Lingonrisgränd 69

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Trapp upp mot övre plan
  • Matplats
  • Kök

Lingonrisgränd 69 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Välkommen till ett fantastiskt atriumradhus med gavelläge i ett barnvänligt område med äng och naturreservat bakom knuten. Modernt kvalitetsboende från 2008 med hög standard, genomgående ljusa materialval och luftig planlösning i två plan om 128 kvm. Sommartid finns här en härlig lättskött trädgård, två uteplatser och en innergård fri från insyn.

128 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 416 kr VA, kabel-tv, bredband, ip.telefoni.
Typ:
Radhus
Boarea:
128 kvm
Biarea:
21 kvm
Lägenhetsnummer:
8
Byggår:
2008
Driftskostnad:
1 083 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

128 kvm

Biarea

21 kvm

Rumsbeskrivning

I detta hus välkomnas du av kök och vardagsrum i öppen planlösning med en påtaglig känsla av rymd och ljus, tack vare en takhöjd på upp till fem meter. Vardagsrummet har stora öppningsbara glaspartier mot uterum och trädgård, som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Föräldrasovrummet ligger avskilt och har ett rymligt badrum. Från sovrummet når du också trädgården på husets baksida och dess altan, med kvällssol och utsikt över äng och koloniträdgårdsområde.

Övre plan har också högt i tak, 3,60 m som högst, och består av två sovrum, allrum med burspråksfönster och sittbänk framför. I de två sovrummen finns mysiga sovloft. På övre plan finns även kontorsplats, badrum med dusch samt en stor klädkammare. Allrummet kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum.

På husets framsida finns en innergård i soligt söderläge fri från insyn med gräsmatta, kringbyggt trädäck och uteplats intill uterummet. Innergården ramas också in av ett förråd på ca 10 kvm och en carport.

Huset ligger på områdets innersta kvartersgata och lugnet och småskaligheten är påtaglig. Här bor man med känslan av egnahemsboende och samtidigt det bekväma med att tillhöra en bostadsrättsförening som sköter den större delen av det yttre underhållet.

Bakom huset börjar Görvälns naturreservat som sträcker sig längs med Mälaren hela vägen till Kallhäll. Här finns slingrande skogsstigar och vackra utflyktsplatser. Lövstabadet ligger endast en kort cykeltur bort och till Hässelby golfklubbs 9-hålsbana kan du promenera på några minuter.

Entréplan

Hela nedervåningen har vattenburen golvvärme.

Hall: Mörkgrått klinkergolv, vitmålade väggar och fönsterbänk av sten.

Vardagsrum: Stora lättmöblerade ytor och en takhöjd på ca 5 meter. Från vardagsrummet finns öppningsbart glasparti till inglasat uterum, som ger rikligt ljusinsläpp i huset. Eklamell och mörkgrått klinkergolv längs med yttervägg, s.k. fris.

Kök: Rymligt kök från Vedum med vita skåpsluckor, vitt kakel, bra arbetsytor och gott om förvaring i lådor och skåp. Måttbeställd rostfri diskbänk från Furhoffs med infälld induktionshäll och diskho. Ovanför diskbänken finns ett långsmalt fönster med fint ljusinsläpp. Köket är även utrustat med inbyggd ugn, spisfläkt, micro, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror i rostfritt från Siemens. Separat matplats med stort fönsterparti ut mot framsidan av huset, eklamell och vita väggar. Fönsterbänkar av sten.

Master bedroom: Trivsamt rum i bra storlek med fönster och altandörr ut mot husets baksida. Bra med förvaring i en stor skjutdörrsgarderob med speglar. Eklamell, vita väggar, fondtapet och fönsterbänkar av sten.

Badrum: Rymligt helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme, vitt kakel, vägghängd snålspolande wc, stort handfat med kommod, badrumsskåp med speglar och infälld belysning, djupt badkar, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, frånluftsvärmepump från Nibe, arbetsbänk och skåp. Frånluftsvärmepumpen är dold bakom mjölkat glas.

Förråd: Under trappan upp till övre plan finns ett praktiskt förråd med gott om utrymme.

Övre plan
Trappan upp till övre plan har vackra detaljer såsom infällda spotlights i trappväggen och ledstång av ek.

Kontorsplats: Direkt ovanför trappan finns ett utrymme med ljusinsläpp från takfönster och plats för arbetsplats/skrivbord. Kontorsplatsen är avskild från allrummet med en glasvägg.

Allrum: Ljust allrum med takhöjd på ca 3,6 meter, burspråksfönster, sittbänk och vidsträckt utsikt över ängen bakom huset. Limträbalk möjliggör tillbyggnad av loft. Allrummet kan också byggas om till ett extra sovrum. Vitmålade väggar och eklamell.

Sovrum 1: Vitmålade väggar, eklamell och fönster ut mot husets baksida. 3,6 meter i takhöjd och platsbyggt sovloft med infällda spotlights. Garderob.

Sovrum 2: Vitmålade väggar, eklamell och hörnfönster. 3,6 meter i takhöjd och platsbyggt sovloft med litet fönster och infällda spotlights. Förvaring i garderob och linneskåp.

Badrum: Helkaklade väggar i vitt, mörkgrått klinkergolv med golvvärme, vikbara duschväggar i klarglas, handdukstork, vägghängd snålspolande wc, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och infälld belysning.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med eklamell och vitmålade väggar.

I huset finns fiberkabel med uttag i samtliga rum för bredband, telefoni och TV.

Den angivna biarean avser loft, uterum samt förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 416 kr VA, kabel-tv, bredband, ip.telefoni.

Driftskostnad

13 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 565 kr
Försäkring: 2 435 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

3,125%

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft via frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 juni 2010
Energiprestanda: 87 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

EXTERIÖR

Carport med uttag för timerstyrd motorvärmare samt ytterligare en p-plats.

Kallförråd och cykelförråd av trä på betonggolv om ca 10 kvm.

Trädäck på framsidan av huset. Uteplats på framsidan intill uterummet. Altan med spaljé på baksidan av huset.

Trädgård med äppelträd, bärbuskar, blomsterrabatter och pallkragar för odling/köksträdgård.

Sandlåda.

Förening

Namn

Brf Lingonrisgränd

Om föreningen

Föreningen består av 32 rad-och parhus innehållande 32 lägenheter om 5 rum och kök. Total bostadsyta 4096 kvm. Det finns 32 carportsplatser med motorvärmare och 32 öppna parkeringsplatser samt 10 gästparkeringar. Fastigheten Parkmåran 1 innehas med tomträtt.

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Närmaste förskola, Blomsterkungen, ligger endast några hundra meter från huset. I närliggande Trollbodaskolan går barnen upp till årskurs 9. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenadavstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Dessutom finns två simhallar i närområdet, en i Vällingby och en i Järfälla. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Hässelby Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmaste busshållplats är belägen på Barnhemsvägen, dit det är ca 300 m. Med buss 541 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och därifrån ca 17 minuter till Stockholms central med pendeltåg. I motsatt riktning tar du dig till Vällingby Centrum på ca 12 minuter med buss 541. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 26 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går många olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum som har ett brett utbud av service och affärer. Här finns bl.a. matbutiker, apotek, konditori, blomsteraffär, färgaffär, klädesbutik, frisersalonger, skobutik, pizzeria, thaiwok, köttbutik, kemtvätt mm. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gotland Kött & Deli
1,3 km
ICA Kvantum Åkermyntan
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
1,3 km
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Älgen förskola
380 m
Familjedaghemmet Renates Hus
410 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
1,8 km
Grundskolor
Trollbodaskolans Fritidshem
780 m
Trollbodaskolan
780 m
Gymnasium
Mälargymnasiet
3,5 km
Hässelby Gymnasium
3,6 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
4,5 km
Banker
Swedbank
2,6 km
Handelsbanken Hässelby Gård
3,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hässelby Golfklubb
690 m
Viksjö Golfklubb
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hässelbyhallen
1,4 km
Smedshagshallen
1,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
3,8 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
4,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jimmy Blomgren eller Mariette Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte