Abiskovägen 6, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Abiskovägen 6!
  • Hemtrevligt kök
  • Ljus matplats
  • Köket erbjuder generöst med förvaring
  • Vardagsrum med stora fönsterpartier

Abiskovägen 6, 1 tr , Vällingby Centrum , Stockholm

Välkommen till denna hemtrevliga 3:a i populära Brf Kapprocken! Fint hörnläge en trappa upp i huset. Bostaden erbjuder ett fint kök, ett ljust vardagsrum, två bra sovrum och ett stambytt badrum. Den stora balkongen i västerläge är ett extra plus. Utmärkt förvaring med klädkammare i lägenheten och två förråd i källaren. Ett bekvämt boende med hiss i huset. Välskött förening med god ekonomi. Närhet till kommunikationer, Vällingby City och vacker natur.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 523 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1954
Driftskostnad:
262 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas av en rymlig hall med kork-o-plastgolv och vitmålade stråtapeter på väggarna. Utmärkt förvaring med en stor garderob och ett linneskåp. I anslutning till hallen finner du även en klädkammare med ytterligare förvaringsutrymme.

BADRUM
Stambytt badrum med ett beige klinkergolv och vitkaklade väggar med en bård som matchar golvet. Utrustat med en dusch, duschvägg, wc, tvättställ, spegel, badrumsskåp och en toppmatad tvättmaskin från Electrolux.

SOVRUM 1
Det första sovrummet har ekparkettgolv, vitmålade väggar och tre lösa garderober. Ingång från hallen. Tidigare fanns en dörröppning mellan detta sovrum och vardagsrummet. Dörren finns kvar men öppningen är igenbyggd.

VARDAGSRUM
Ett underbart sällskapsrum med ett rikligt ljusinsläpp och en generös yta. Vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till den härliga balkongen som har trätrall på golvet. Balkongen inbjuder till trevliga fikastunder med familj och vänner. Till öppningen mellan hallen och vardagsrummet finns en vacker originaldörr med glaspartier.

SOVRUM 2
Ingång från både köket och från vardagsrummet till det andra sovrummet, som även kan användas som matsal. Ekparkettgolv, vitmålade väggar, två inbyggda garderober och ett linneskåp. Båda sovrummen har en bra storlek.

KÖK
Ett hemtrevligt kök i välbevarat originalskick. Vita köksluckor, vitt kakel, rostfri diskbänk och träbänkskivor. Spis och kombinerad kyl/frys från Husqvarna. Köksfläkt från AEG. Matplatsen rymmer utan problem 6 middagsgäster. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger kork-o-plast.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1, hiss finns

Avgift

3 523 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

3 146 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 176 kr
Försäkring: 970 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,30683%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2008
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till bostadstätten hör ett källarförråd om ca 4 kvm och en matkällare.

Förening

Namn

Kapprocken

Om föreningen

På föreningens fastigheter finns 17 bostadshus byggda år 1954-1955. Totalt är det 353 lägenheter och 17 lokaler. Föreningen är mycket välskött med låg belåning och god ekonomi, det är en av Vällingbys äldsta föreningar. Medlemmar har tillgång till 6 tvättstugor. De finns på Kirunagatan 45, 54 samt Abiskovägen 12. På Kirunagatan 52 ligger föreningens samlingslokal. Stambyte genomfördes 2000-2001 då man även bytte delar av elen. Under de senaste åren har även fasaderna renoverats för 3-planshusen på Kirunagatan och alla lägenheter har fått nya fönster och balkongdörrar. Man har även installerat fiber. Under 2017 planeras fasadrenoveringar på Abiskovägen.

Tv via ComHem eller Ownit som tillsammans med CanalDigital erbjuder tv via bredbandsbolaget. Fiberbredband via Ownit för 200 kr/mån (100/100 Mbit/s) alternativt via ComHem.

ISS Ekonomiförvaltning AB sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har 55 garageplatser och 80 p-platser. Hyran för dessa ligger mellan 147-400 kr/månad. För närvarande är det kö till samtliga platser. ISS Ekonomiförvaltning är ansvariga för kölistorna, tel 0771-18 10 20.

Telefon till föreningen är 08-38 25 09. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.kapprocken.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Swedasia Livs och Tobak AB
480 m
Coop Vällingby Centrum
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
660 m
Spånga centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Abisko
40 m
Föräldrakooperativet Käpphästen Förskola
110 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
5,5 km
Grundskolor
Minnebergsskolan
250 m
Al-Azharskolans Särskola
250 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
250 m
Walthers Gymnasium Vällingby
730 m
Universitet & Högskolor
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
5 km
Teologiska högskolan Stockholm
5 km
Banker
Nordea Bank AB
670 m
FOREX Bank
670 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2 km
Komethallen AB
4,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
370 m
If Brommapojkarna
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
370 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte