Torpstugegränd 28

Bilder

  • Såld!
  • Entrésida
  • Uteplats på baksidan
  • Vardagsrum på övre plan
  • Sovrum övre plan
  • Kök

Torpstugegränd 28 , Spånga Bromsten , Stockholm

Idylliskt beläget parhus, friköpt tomt med två härliga uteplatser varav en i söderläge. Rymligt kök med matplats, två bra sovrum och stort vardagsrum. Lättskött tomt med fristående förråd, garage i länga och nytt tak från 2014. Mycket barnvänligt område nära skolor, förskolor, kommunikationer och natur.

76 kvm, 3 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
76 kvm
Biarea:
8 kvm
Tomtarea:
158 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
2 724 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

76 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett trivsamt radhus med väl fungerande planlösning och attraktivt läge i Bromsten. På norra sidan av huset finns en insynsskyddad altan samt fristående förråd. På andra sidan ligger en trädäckad uteplats och gräsmatta.

Hall: Bra avhängningsytor och gott om förvaring i två garderober. Ekparkett och ljusa tapeter.

Sovrum nedre plan: Bra storlek med plats för stor säng och sängmöbler. Ekparkett och ljusmålade väggar samt utgång till trädäckad uteplats

Badrum: Rymlig badrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, badrumsskåp samt tvättmaskin.

Kök: Trivsamt kök med bra arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Köket är utrustat med spishäll/ugn, spisfläkt, och kyl och frys. Ljusmålade väggar, fondtapet och ekparkett samt utgång till trädäckad uteplats.

Vardagsrum: Beläget på övre plan med stora lättmöblerade ytor. Ljusmålade väggar och nylagd ekparkett samt stort fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp.

Sovrum övre plan: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Ekparkett och tapetserade väggar samt en praktisk klädkammare som rymmer en hel del förvaring.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans parhus

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Direkt El

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 oktober 2014
Energiklass: G
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Helena 24

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 690 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 318 kr
Väg, samf: 10 800 kr
Försäkring: 3 572 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

VA, tv (ComHem), sophämtning och garage ingår i samfällighetsavgiften.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 475 000 kr

Summa pantbrev

1 857 000 kr

Tomt

Areal: 158 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Helena GA:1 I samfällighetsavgiften ingår, tv (ComHem) vatten/avlopp och garageplats i länga. När det gäller vatten/avlopp ansvar fastighetsägaren för ledningar ut till tomtgränsen
Förmån, Officialservitut: Väg
Last, Officialservitut: Väg

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Spånga Bromsten

Parhuset är belägen i ett lugnt villaområde ca 1 km från Spånga centrum. För den som tycker om att röra på sig finns här goda möjligheter. På Järvafältet som nästan ligger granne med huset finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. Vintertid är det mycket populärt med pulka- och längdskidåkning. Spånga Bollcenter med badminton, squash, golf och innebandy samt Spånga IP med fotbollsplaner, ishall och friidrottsanläggning ligger även de på bekvämt promenadavstånd. I Bromstensskolan går barnen i F-6. Även den populära skolan Ellen Key F-9 finns på gångavstånd (ca 1 km) samt Solhemsskolan och Spånga Gymnasium (ca 1,4 km). Flertalet förskolor i närområdet.

Kommunikation

Till närmsta busshållsplats är det lite drygt 250 meter. Busslinje 118 trafikerar sträckan Spånga station - Hallonbergen (via Rissne), buss 512 trafikerar sträckan Spånga station - Solna centrum och busslinje 179 går mellan Vällingby centrum - Spånga station - Kista centrum - Sollentuna station. I Spånga finns anknytning till flertalet busslinjer och pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på endast 13 minuter.

Närservice

Vid Bromstens torg finns matbutik, tobaksaffär och restaurang, dit är det ca 250 meter. Spånga centrum har ett större utbud med butiker, restauranger, banker, apotek, vårdcentral m.m. I närliggande Vällingby City, Kista galleria, Barkarby Handelsplats och Bromma Blocks finns ett brett shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga samt gott om boende- och besöksparkeringar.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jimmy Blomgren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte