Lingonrisgränd 100

Bilder

  • Såld!
  • Entré
  • Accepterat pris
  • Framsida
  • Hall nedre plan
  • Dusch och toalett nedre plan

Lingonrisgränd 100 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Idylliskt läge i lugnt och attraktivt bostadsområde omgärdat av skog och grönområden! Härlig trädgård på husets baksida med uteplats i bästa söderläge som vätter mot grönskande allmänning. Närhet till skola, dagis, affär, kommunikationer och mälaren. Måste ses!

118 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
200 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
4 592 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
I hallen på entréplanet finns gott om plats för avhängning. Golvet är av heltäckningsmatta och väggarna är målade i en ljus gul ton. Redan här möts man av ljuset från köket och vardagsrummet. Här finns även ett smart byggt förråd under trappan till övervåningen för optimalt nyttjande av ytan.

DUSCH/WC
Rymligt och helkaklat dusch- och toalettrum med klinkergolv som har mycket plats för förvaring av hygienartiklar, handdukar m.m. Spegelskåp med belysning ovanför handfat samt även ett underskåp under handfat. Glasdusch, wc och vägghängt inredningsskåp för ytterligare förvaringsmöjligheter samt frostat fönster för ljusinsläpp. Här står även husets varmvattenberedare.

KÖK
Välplanerat kök med mycket ljusinsläpp från fönster som vätter mot husets trädgård på baksidan. Väldigt gott om förvaring och arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av separat kyl och frys, spis med häll, inbyggd fläkt samt diskmaskin. Kaklad vägg mellan överskåp och och underskåp samt en mörk bänkskiva av laminat som bryter av mot de vita högblanka köksluckorna. Omslipbart parkettgolv samt öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord! Stort ljusinsläpp från de många och stora fönsterpartierna samt altandörren som tar dig till uteplatsen i söderläge och trädgården på husets baksida. Röd målad fondvägg och övriga väggar målade i ljusa toner samt omslipbart parkettgolv.

SOVRUM 1
Här finns altandörren till utepletsen på husets framsida. Målad strukturtapet i en beige ton samt en fondvägg målad i vitt. Omslipbart parkettgolv.

ÖVRE PLAN

HALL
Rymlig och trevlig hall. Här finns ytterligare ett funktionellt förråd för förvaring. Golv av heltäckningsmatta samt väggarna målade en ljusgrå/vit ton. I taket finner man även vindsluckan till vinden.

SOVRUM 2
Inrymmer enkelt både säng och skrivbordshörna. Tapetserade väggar i blått med en beige bård samt golv av laminat.

SOVRUM 3
Stort sovrum med utgång till husets balkong i söderläge. Ljust blå målade väggar samt golv i parkett.

SOVRUM 4
Det allra största sovrummet med plats för både dubbelsäng, nattduksbord och garderober om så önskas. Golv av parkett och väggarna är beiga samt med en brun fondvägg.

BADRUM
Stort badrum med vita kaklade väggar samt en fondvägg i blått mosaik-kakel. Här finns badkar, spegelskåp ovanför handfatet, wc samt en bastu! Golv av våtmatta och även plats och fördraget för tvättmaskin.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Dvärgmåran 44

Övriga byggnader

Utvändigt förråd på husets framsida

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

55 112 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 35 000 kr
Väg, samf: 14 660 kr
Försäkring: 5 452 kr
Beräknat antal personer: 8

Kommentar

Huset har varit uthyrt till 8 st byggarbetare under året, vilket är förklaringen till att förbrukning och kostnad ligger högt. Grannar i området har en årsförbrukning på ca 15000 kWh/år. I samfällighetsavgiften ingår sophämtning, kabeltv (grundutbud), kallvatten (VA),garage samt skötsel i området. Samfällighetsavgiften ligger på 2800kr/kvartal. Utöver samfällighetsavgiften finns en obligatorisk kostnad för bredband och hemtel på 865kr/kvartal.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 906 000 kr, varav byggnadsvärde 956 000 kr

Summa pantbrev

2 160 000 kr

Tomt

Areal: 200 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trädäckad uteplats under tak på baksidan i bästa söder läge.
Träplank och häck på husets baksida som avskärmar mot grannar samt utvändigt förråd på husets framsida som också avskärmar.
Stenlagd gång fram till enrén på husets framsida.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Dvärgmåran GA:1
Last, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns
Förmån, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns

I samfällighetsavgiften ingår sophämtning, kabeltv (grundutbud), kallvatten,garage samt skötsel i området. Samfällighetsavgiften ligger på 2800kr/kvartal. Utöver samfällighetsavgiften finns en obligatorisk kostnad för bredband och hemtel på 865kr/kvartal.

Önskas en extra parkeringsplats utomhus finns detta till en kostnad av 200kr/kvartal.

Området har egna lekplatser som är omgivna av huslängorna, det är aldrig långt för barnen till lek eller grönska och från husets framsida är det bra uppsyn direkt ut till den närmaste lekparken.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Trollbodaskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 9. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Dessutom finns två simhallar i närområdet, en i Vällingby och en i Järfälla. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Snabbaste vägen till Barkarby är att ta busslinje 541, busshållplatsen är belägen på Blomsterkungsvägen (busshållplats Kråkbärsgränd), dit är det ca 140 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 30 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. I motsatt riktning tar du dig till Vällingby Centrum på ca 12 minuter, då tar du buss 541 eller 518. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum som har ett brett utbud av service och affärer. Här finns bl.a. Matbutiker apotek, konditori, blomsteraffär, färgaffär, klädesbutik, frisersalonger, skobutik. pizzeria, thaiwok, köttbutik, kemtvätt mm. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gotland Kött & Deli
1,1 km
ICA Kvantum Åkermyntan
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
1 km
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Älgen förskola
270 m
Familjedaghemmet Renates Hus
360 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
1,9 km
Grundskolor
Trollbodaskolan
530 m
Trollbodaskolans Fritidshem
530 m
Gymnasium
Hässelby Gymnasium
3,3 km
Walthers Gymnasium Vällingby
3,5 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
4,6 km
Banker
Swedbank
2,8 km
Handelsbanken Hässelby Gård
3,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hässelby Golfklubb
930 m
Viksjö Golfklubb
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hässelbyhallen
1,2 km
Smedshagshallen
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
3,9 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
4,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Mariette Andersson eller Jimmy Blomgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte