Persikogatan 83

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Persikogatan 83!
  • Mysig inglasad balkong med många härliga soltimmar
  • Ljus öppen planlösning
  • I köket blir matlagningen ett nöje
  • Ljusa färgval ger en neutral bas i hela bostaden

Persikogatan 83 , Hässelby Strand , Stockholm

Tilltalande hörnlägenhet i nyskick! Detta är ett idylliskt boende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Lägenheten färdigställdes i januari 2015 och präglas av genomtänkta ytor med hög modern standard. Den fasta inredningen är ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil. Generösa fönsterpartier i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Det exklusiva Vedumköket smälter naturligt ihop med vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en härlig rymd. Köket är fullt utrustat, även med diskmaskin. Sovrummet har fönster i varierande storlekar och plats för både dubbelsäng och förvaring. Fräscht badrum med tvättavdelning och access från både hall och sovrum. Den inglasade balkongen har infravärme och utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst. Balkongen ligger i bästa söderläge och har sjöglimt. Perfekta förvaringsmöjligheter med garderober i lägenheten och ett källarförråd som du enkelt når med hissen. I huset finns även trevliga gemensamhetsutrymmen för föreningens medlemmar, så som relaxavdelning och övernattningsrum. Föreningens gård kommer att ställas i ordning med växtligheter och gemensam uteplats.

I Brf Stationen bor du med absolut närhet till tunnelbanan samtidigt som vackra grönområden, fina badstränder och småbåtshamnar finns bara ett stenkast bort. Med tunnelbanan når du butiker och restauranger i Vällingby City på 5 min och på en dryg halvtimme är du vid Stockholms Central.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 950 kr inkl. värme och normalförbrukning vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2014/2015
Driftskostnad:
391 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av ljusinsläppet från de tilltagna fönsterpartierna. På golvet ligger ett snyggt och slitstarkt klinker i mörkgrå kulör och väggarna är vitmålade. Smart förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar, två vita och en spegel. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

BADRUM
Till höger i hallen kommer du in till det fräscha helkaklade badrummet med vita väggar och ett mörkgrått klinkergolv som även pryder väggarna i duschhörnan. Behaglig golvvärme värmer kalla fötter. Badrummet är utrustat med svängbara duschväggar från Hafa, toalett, spegelskåp med inbyggd belysning och en snygg tvättställskommod från Svedbergs. Tvättavdelning med en svart arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

VARDAGSRUM
Rakt fram i hallen kommer man in i det trivsamma vardagsrummet som badar i ljus. På golvet ligger lamellparkett i ek och väggarna är vitmålade.

KÖK
Det läckra köket gör matlagningen till ett rent nöje. Vita skåpluckor och vitt kakel över den mörka arbetsbänken i laminat. Köket är utrustat med en kombinerad kyl och frys, diskmaskin, spishäll och inbyggd ugn i vitt utförande, samt en rostfri fläktkåpa. Köket har väldisponerade ytor och bra förvaring. Utgång till den härliga balkongen.

BALKONG
Möblerbar balkong om ca 6 kvm med ett underbart hörnläge och många härliga soltimmar. På golvet ligger trätrall.

SOVRUM
Sovrummet har en bra storlek och inbjuder till det man önskar, lugn och ro. Vitmålade väggar, lamellparkett i ek på golvet och två garderober. Ingång från köket och från badrummet.

Lägenheten har en takhöjd på ca 2,60 cm. Persienner finns till alla fönster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 950 kr inkl. värme och normalförbrukning vatten

Driftskostnad

4 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,586%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014/2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Hundgården 2

Övrigt

Till bostadsrätten hör ett rymligt förråd som ligger på våningen under lägenheten.

Förening

Namn

Brf Stationen 1

Om föreningen

Brf Stationen omfattar ett flerbostadshus med sammanlagt 68 lägenheter och 7 lokaler. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1-3 rok mellan 33-76 kvm. Föreningen har bland annat inkomst i form av hyresintäkter för lokalerna på entréplanet. Huset byggdes av Hökerum Bygg AB. Ekonomisk förvaltning sköts av Fastighetsägarna Stockholm och teknisk förvaltning ansvarar HSB för.

Föreningens medlemmar har tillgång att hyra en gemensam relaxavdelning med bastu och ett övernattningsrum med två bäddar. Det finns även ett gemensamt cykel- och barnvagnsrum.

Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser i angränsande parkeringshus. Uteplatserna kostar 600 kr/mån och platserna under tak 950 kr/månad. För närvarande är det kö, styrelsen ansvarar för kölistan.

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med natursköna motionsspår.

Kommunikation

I direkt anslutning till fastigheten finner ni tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum precis utanför huset där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Handlar'n Sattars Livs
1,1 km
Mh Event Finance
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,3 km
Vällingby City
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Maltesholmsskolan Fritidshem
60 m
Förskola Maltesholmsv. 150
110 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
5,1 km
Grundskolor
Loviselundsskolans Särskola
920 m
Vinstagårdsskolans Särskola
1,7 km
Gymnasium
Hässelby Gymnasium
290 m
Walthers Gymnasium Vällingby
1,9 km
Universitet & Högskolor
Tekniska Högskolans Flygklubb
6,3 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
1 km
Handelsbanken Vällingby
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,5 km
Hässelby Golfklubb
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Malteholmsskolans Bollplan
220 m
Hässelängens BP
930 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
2,1 km
Nälstaspåret Motionsspår
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte