Vittangigatan 1

Bilder

  • Såld!

Vittangigatan 1 , Vällingby Centrum , Stockholm

Nu har du chansen att bli ägare till denna smakfullt nyrenoverad 3:a högst upp i huset! Ett oslagbart läge med milsvid vy utan insyn. Vackra ekparkettgolv och vitmålade väggar ger en neutral bas och utrymme för din personliga stil. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör bostaden extra tilltalande. Ta en extra titt på det moderna köket med rostfria vitvaror, allt från 2015. Två fina sovrum med en bra storlek och ett stort förråd med plats för både förvaring och arbetshörna. Badrummet är stambytt och utrustat med tvättmaskin. Den inglasade balkongen har en helt fantastisk utsikt. När vädret tillåter ser du både Kaknästornet och Globen. Lägenheten är ovanligt tyst tack vare läget högst upp i huset och nästintill utan grannar.

Centralt läge i Vällingby C med utmärkta kommunikationer, restauranger och fanstastisk shopping. I närområdet finns även vackra naturområden och badplatser vid Mälaren.

58 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 950 kr inklusive värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
10, hiss finns
Byggår:
1953
Driftskostnad:
274 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas in av en rymlig hall med vitmålade väggar, ekparkettgolv och en inbyggd garderob för ytterkläder. Ytterdörren är en säkerhetsdörr. Från hallen har du access till alla rum i lägenheten utom ett av sovrummen som du når via vardagsrummet.

FÖRRÅD/ARBETSRUM
Ett stort lyxigt förråd med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Det första sovrummet har ekparkettgolv, vitmålade väggar och ett mindre fönster.

BADRUM
Fräscht stambytt badrum med vitt klinkergolv och kaklade väggar i vitt och blått. Utrustat med dusch, vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp, tvättställning och ett frostat fönster som ger ljusinsläpp även här. Tvättmaskin från Bosch.

KÖK/VARDAGSRUM
Ljusinsläpp från två väderstreck och den öppna planlösningen ger en trivsam atmosfär. Även här ekparkettgolv och vitmålade väggar. Stilrent kök från IKEA med vita köksluckor, vitt kakel och ekbänkskivor. Full maskinell utrustning med en kombinerad kyl/frys från Simens, spishäll, köksfläkt från IKEA samt diskmaskin och ugn från Whirlpool.

SOVRUM 2
Ett ljust rum med stora fönsterpartier, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Plats finns för dubbelsäng. Utgång till den inglasade balkongen som utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst.

Badrummet stambyttes ca 2005. Allt annat i lägenheten är renoverat av hantverkare 2015 med nytt kök, enhetliga ekparkettgolv, vitmålade väggar och innertak samt nya socklar, dörrfoder och innerdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 10, hiss finns

Avgift

2 950 kr inklusive värme och vatten

Andel i föreningen

1,5629%

Andel av årsavgiften

1,5628%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 augusti 2008
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 288 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 184 kr
Försäkring: 1 104 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Ett tillhörande källarförråd finns intill tvättstugorna.

Förening

Namn

Brf Reversalet i Vällingby

Om föreningen

Byggnaderna är från 1953 och föreningen förvärvade fastigheten 2014. Totalt finns 85 lägenheter, varav 55 bostadsrätter och 30 hyresrätter vid ombildningen. Dessutom finns 4 hyreslokaler.

Höghuset på Vittangigatan 1 stambyttes 2005 och låghuset på Årevägen stambyttes 1994-2008. Balkonger och fasader renoverades i början av 2000-talet på låghuset - höghuset något tidigare. Yttertak på låghuset är bytt under tidigt 2000-tal - äldre skick på höghuset. Föreningen planerar att byta fönster under 2016 eller 2017. I höghuset finns en nyrenoverad gästlägenhet som kommer kunna hyras av föreningens medlemmar.

Tvättstugor finns i källaren på Vittangigatan 1. Fräscht och modern med klinkergolv och kaklade väggar samt installationer och maskiner från 2012. Cykelrum finns på Vittangigatan 1, lättillgängligt på entréplanet. I anslutning till höghuset på Vittangigatan 1 finns även en miljöstation.

Tv och bredband levereras via Comhem. Se www.comhem.se för prislista.

Överlåtelseavgiften är på 1 108 kr och pantsättningsavgiften är 443 kr, båda betalas av köparen. Restate sköter även den ekonomiska förvaltningen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.reversalet.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer.

I närheten

Livsmedelsbutiker
City Gross M.A.T.
140 m
LiDL
140 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
200 m
Spånga centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Daghem Jämtlandsvägen 118
220 m
Jämtlandsgatan Förskola
220 m
Kollektivtrafik
Vällingbydepån
70 m
Vällingby
220 m
Grundskolor
Vällingbyskolans Särskola
470 m
Vällingbyskolan Särskola Torpet
470 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
1,5 km
Yrkeslyftet Vård & Omsorgsutbildningar AB
2,6 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
2,2 km
Banker
SEB
120 m
Handelsbanken Vällingby
150 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
S.A.T.S Sports Club
310 m
Vällingby Bollplan
500 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
1,4 km
Kaananbadet Ö Mälaren
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte