Östersundsgatan 7

Bilder

  • Såld!
  • Öppen planlösning
  • Kök
  • Vardagsrum med ingång till sovrum
  • Sovrum
  • Utsikt från lägenheten

Östersundsgatan 7 , Vällingby Råcksta , STOCKHOLM

Nyproducerad lägenhet om 54 kvm med perfekt planlösning, på våning 11. Möjlighet att göra om till en 3:a. Genomgående ekparkett, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två rymliga klädkammare. Stort och helkaklat duschrum. I huset finns även café, takterrass och gym. Med närhet till shopping, t-bana och naturreservat har lägenheten ett perfekt läge.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 925 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
11, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1103
Byggår:
2014-2015

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Östersundsgatan! En mycket trevlig lägenhet med fina materialval. Nyskick och med en trivsam ljus atmosfär.

HALL:
Välkomnande och rymlig hall med bra förvaring i form av en klädavhägningsplats, en garderob och ett städskåp. Den generösa takhöjden och det genomgående ekparkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget. Ingång till klädkammare.

VARDAGSRUM:
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskapsyta. Härligt fönsterparti och två franska balkonger som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Öppen planlösningen mot kök.

KÖK:
Modernt och välplanerat kök. Vit skåpinredning, svart kakel samt mörk arbetsbänk gör köket stilfullt. Stor rostfri diskbänk, spis och spiskåpa. Förberett för diskmaskin (diskmaskinen ingår ej). Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM:
Sovrum med plats för dubbelsäng och rymlig arbetsplats. Även här är det för lägenheten genomgående fint ekparkettgolv och målade väggar. Ingång till klädkammare.

DUSCHRUM:
Stort duschrum med vitt kakel och mörkgrå klinker på golv. Vägghängd wc, dusch, handfat, spegel och väggskåp.

KLÄDKAMMARE:
Två klädkammare med hyllor och stänger för smart förvaring. Kan öppnas upp för att göra ett extra sovrum (fönster saknas).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 14, hiss finns

Avgift

2 925 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Andel i föreningen

0,4035%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2014-2015

Energideklaration

Ej utförd.

Övrigt

I huset finns restaurang, café, takterrass och gym.

Samtliga lägenheter förses med undermätare för el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning.

Föreningen har tecknat avtal med Telia för tv, som levereras via bredbandsnätet. I månadsavgiften ingår basutbudet för tv. Fler kanaler, telefoni och bredband kan beställas via Telia.

Övrigt

Förråd i källarplanet.

Tvättstuga på samma våningsplan.

Förening

Namn

Brf Råck 16

Om föreningen

Brf Råck 16 består av ett flerbostadshus med sammanlagt 231 lägenheter och 3 lokaler. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-4 rok på 27-97 kvm. Huset uppfördes på 50-talet som en kontorsfastighet och är idag k-märkt. Under 2013/2014 byggdes huset om till bostadsrättslägenheter i Peabs regi och inflyttning skedde under 2015. Besök gärna föreningens hemsida, https://www.rack16.se.

På plan 16 i huset finns det en takterrass och en samlingslokal i anslutning till terrassen. Samlingslokalen kan hyras för 250 kr/dygn och är utrustad med kök, matplats, bastu och dusch. På samma plan finns även en biosalong med 27 sittplatser. Gästlägenheten på våning 3 är på 30 kvm med 4 bäddar och kan hyras för 250 kr/natt. Varje våningsplan 3-15 har en egen tvättstuga med maskiner från Miele och eget barnvagnsrum. Grovtvättstuga ligger på plan 2. Soprum och cykelrum ligger på entréplanet. Ett gym som har öppet dygnet runt finner du på våning 1 och 2. I anslutning till husets entré finns en mindre livsmedelsbutik.

Ekonomisk förvaltning sköts av MBF Förvaltning. Överlåtelseavgiften på 1 120 kr och pantsättningsavgiften på 448 kr betalas av köparen.

Föreningen har tecknat en kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter, vilket innebär att köparen inte behöver ha ett bostadsrättstillägg på sin hemförsäkring.

Tv och internet via Telia. Grundutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns till fiber med upp till 1000 Mbit/sek.

Parkeringsplats kan hyras i P-hus Råcksta för ca 500 kr/månad genom Stockholm Parkering, Tel: 08 - 772 96 00, E-post: kundservice@stockholmparkering.se.

Om området

Vällingby Råcksta

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid Mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv.

Kommunikation

150 meter till Råcksta tunnelbanestation, därifrån tar du dig till City på cirka 25 min. Med buss 115 tar du dig till Vällingby på några minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närliggande Vällingby City (2 min med tunnelbanan) finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I området finns flertalet skolor, förskolor och trygghetsboende för de äldre. Förskolor som bland annat "Planket" ligger på gångavstånd (ca 500 meter) ifrån lägenheten. På gångavstånd finns även skolor som till exempel Vällinby skolan (årskurs F-9, ca 1 km) Beckombergaskolan (årskurs F-5, ca 1 km).

I närheten

Livsmedelsbutiker
Adams Mat Butik
290 m
Circle K
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,1 km
Spånga centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tabulatorn Förskola
190 m
Dialog förskolan
400 m
Grundskolor
Förskolan Björnsonsgatan 132
780 m
Vällingbyskolan Särskola Villan
920 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
630 m
ESS-gymnasiet
1,5 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,3 km
Banker
SEB
1 km
Handelsbanken Vällingby
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
1 km
Golfstar Bromma
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råcksta Bollplan
310 m
Blackeberg Östra Bollplan
470 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
890 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte