Råcksta gårdsväg 21, 2tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Rymlig matplats
  • Kök
  • Kök mot vardagsrum
  • Vardagsrum

Råcksta gårdsväg 21, 2tr , Vällingby Råcksta , Stockholm

Välplanerad och ljus 4:a i TOPPSKICK med härlig atmosfär! Ekparkett i alla rum samt badrum med kakel och klinker. Balkongläge mot söder. Bra läge med ca 2 min promenadavstånd till Råcksta tunnelbana. Lugnt område med närhet till näreservice, shopping och grönområden. Välskött förening med god ekonomi. Kabel-TV, bredband och ip-telefoni via Telia Tripleplay ingår i avgiften!

82 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 839 kr inkl värme, kallvatten, kabel-tv, bredband & iptelefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
31203
Byggår:
2012
Driftskostnad:
646 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Ljus och inbjudande hall med parkettgolv från Tarkett och vitmålade väggar. Här finns hatthylla och plats för skoställ samt en garderob som praktiskt gömmer undan de ytterkläder man inte vill ska hänga framme.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med vackert ljusinsläpp ifrån stora fönster och balkongdörr längs vardagsrummets ena kortsida. Golvet är parkettgolv ifrån Tarkett och väggarna är vitmålade samt med en smakfullt ljust mintgrön fondvägg.

KÖK
Modernt och praktiskt parallellkök som gör din matlagning enklare med alla dina köksredskap nära dig, utan att kännas trångt! Här finns också en stor matplats med plats för köksbord och stolar för 6 personer. Vid matplatsen har man ett rikligt ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck. Köksluckorna är vita med rostfria handtag och med den svartspräckliga bänkskivan i laminat får köket en snygg kontrast. Ovanför bänkskivan sitter vitt kakel. All den maskinella utrustningen är ifrån Siemens och består av spishäll, inbyggnadsugn under hällen, integrerad köksfläkt, inbyggnadsmicro i högskåp och separat kyl och frys i full höjd. Väggarna är målade i vitt samt med en fondvägg i en ljust grå kulör och parkettgolv ifrån Tarkett.

BADRUM
Väldigt rymligt och helkaklat badrum i vitt med klinker i en svart-grå kulör. Här finns den egna tvätthörnan med tvättmaskin och torktumlare ifrån Siemens och ovanför dem sitter en praktiskt bänkskiva att tex kunna vika sin tvätt på. Badrummet har väldigt gott om förvaringsplatser i form av tre väggskåp samt ytterligare ett skåp i toalettkommoden. Ovanför kommoden sitter en spegel med belysning. Här finns också toalett och badkar med duschstång.

GÄSTTOALETT
I gästtoaletten är väggarna målade i vitt och golvet är av klinker i en svart-grå kulör. Här finns toalett och handfat med spegel ovanför. Ovanför handfatet sitter vitt kakel.

SOVRUM 1
Större sovrum med golv av parkett från Tarkett och vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg med en modern blommig design. Detta sovrum har också en garderob.

SOVRUM 2
Här är väggarna vitmålade och golvet är av parkettgolv ifrån Tarkett.

SOVRUM 3
I detta sovrum finns två garderober. Golvet är av parkett ifrån Tarkett och väggarna är vitmålade.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare med parkettgolv ifrån Tarkett och vitmålade väggar. Modernt hyllsystem ifrån Elfa.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 12, hiss finns

Avgift

4 839 kr inkl värme, kallvatten, kabel-tv, bredband & iptelefoni

Driftskostnad

7 754 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 037 kr
VA: 1 792 kr
Försäkring: 2 925 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,45215%

Andel av årsavgiften

1,45215%

Tillträde

Mitten av oktober

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2012 (2011 med tillträde 2012)

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Frånluftsventilation med värmeåtervinnin

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 november 2014
Energiklass: C
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Harsprånget

Om föreningen

Föreningens hus byggdes av JM 2012. I föreningens byggnad finns totalt 77 stycken lägenheter bestående av 2 rok-5 rok fördelade på 12 våningar plus vind och källare. Marken är friköpt.

Föreningen innehar totalt 52 stycken parkeringsplatser varav 3 är handikapplatser, dessa finns ovanpå och under parkeringsdäck varav de ovanpå är uteplatser och de under parkeringsdäck är garageplatser samt några utanför porten som är de handikappanpassade. Kostnad för parkeringsplats utomhus är 500 kr/mån och för garage 550 kr/mån. Det är i dagsläget kö till samtliga platser.

Eftersom huset är så nybyggt har inga renoveringar ännu behövts göras och kommande underhållsbehov ligger längre fram i tiden.

Delat ägarskap accepteras och helst vara så jämnt fördelade som möjligt. För delat ägarskap ska minst 10% ägas av en boende i lägenheten.

De gemensamma utrymmen som finns är: Cykelrum, Barnvagnsförråd, Styrelserum, Gästrum. Cykelrum och barnvagnsförråd finns i källaren. Gästrummet har två våningssängar samt badrum med dusch och kan hyras för 200 kr/dygn. Det ligger på entréplanet, lägst in till höger i trapphuset.

Ekonomisk förvaltning sköts av SBC. Överlåtelseavgift tas ut av köparen och är 1 138 kr (2,5% av gällande prisbasbelopp). Pantsättningsavgift tas ut av låntagaren och är 455 kr (1% av gällande prisbasbelopp).

Föreningen har god ekonomi och planerar inte för några avgiftsändringar (2018-05-27). Under 2017 var en månad avgiftsfri vilket även planeras 2018.

I föreningens försäkring ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Bredband och digital-TV har föreningen tecknat kollektivt via Telia Triple Play och ett obligatoriskt tillägg för detta tillkommer på månadsavgiften med 220kr/mån.

Till varje lägenhet hör ett förråd som finns antingen på vinden eller i källaren.

För mer information se: brfharspranget.se.

Antal lägenheter

77

E-post

styrelsen@brfharspranget.se

Om området

Vällingby Råcksta

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare bostäder i form av radhus och lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv.

Kommunikation

På ca 4 min promenadavstånd ligger Råcksta tunnelbanestation och med gröna linjen därifrån tar du dig till Stockholm Central på cirka 25 min. Med buss 115 tar du dig till Vällingby på några minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I Råcksta kommer inom en kort framtid att finnas livsmedelsaffär m.fl. butiker och i dagsläget finns där redan gym. I närliggande Vällingby City (2 min med tunnelbanan) finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio, bibliotek och all tänkbar service.

Parkering

Föreningen disponerar över 52 parkeringsplatser. Till parkeringsplatser är det separat kö.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Circle K
260 m
Adams Mat Butik
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,3 km
Spånga centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Anunundsvägen
310 m
I Ur och Skur Västanvind
310 m
Grundskolor
Förskolan Björnsonsgatan 132
800 m
Raoul Wallenbergskolan
910 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
560 m
ESS-gymnasiet
1,7 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,1 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,1 km
Banker
SEB
1,2 km
Handelsbanken Vällingby
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
1,1 km
Golfstar Bromma
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råcksta Bollplan
300 m
Blackeberg Östra Bollplan
430 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
780 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte