Mörsilsgatan 18

Bilder

  • Såld!
  • Ljus öppen planlösning
  • Underbara sällskapsytor
  • Matplatsen inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner
  • Köket har väldisponerade ytor
  • Köksdetaljer

Mörsilsgatan 18 , Vällingby Centrum , Stockholm

Välkommen till denna underbart ljusa och välplanerade 3:a på populär adress. Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Båda sovrummen är väl tilltagna och ligger åtskilda med en klädkammare mellan. Fräscht, stambytt badrum med tvättmaskin. Den härliga balkongen har ett fint läge högst upp i huset med många soltimmar och fri utsikt. Stora delar av lägenheten har renoverats under 2015-2016.

Välskött förening med låga avgifter och en god ekonomi som visar plusresultat i årsredovisningen. Föreningens 7 hyresrätter är en stor tillgång då de kommer att säljas av succesivt. Marken innehas med äganderätt. Lediga garage finns att hyra för 725 kr/månad och längs med gatan finns gott om lediga p-platser. Fiberanslutning via öppna stadsnätet eller internetanslutning via ComHem.

Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata med 3 minuters promenad till Vällingby C med tunnelbana, goda busskommunikationer samt ett stort utbud av butiker och restauranger. Även simhall, ridskola och idrottsplatser finns i området. Vackra promenadstråk i Grimsta naturreservat där du kan njuta av naturen och fina badplatser vid Mälarens strand.

68 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 317 kr inkl. värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
3
Byggår:
1955
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

68 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas av en hall med ett grått slitstarkt Pergogolv och ljust målade väggar med en vacker blommig fondtapet. En garderob och ett städskåp med skjutdörrar erbjuder förvaring.

BADRUM
Till vänster i hallen ligger det fräscha, stambytta badrummet från 2005 med vitt klinkergolv och kaklade väggar i vitt och grått. Utrustat med dusch, vägghängd wc, tvättställskommod, spegelskåp, tvättmaskin och ett vädringsfönster.

KÖK/VARDAGSRUM
Perfekta sällskapsytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och rikligt ljusinsläpp från motsatta väderstreck. Matplatsen inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. Väggarna pryds av ljusa tapeter med en fondvägg och på golvet ligger grått Pergogolv. Utgång till den soliga balkongen i sydvästläge. Köket renoverades 2016 med bibehållen 50-talsstomme. Nylackerade skåpluckor i ljusgrå kulör med beslag av skålhandtag och porslinsknoppar. Vitt kakel över de mörka laminatbänkskivorna. Redahylla i original från 50-talet. Full maskinell utrustning med separat kyl och frys från Cylinda 2014, spis från Bosch 2014, diskmaskin från Cylinda modell äldre och köksfläkt från Futurum.

SOVRUM 1
Ett rogivande sovrum med ekparkettgolv och ljusa målade väggar. En vägg är klädd i vitmålad träpanel. Smart förvaring tack vare en garderob med skjutdörrar. Båda sovrummen har en bra storlek med plats för dubbelsäng.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet har ljust målade väggar och ekparkettgolv.

KLÄDKAMMARE
Mellan sovrummen finner du en klädkammare som erbjuder smart förvaring. Ljust tapetserade väggar och grå filtmatta på golvet. Fast inredning i form av två klädstänger och tre hyllplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 317 kr inkl. värme och vatten

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,949%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 september 2008
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Skrivkortet 2

Övrigt

Till bostadsrätten hör ett källarförråd på ca 3 kvm som du finner i samma port. Det finns även en mindre matkällare.

Förening

Namn

Brf Skrivkortet 2

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Skrivkortet 2 bildades 2009 och består av tre sammanbyggda hus med totalt 69 lägenheter. Marken är friköpt. Adresserna är Mörsilsgatan 6-20, jämna nummer. I dagsläget har föreningen kvar 6 hyresrätter som utgör en dold tillgång och blir ett bra ekonomiskt tillskott när de säljs som bostadsrätter. Föreningen står för det obligatoriska bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Inga planer eller beslut finns gällande avgiftsändringar.

Stambyte av vatten- och avloppstammar har skett i olika etapper under åren 1996-1997, 2006 och 2008. 2012 installerades aptus portlåssystem med möjlighet för porttelefon uppkoppling. Under 2013 byttes alla fönster till energisnåla 3-glasfönster. I dagsläget pågår fasadrenovering och byte av yttertak. Fasaden kommer att bli äggskalsvit. Arbetena beräknas färdigställas till sommaren 2018. Efter det planerar föreningen att under de närmaste åren lägga ny asfalt på föreningens mark och renovera trapphusen.

Totalt 39 garageplatser hyrs ut för 330 kr (MC-storlek) - 725 kr/månad (bil) beroende på storlek. Fri parkering på gatan. Maila till styrelsen@skrivkortet2.se om du vill ställa dig i kö till en plats.

I föreningen finns flertalet cykelrum. Tvättstugan ligger i grannföreningen på Härjedalsgatan 41. Alla frågor angående tvättstuga samt hanteringen av nyckelbrickor hänvisas till Brf Hektografens styrelse.

Ekonomisk förvaltning sköts av BoVera Konsult AB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, båda betalas av köparen.

Husen är fiberanslutna via stadsnätet, mer info finns på www.bredbandsvaljaren.se. Alla bostadsrättsinnehavare betalar en avgift på 20 kr/månad för fiberinstallationen oberoende av om fiber används eller inte. Det går även att få tv och bredband via ComHem.

Besök gärna föreningens hemsida, http://skrivkortet2.se.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Vällingby Centrum
290 m
Arshad Salah Nima
300 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
320 m
Spånga centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Regnbågen Förskola Bräckegatan
350 m
Parkleken Grötfatet
390 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
5,9 km
Grundskolor
Al-Azharskolans Särskola
480 m
Minnebergsskolan
480 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
480 m
Walthers Gymnasium Vällingby
1,2 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
4,5 km
Teologiska högskolan Stockholm
4,5 km
Banker
FOREX Bank
290 m
Nordea Bank AB
290 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
1,9 km
Golfstar Bromma
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
390 m
Vällingby Bollplan
450 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
390 m
Nälstaspåret Motionsspår
720 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte