Mirabellbacken 16

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Stort vardagsrum
  • Stora fönster längs hela ena kortsidan
  • Balkong i soligt läge
  • Utsikt från balkong

Mirabellbacken 16 , Hässelby Strand , Stockholm

Missa inte chansen till denna välplanerade 3:a i populära brf Mirabellen! Här bor du bekvämt med stambytt badrum, balkong i söderläge samt tunnelbana och livsmedelsbutik på ca 5 minuters promenadavstånd. Intill fastigheten finns stora, härliga grönområden med motionsspår samt Maltesholmsbadets populära badstrand. Låg avgift och förening med mycket bra ekonomi. Vintertid har du även från ett av sovrummen sjöglimt av mälarens vatten. Välkommen!

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 992 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
350
Byggår:
1960

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus och hemtrevlig hall med praktisk klinker innanför entrédörren som går lätt att torka av. Väggarna är vitmålade och resterande hallgolv är av laminat. I anslutning till entrén finns ett skåp samt längre in i hallen finns ytterligare 6 garderober.

BADRUM
Stambytt och helkaklat badrum med klinker. Ett fönster skänker badrummet ett fint ljusinläpp. Här finns WC, handfat med ett spegelsåp ovanför, badkar och ett praktiskt vägghängt skåp för förvaring av hygienartiklar.

KÖK
Hemtrevligt kök med plats för matbord. Väggarna är målade i vitt och golvet är av laminat. Köksluckorna är vita med knoppar av stål. Den maskinella utrustningen består av spis, kombinerad kyl/frys samt en diskmaskin.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ett stort ljusinsläpp från fönster längs med hela ena kortsidan av vardagsrummet. Golvet är av parkett och väggarna målade i vitt. Från vardagsrummet tar du dig även ut på lägenhetens balkong i soligt läge.

SOVRUM 1
Stort sovrum som vid behov kan delas av till två mindre sovrum. Från detta sovrum har du även sjöglimt av mälaren vintertid. Golvet är av plastmatta och väggarna är målade i vitt.

SOVRUM 2
Ytterligare ett rymligt rum, med golv av laminat och väggar målade i vitt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 992 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)

Andel i föreningen

0,2198%

Andel av årsavgiften

0,21973%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Sängstället 1:2

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 593 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 683 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Parkering

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Renoveringar

Föreningen ska påbörja hissrenovering preliminärt i september 2018.
Beräknad tid för 10 veckor.

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Hässelby Strand

Det moderna Hässelby strand växte fram under 1950-talet. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk samt i grönområdena runt omkring fina motionsspår. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.

Kommunikation

På 5 minuters promenadavstånd finner ni Hässelby Strands tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

Närservice

I Hässelby Strand finns ett visst utbud av service samt livsmedelsaffärer. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedel och restauranger. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium. Inte långt bort finns Vällingby centrum med all tänkbar service som affärer, bibliotek och bio.

Parkering

Utanför porten finns fri parkering samt längs gatan på Mirabellbacken. I föreningen finns det 70 garageplatser och 144 parkeringsplatser. För närvarande är det kö till samtliga platser.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Handlar'n Sattars Livs
1,3 km
Swedasia Livs och Tobak AB
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
2 km
Åkermyntan Centrum - Citycon
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Aprikos
230 m
Förskola Maltesholmsv. 150
330 m
Kollektivtrafik
Bsb Service
5,4 km
Grundskolor
Maltesholmsskolans Särskola
580 m
Loviselundsskolans Särskola
850 m
Gymnasium
Hässelby Gymnasium
440 m
ESS-gymnasiet
1,7 km
Universitet & Högskolor
Tekniska Högskolans Flygklubb
6,4 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
1,1 km
Handelsbanken Vällingby
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,1 km
Kungl.Drottningholms Golfklubb
4,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Malteholmsskolans Bollplan
580 m
Hässelängens BP
750 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,8 km
Nälstaspåret Motionsspår
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte