdigställas till sommaren 2018. Efter det planerar föreningen att under de närmaste åren lägga ny asfalt på föreningens mark och renovera trapphusen.

Totalt 39 garageplatser hyrs ut för 330 kr (MC-storlek) - 725 kr/månad (bil) beroende på storlek. Fri parkering på gatan. Maila till styrelsen@skrivkortet2.se om du vill ställa dig i kö till en plats.

I föreningen finns flertalet cykelrum. Tvättstugan ligger i grannföreningen på Härjedalsgatan 41. Alla frågor angående tvättstuga samt hanteringen av nyckelbrickor hänvisas till Brf Hektografens styrelse.

Ekonomisk förvaltning sköts av BoVera Konsult AB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, båda betalas av köparen.

Husen är fiberanslutna via stadsnätet, mer info finns på www.bredbandsvaljaren.se. Alla bostadsrättsinnehavare betalar en avgift på 20 kr/månad för fiberinstallationen oberoende av om fiber används eller inte. Det går även att få tv och bredband via ComHem.

Besök gärna föreningens hemsida, http://skrivkortet2.se.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Arshad Salah Nima
360 m
Coop Vällingby Centrum
360 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
400 m
Spånga centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Parkleken Grötfatet
320 m
Förskola Daghem Skattegårdsvägen 61
360 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
5,8 km
Grundskolor
Al-Azharskolans Särskola
480 m
Minnebergsskolan
480 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
480 m
Walthers Gymnasium Vällingby
1,1 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
4,6 km
Teologiska högskolan Stockholm
4,6 km
Banker
FOREX Bank
370 m
Nordea Bank AB
380 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2 km
Golfstar Bromma
4,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
410 m
Vällingby Bollplan
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
410 m
Nälstaspåret Motionsspår
680 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte