Kirunagatan 32

Bilder

  • Såld!
  • Fint vardagsrum
  • Vacker originalparkett och inbyggda spotlights
  • Mysig soffhörna
  • Lyxigt nyrenoverat kök
  • Ljus öppen planlösning

Kirunagatan 32 , Vällingby Centrum , Stockholm

Välkommen till denna tilltalande 2:a i utmärkt skick! Detta är ett riktigt drömboende för dig som har högt ställda krav på stil och komfort. Bostaden präglas av hög modern standard med en ljus öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den fasta inredningen har en neutral bas för att ge plats åt din personliga stil. Högt läge med fin utsikt och en härlig balkong. Stambytt badrum. Populär förening med välskött ekonomi. Närhet till goda kommunikationer, Vällingby City och vacker natur.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 037 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
1954
Driftskostnad:
434 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall med grått klinkergolv, vitmålade väggar och inbyggda spotlights i taket. Två garderobsväggar med spegelskjutdörrar erbjuder smart förvaring. En stor öppning mot vardagsrummet ger extra ljusinsläpp till hallen.

BADRUM
Till vänster i hallen är ingången till det stambytta badrummet som har vitkaklade väggar och grönt klinker på golvet. Här finns dusch, wc, tvättställ, spegel, badrumsskåp och ett frostat fönster samt plats för tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Ljus öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger ett fint ljusflöde och härliga sällskapsytor. Den tilltagna golvytan ger plats för både matbord och soffhörna. Vacker originalparkett på golvet, vitmålade väggar och inbyggda spotlights i taket. Inbyggda sladdar i väggen till högtalare. Utgång till den möblerbara balkongen med vacker vy.

KÖK
Ett riktigt drömkök med stilrena färg och materialval. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Inbyggda spotlights i taket. Vita skåpluckor och grått kakel över ekbänkskivorna. Smarta funktioner med utdragbart hörnskåp och dolda extralådor. Från fönstret över diskhon har du en fantastisk utsikt. Full maskinell utrustning med en integrerad kyl/frys och köksfläkt från IKEA, induktionshäll från Cylinda, inbyggd ugn och mikro från Electrolux och diskmaskin från Siemens.

SOVRUM
Sovrummet har en bra storlek och ingång från vardagsrummet. Gott om plats för dubbelsäng och en inbyggd garderob. Väggarna är vitmålade med en blommig fondtapet och på golvet ligger ekparkett. Persienner finns till alla fönster i kök, vardagsrum och sovrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

3 037 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

5 213 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 607 kr
Försäkring: 1 606 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,26457%

Byggnad

Byggnadstyp

Höghus med hiss

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2008
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till bostadsrätten hör ett vindsförråd på ca 4,3 kvm och en matkällare.

Förening

Namn

Kapprocken

Om föreningen

På föreningens fastigheter finns 17 bostadshus byggda år 1954-1955. Totalt är det 353 lägenheter och 17 lokaler. Föreningen är mycket välskött med låg belåning och god ekonomi, det är en av Vällingbys äldsta föreningar. Medlemmar har tillgång till 6 tvättstugor. De finns på Kirunagatan 45, 54 samt Abiskovägen 12. På Kirunagatan 52 ligger föreningens samlingslokal. Stambyte genomfördes 2000-2001 då man även bytte delar av elen. Under de senaste åren har även fasaderna renoverats för 3-planshusen på Kirunagatan och alla lägenheter har fått nya fönster och balkongdörrar. Man har även installerat fiber. Under 2017 planeras fasadrenoveringar på Abiskovägen.

Tv via ComHem eller Ownit som tillsammans med CanalDigital erbjuder tv via bredbandsbolaget. Fiberbredband via Ownit för 200 kr/mån (100/100 Mbit/s) alternativt via ComHem.

ISS Ekonomiförvaltning AB sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har 55 garageplatser och 80 p-platser. Hyran för dessa ligger mellan 147-400 kr/månad. För närvarande är det kö till samtliga platser. ISS Ekonomiförvaltning är ansvariga för kölistorna, tel 0771-18 10 20.

Telefon till föreningen är 08-38 25 09. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.kapprocken.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Swedasia Livs och Tobak AB
330 m
Coop Vällingby Centrum
530 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
540 m
Spånga centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Al-Azharskolans Särskola
110 m
Al-Azhar Förskola
110 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
5,6 km
Grundskolor
Al-Azharskolans Särskola
110 m
Minnebergsskolan
110 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
110 m
Walthers Gymnasium Vällingby
880 m
Universitet & Högskolor
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
4,9 km
Teologiska högskolan Stockholm
4,9 km
Banker
Handelsbanken Vällingby
540 m
Nordea Bank AB
560 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
1,8 km
Golfstar Bromma
4,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
240 m
If Brommapojkarna
510 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
240 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte