Liljeörnsgränd 7, 1tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong med plats för din utegrupp
  • Rymlig balkong  mot söder
  • Vardagsrum med utgång till balkong i söderläge
  • Vardagsrum mot sovrum
  • Sovrum med stor skjutdörrsgarderob

Liljeörnsgränd 7, 1tr , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

Stor 2:a som har nästan allt! Lägenheten erbjuder stora ytor i alla rum i mycket gott skick, genomgående ekparkettgolv och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Här finns även en stor och välinredd klädkammare som kan nyttjas som ett extra sovrum för den som behöver. Fiberanslutning med 100mb bredband och sist men inte minst en stor balkong med plats för din utegrupp i soligt sydvästläge!

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 575 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2007
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Rymlig och inbjudande entré och hall. Innanför ytterdörren är golvet av praktiskt klinker som är lätt att torka av från smutsiga skor, och i resterande hall av smakfull 3-stavs ekparkett. Väggarna är klädda i ljusa tapeter. Från hallen tar du dig till lägenhetens stora klädkammare, badrummet och till sällskapsytorna i vardagsrum och kök.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med klinker och golvvärme. I badrummet finns gott om förvaring för dina hygienartiklar i spegelskåp och i vägghängt högskåp. Här finns också WC, handfat, handukstork, glasdusch och tvättmaskin och torktumlare i tvättpelare. Tvättmaskinen och torktumlaren är båda från Electrolux varav torktumlaren från 2008 och tvättmaskinen är helt ny från december 2015.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med 3-stavs ekparkett och ljusa tapeter. Från vardagsrummet tar du dig ut på lägenhetens stora balkong belägen i soligt sydvästläge.

KÖK
I öppen planlösning från vardagdrummet finner du köket. Väggarna är ljust tapetserade vid matplatsen och golvet är av samma 3-stavs ekparkett som i vardagsrum. Köket är ett smakfullt Vedum-kök och har träfärgade luckor med handtag i borstat stål. Stänkskyddet är i grön mosaik och arbetsbänken i grå laminat som också har en nersänkt diskho. Alla vitvaror är i rostfritt och är från Electrolux samt består av en integrerad köksfläkt, spishäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Samtliga vitvaror är från 2008.

SOVRUM
Generöst sovrum med skjutdörrsgarderober, golv i 3-stav ekparkett och tapetserade väggar.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare som kan nyttjas som ett extra sovrum för den som är i behov av det. Golvet är i 3-stavs ekparkett och väggarna är målade i vitt. Välinredd med hyllor och två garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

4 575 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Driftskostnad

4 809 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 362 kr
Försäkring: 2 447 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,80549%

Andel av årsavgiften

0,80549%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

4-8:e april

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2007

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2010
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Farstun 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd.
Tvättstuga, cykelförråd och miljöstation finns i separata små stugor på innergården. På vinden finns ytterligare cykelförråd samt även barnvagnsförråd.

Förening

Namn

Brf Salongen

Om föreningen

Brf Salongen består av 4 flerbostadshus med totalt 105 lägenheter på gatorna Astrakangatan, Liljeörnsgränd och Liljeörnsgatan. Tillhörande finns ett garage där föreningen disponerar 46 platser (ca 700 kr/mån) och det fins även 25 p-platser ute (ca 350 kr/mån). Kontakta styrelsen för mer information. Föreningen har gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga på innergården.

Kabel-TV genom Com Hem och Bredband genom Bravo eller Com Hem. Fiberanslutning finns med bredbandshastighet upp till 100/100mb.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften på 448 kr och betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brf-salongen.se.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast ca 500 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek, vårdcentral mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Fri parkering finns längs med astrakangatan och Liljeörnsgatan. Det går även att hyra parkering från föreningen, både i garage och p-plats utomhus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Mh Event Finance
80 m
Handlar'n Sattars Livs
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,8 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor Johannelund
160 m
Familjedaghem Bambolino
190 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
4,4 km
Grundskolor
Vinstagårdsskolans Särskola
480 m
Loviselundsskolans Särskola
670 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
680 m
Hässelby Gymnasium
1,1 km
Universitet & Högskolor
Pro:s Folkhögskola
6,1 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
6,2 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
390 m
Handelsbanken Vällingby
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,9 km
Viksjö Golfklubb
3,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hässelängens BP
880 m
Hässelby Idrottsplats
940 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,5 km
Nälstaspåret Motionsspår
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte